Lose ste uskladjeni sa trolanjem i sarkazmom
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prvak svijeta rutinski savladao neugodnu ekipu Fulhama.
Na kraju gosti mogu biti zadovoljni sa samo dva primljena gola u mreži.
Na kraju gosti mogu biti zadovoljni sa samo dva primljena gola u mreži.

Propade ti kolegi fazon jer nisi shvatio sta pokusava. Ljut je na tebe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Max broj bodova koji su trebali imati je 1. A imaju 7.Masqareda je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:39Tri gola su im protivnicima ponistili. Ovakvo guranje dugo nisam vidio.Quartararo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:33Tebra šta je ovo Projekat na prvoj poziciji? Toliko oslabila liga?![]()
![]()

- Pensioner26
- Kontakt:
Tako to rade velike ekipe.JackW je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:54Max broj bodova koji su trebali imati je 1. A imaju 7.Masqareda je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:39Tri gola su im protivnicima ponistili. Ovakvo guranje dugo nisam vidio.Quartararo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:33
Tebra šta je ovo Projekat na prvoj poziciji? Toliko oslabila liga?![]()
![]()
![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Shvatio sam ja šta on hoće da kaže, ali sam morao da pomenem Arsenal da bi se uključili ti i tvoje kolege.
- superFrankie
- Kontakt:
Svi se guraju osim Arsenala, ne znam sta su toliko uradili pa da ih savez ne voli
Vec tri asista grealisha 

-
- Kontakt:
Njih volio samo par formurasa brucoša,iskusni navijači pravi ne navijaju za nizeligaski londonski klubcicsuperFrankie je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:07Svi se guraju osim Arsenala, ne znam sta su toliko uradili pa da ih savez ne voli

Potrebna im je sva pomoc da mogu opet konferenciju osvojit.JackW je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:54Max broj bodova koji su trebali imati je 1. A imaju 7.Masqareda je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:39Tri gola su im protivnicima ponistili. Ovakvo guranje dugo nisam vidio.Quartararo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:33
Tebra šta je ovo Projekat na prvoj poziciji? Toliko oslabila liga?![]()
![]()
![]()
Sad navijamo za Amorima da ne ostane bez posla.

Opcije na štoperskim pozicijama ne ulijevaju povjerenje, tako da sumnjam iskreno.Quartararo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:00Bajo šta misliš jel osvajate ove sezone?![]()
Fali forumaš @Pereira da ovo prokomentira.![]()
Arsenal se vodi kao favorit za naslov prvaka ali ne bi me čudilo da Artetini luzeri još jednu priliku prokockaju i da na kraju sezone ovdje čitamo uobičajnu kuknjavu napaćenih topnika.

-
- Kontakt:
Zatvoran kazessuperFrankie je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:07Svi se guraju osim Arsenala, ne znam sta su toliko uradili pa da ih savez ne voli

- Pensioner26
- Kontakt:
Poklonili im 46 golova kod faulova nad golmanom i imaju hrabrosti spominjati suđenje 

E šta radi Griliš. Predasistencija vrijednija od zgoditka. 

Zadovoljstvo je primjetiti da mnogo forumskih drugara gleda utakmice svjetskog klupskog prvaka i uziva u carolijama i magiji lidera EPLQuartararo je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:00Bajo šta misliš jel osvajate ove sezone?![]()
Fali forumaš @Pereira da ovo prokomentira.![]()

Stone hands👊
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.