To bi bio ozbiljan udarac Srbiji.
Eurobasket 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2025
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Red je da se i njima neko ozlijedi, sve reprezentacije su jos prije EB ostale bez jednog od najbitnijih igraca.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Onda bi i Gruziji trebao neko otpasti19vendetta87 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:39Red je da se i njima neko ozlijedi, sve reprezentacije su jos prije EB ostale bez jednog od najbitnijih igraca.![]()

Dobar Portugal. Ocekivao sam dosad samo odradjivanje posla od strane Srbije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije Portugal los al Srbija veceras debelo ispod svog nivoa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Protugal igra bunker u kosarci
nisam ovo jos vidio...mada im dobro ide

=\_1921_/=
Portugal je i protiv Ceske pokazao veliku cvrstinu u odbrani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ici ce na snimanje,ako mu je otisla zadnja loza to je veliki udarac za Srbiju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sutra 6 jakih utakmica: Litvanija - Njemačka (12:30), Italija - Gruzija (14:00), Francuska - Slovenija (17:00), Latvija - Srbija (17:00), Španija - Bosna i Hercegovina (20:30) i Poljska - Izrael (20:30). Također potencijalno zanimljiva utakmica Crna Gora - Finska (19:30).
- kraljttbvb
- Kontakt:
Litvanija obara rekordeKošarkaška reprezentacija Litvanije danas je ubedljivo savladala Crnu Goru u drugom kolu grupne faze Evrobasketa.
Usput su oborili 24 godine star rekord po broju asistencija na jednoj utakmici Evropskog prvenstva, pošto su upisali čak 35 završnih dodavanja.
Rekord je sve do sada držala reprezentacija Jugoslavije, koja je te 2001. godine na dominantan način došla do trona Evrope, kada samo u finalu protiv domaćina Turske nije slavila dvocifrenom razlikom.
Rekord od 33 asistencije tadašnji izabranici Svetislava Pešića, koji je te godine debitovao na klupi nacionalnog tima, zabeležili su na startu protiv Estonije, kada su slavili neverovatnim rezultatom 113-58!
Za ovo dostignuće je svakako najzaslužniji Rokas Jokubaitis, koji je upisao dabl-dabl učinak sa 21 poenom i čak 12 asistencija.
Zanimljivo je da su Litvanici na startu Evrobasketa protiv Velike Britanije oborili i rekord takmičenja po broju skokova, kada su uhvatili 57 lopti.

Jedina drzava koja ima spomenik kosarci, ljudi su prava zemlja kosarke

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- invincible1921
- Kontakt:
Ljudi su dali 94 poena britaniji sa 2 trojke...nez kako to vidjet al vjerovatno je i to neki rekordkraljttbvb je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:23Litvanija obara rekordeKošarkaška reprezentacija Litvanije danas je ubedljivo savladala Crnu Goru u drugom kolu grupne faze Evrobasketa.
Usput su oborili 24 godine star rekord po broju asistencija na jednoj utakmici Evropskog prvenstva, pošto su upisali čak 35 završnih dodavanja.
Rekord je sve do sada držala reprezentacija Jugoslavije, koja je te 2001. godine na dominantan način došla do trona Evrope, kada samo u finalu protiv domaćina Turske nije slavila dvocifrenom razlikom.
Rekord od 33 asistencije tadašnji izabranici Svetislava Pešića, koji je te godine debitovao na klupi nacionalnog tima, zabeležili su na startu protiv Estonije, kada su slavili neverovatnim rezultatom 113-58!
Za ovo dostignuće je svakako najzaslužniji Rokas Jokubaitis, koji je upisao dabl-dabl učinak sa 21 poenom i čak 12 asistencija.
Zanimljivo je da su Litvanici na startu Evrobasketa protiv Velike Britanije oborili i rekord takmičenja po broju skokova, kada su uhvatili 57 lopti.![]()
Jedina drzava koja ima spomenik kosarci, ljudi su prava zemlja kosarke![]()
=\_1921_/=
pred kraj 2 čet izgleda kod doskoka, uhvatio se bio i pogleda prema klupi, iako je poceo hegati ovi s klupe mu sugerisali da nastavi igrati, a vidjelo mu se u licu da mu nije svejedno
izgleda Pešić ne zeli opustanje, mozda i razlog sto u nastavku s Micicem se posvada kod onog dalekog suta pa istog odma vadi
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
CAZIN je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:43Onda bi i Gruziji trebao neko otpasti19vendetta87 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:39Red je da se i njima neko ozlijedi, sve reprezentacije su jos prije EB ostale bez jednog od najbitnijih igraca.![]()
![]()
Imala je Gruzija dosta problema organizacionih u periodu priprema, a i Dzikic je rekao da su imali samo dva treninga na kojima su svi bili na 100%...mada valjalo bi da mamukelashvili malo zglob izvrne...
Čovjek kojem je 15.10.2013. najsretniji dan života.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tablu Tim Duncana.
Ljubitelj kontrole lopte Andreasa Inieste i šuta od tablu Tim Duncana.
Ne sjecam se bas da je Mamukelashvili zakazao svadbu u Hillsu u jeku priprema.
Cuj prizeljkivati da se covjek povrijedi, ovo samo ovdje mozes procitati.
btw. onaj glavonja Petrusev rijetko odvratna pojava
Cuj prizeljkivati da se covjek povrijedi, ovo samo ovdje mozes procitati.
btw. onaj glavonja Petrusev rijetko odvratna pojava
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- VensanKasel
- Kontakt:
Htio je , ali je Hills bio zauzet .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Imat ce srbiija problema ako im klupa bude i u nasatvku onako igrala, Milutinov Micic i Guduric jedna velika 0 nesto kao kod nas Arslanagic
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima nade za košarku , samo da se onaj Žvaljo još oprosti i da se gleda normalna košarka ...invincible1921 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:43Ljudi su dali 94 poena britaniji sa 2 trojke...nez kako to vidjet al vjerovatno je i to neki rekordkraljttbvb je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:23Litvanija obara rekordeKošarkaška reprezentacija Litvanije danas je ubedljivo savladala Crnu Goru u drugom kolu grupne faze Evrobasketa.
Zanimljivo je da su Litvanici na startu Evrobasketa protiv Velike Britanije oborili i rekord takmičenja po broju skokova, kada su uhvatili 57 lopti.![]()
Jedina drzava koja ima spomenik kosarci, ljudi su prava zemlja kosarke![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.