U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Miske se po svemu posrao sto je napravio kao igrac za ovu reprezentaciju. Sramotno, sin sa klupe Rudara Prijedora igra za U21, mene bi bilo stid uopste takvo nesto napraviti.
Ne znam sta je takvim ljudima. Pa eto profi si fudbaler citav zivot haman. Vidis sigurno da ti je sin qurcina od igraca, kojem ce Rudar biti vrh u karijeri i ti ga opet guras maksimalno. Pa yebo ga ti, neces ga gurati citavu karijeru. Idi brate dragi zavrsi fakultet, ocito da on od fudbala nece imati nekog velikog hljeba...Goalgetter je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:26Miske se po svemu posrao sto je napravio kao igrac za ovu reprezentaciju. Sramotno, sin sa klupe Rudara Prijedora igra za U21, mene bi bilo stid uopste takvo nesto napraviti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovaj mali Tubić ima brutalnu statistiku ove sezone. Za Schalke u19 4 utakmice - 6 golova.
Din Ramic, samo 16 godina a jucer na klupi Zuricha. Djeluje da je strasan talent, a igrao je vec za nasu u17. Iako zivi tamo, ima nase drzavljanstvo, BiH zastava mu je kraj imena.
Ovaj Benjamin Džanović ima strašnu statistiku za Eintracht Frankfurt u juniorskoj Bundesligi - 6 golova i 7 asistencija u 5 utakmica. Ne znam zašto ga nema na spisku.
Je li Nidal Čelik u Lensu B? Nije u rosteru za Lens, a nema nikakve posudbe. Lens B trenutno igra utakmicu ali nema objavljenih sastava.
-
- Kontakt:
Nevjerovatno da Cardaklija nije dobio poziv u21,momak igro prosle kvale ima 19godina. Potencijal sigurno. Pravo dobro "prati" krunic nase igrace a i zna puno o proslim spiskovima 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal