Armenke i Gruzijke grme.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Armenke i Gruzijke grme.
Sve i jedna ko Doris Dragović u prajmu
Al baš, šta je ovo
Al baš, šta je ovo
Kako neću, sanjo sam je svaku noć ko klinacShategabri je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:08Al baš, šta je ovodobro si primjetio
![]()
Dobro je sto je Italija dobila ovom razlikom otvara se nama ponovo sansa da sa minimalnom pobjedom protiv Gruzije prodjemo. Mislim da ce se Gruzija totalno raspasti do utakmice sa nama.bordobijeli je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:04Ne smije nam se desiti ovo sto se desilo Gruziji raspad . Svaki kos je bitan i ako izgubimo to mora biti knap.
Pocastio je s "fuck you" sve sudije na parketu
Ako gledamo tako, donji smo...
Mene što se tiče neka Gruzija, Italija i Španija prave krugove jedni sa drugima a mi Grcima halalimo prvo mjesto i završimo drugi i na stranu žrijeba sa Nijemcima
Mislim da će Shengelia imati sutra veoma malu minutažu. Iskreno mi možemo reći da imamo neki doprinos sa klupe u odnosu na njih. Protiv Španije klupa 13 poena a protiv Italije 10 poena. Da se razumijemo nismo mi puno bolji ali imamo barem Vrapca, Gegića (ili Robersona), Penavu i Kamenjaša.Ghuraba je napisao/la: ↑30 avg 2025, 16:55Ovo je odlican rezultat za nas. Samo pobjeda Italije je super, ali je daleko bitnije sto je s velikom razlikom. Na nama je sad da dobijemo nekog, a i kad budemo gubili - da to ne bude s puno razlike.Ni najmanje se ne bih iznenadio da Gruzijci odmore malo sutra protiv Grka. Ionako im je rotacija svedena na 7-8 igraca, pa ce vjerovatno svu snagu usmjeriti na utakmicu s nama za 5 dana. Naravno, Kiprane ce rutinski odraditi prije toga.
Mislim da su crnogorci odigrali taktički.
Najvažnija karika.......alemsa je napisao/la: ↑30 avg 2025, 17:15Igrati jaku zonu s obzirom da nismo pokretljivi a i Roberson je mal, znaci od man to man nema fajde, zatvoriti reket tjerati na sut i onda tranziciju prziti/gurat loptu, fatat ih da nisu set. S obzirom da nema Muse koji moze probijati set odbrane. Protiv set odbrane davati loptu Jusufu u reket, a Roberson i Gegic da cekaju povratnu + ako uspiju iskreirati sami koji sut. Taj recept bi nas trebao dovesti do zavrsnice pa ko prelomi-prelomi. Samo da bekovi ispostuju sa 25+ poena kombinovano. I na konju smo
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, imekorisnicko, JHam, Kaunas, Maverick, MrPink, Taree i 41 gost.