Sad je 5.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ako Italija danas zijani onda mi protiv njih imamo mec loptu
Pošto izgleda da ne shvaćaš terminologiju, skinuti gaće = predati se odmah, ući u meč bez borbe.
Ima i ta kalkulacija mjesta, ako Gruzija ovo dobije a ti sutra Italiju, proso si. Oni bi bili 0-3 i to je njihov kraj
Imao si skoro Srbiju ili se to ne racuna?TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:47Pošto izgleda da ne shvaćaš terminologiju, skinuti gaće = predati se odmah, ući u meč bez borbe.
Ja te sad pitam po treći put, pošto si izjavio da i košarkaška reprezentacija skida gaće pred silama - kada je posljednji put da je košarkaška reprezentacija skinula gaće, bila osramoćena, odigrala bez borbe protiv neke košarkaške sile?
Evo već treći odgovor izvodiš mentalnu gimnastiku, još mi nisi odgovorio.
Protiv nas ide na 56%DjaniTarik je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:14Iitalija mnogo dobrih znaci mnogo dobrih 16% za 3
Poena
Jel realno da racunas prijateljsku utakmicu?
Bez Gegica isto, znam da je bio povrijeđen just sayinn19vendetta87 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 15:17Jel realno da racunas prijateljsku utakmicu?
Valjda ti je logicniji primjer utakmica protiv Francuske, gdje bi ih sigurno dobili da se Castaneda nije ozlijedio...jos smo igrali bez Muse, Halilovica i Atica, a oni imali skoro cijeli tim euroligaskih igraca.
Moj prvi odgovor tebi:harry_90 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:56Imao si skoro Srbiju ili se to ne racuna?TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:47Pošto izgleda da ne shvaćaš terminologiju, skinuti gaće = predati se odmah, ući u meč bez borbe.
Ja te sad pitam po treći put, pošto si izjavio da i košarkaška reprezentacija skida gaće pred silama - kada je posljednji put da je košarkaška reprezentacija skinula gaće, bila osramoćena, odigrala bez borbe protiv neke košarkaške sile?
Evo već treći odgovor izvodiš mentalnu gimnastiku, još mi nisi odgovorio.
Neozbiljan si sagovornik, ne čitaš postove uopće. Pripremna utakmica nije reglarna utakmica. Da ne spominjem organizacione probleme u vidu prevoza, igranja utakmice čim su stigli u Beograd i činjenicu da smo igrali bez 2 od 3 najbolja igrača.TripleThreat je napisao/la: ↑30 avg 2025, 02:04Je l' možeš navesti kad je zadnji put košarkaška reprezentacija "skinula gaće" pred nekom silovitom reprezentacijom u regularnoj utakmici?