Najbolje da svratiš prije utakmice u Twins pa im se nagovori.
Lijepo objasni šta ti voliš a šta ne voliš.
Sportski pozdrav.
Ko je došao na ideju da pomogne klubu u vidu generalnog sponzora? Da, to je novac svih navijača Želje ali to su započeli Manijaci i da nisu oni vi sa sjevera to ne bi nikad. Šta je klub organizovao za 100 godina? Balone na tribinama? Šta su Manijaci organizovali za 100 godina i koliko novca potrošili? Cijeli svijet je pričao o Želji zbog Manijaka. Kada nešto ne ide u klubu zna se pisati gdje su Manijaci da reaguju vako nako dok vi sjedite u kući u toplom kontate Manijaci će spašavati Želju a oni ovamo po rebrima dobiju. Ko ide podržati igrače u Baku, Budimpeštu, Koper, Gabelu, Banoviće? Gdje su ti navijači sa sjevera i istoka danas u Doboju da po kiši navijaju 90 minuta?Argentina je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:55Ne volim navijacke skupine jer vise stete prave nego koristi za klub. Mi imamo navecu navijacku skupinuz samim time i najvise stete pravi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:29Ma cijeli tekst napisao samo da ubaci da su ultrasi na Grbavici samo 5%..Ne voli Manijake ko da su četnici![]()
A kad napisem da 5% gledalaca cine Manijaci, jesam li slagao sta? Nisam.
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:26
Najbolje da svratiš prije utakmice u Twins pa im se nagovori.
Lijepo objasni šta ti voliš a šta ne voliš.
Sportski pozdrav.
Ovo nije platilo 500-1000 ljudi koji su na jugu, nego cijela armija navijaca i simpatizera. Uvjeren sam da je moje ucesce bilo 10x vece nego prosjecnog clana Skupine.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:31Ko je došao na ideju da pomogne klubu u vidu generalnog sponzora? Da, to je novac svih navijača Želje ali to su započeli Manijaci i da nisu oni vi sa sjevera to ne bi nikad. Šta je klub organizovao za 100 godina? Balone na tribinama? Šta su Manijaci organizovali za 100 godina i koliko novca potrošili? Cijeli svijet je pričao o Želji zbog Manijaka. Kada nešto ne ide u klubu zna se pisati gdje su Manijaci da reaguju vako nako dok vi sjedite u kući u toplom kontate Manijaci će spašavati Želju a oni ovamo po rebrima dobiju. Ko ide podržati igrače u Baku, Budimpeštu, Koper, Gabelu, Banoviće? Gdje su ti navijači sa sjevera i istoka danas u Doboju da po kiši navijaju 90 minuta?Argentina je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:55Ne volim navijacke skupine jer vise stete prave nego koristi za klub. Mi imamo navecu navijacku skupinuz samim time i najvise stete pravi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:29Ma cijeli tekst napisao samo da ubaci da su ultrasi na Grbavici samo 5%..Ne voli Manijake ko da su četnici![]()
A kad napisem da 5% gledalaca cine Manijaci, jesam li slagao sta? Nisam.
To što ti pišeš nije izvodivo i ne znam je li ti zamišljaš da živimo u Danskoj, Švicarskoj...Bila složna 2 kluba prije 60 godina jarane, od tada nam klanjali dženazu, nazivali četnicima, pravili slike svog loga kako stoji pored zapaljene Grbavice, psuju naše mrtve navijače, hoće da skinu parolu za rahmetli Mešu. Ne mrzim Sarajevo i iskreno smaraju me svakodnevne svađe ovdje o korona tituli i aferama punac ali to što ti pišeš nije normalno. Živiš u nekom svom svijetu. Kad smo se borili za titulu prije par godina ne da nam nisu dali cijeli stadion nego nam jug čitav nisu dali. Dali nam 1800 karti na Koševu i ti meni sad pričaš treba im dati Grbavicu da ne kisnu na Koševu.
Nista se ne desava posebno. Zna se koliko im gostujuca tribina prima, svi dobiju toliko karata.Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:16S obzirom da smo kapacitetom ograničeni na gostovanju u Doboju, obavještavamo da su sva mjesta popunjena i da neće biti uplata. Ovo je već drugo gostovanje zaredom na kojem smo ograničeni s brojem ulaznica, pa se iskreno nadamo da će shodno interesovanju navijača za odlazak na gostovanja, biti i prošireni kapacitet za Željine navijače na drugim stadionima u Bosni i Hercegovini.
Također, apelujemo našem klubu, kao i nadležnim organima da se omogući neometan dolazak gostujućih navijača na Grbavicu.
Sta se desava vise ? Pa fudbal se igra zbog navijaca valjda ?
Bravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.