Motorista opet sam sa sobom vodi rasprave u nedostatku bliskih prijateljaMasqareda je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:53Skautira brat rezervnu americku i trecu norvesku ligu kad povuce dozu.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Motorista opet sam sa sobom vodi rasprave u nedostatku bliskih prijateljaMasqareda je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:53Skautira brat rezervnu americku i trecu norvesku ligu kad povuce dozu.![]()
Znam da engleski klubovi imaju ogromnu platežnu moć, ali za igrača koji ima 12 golova u Bundesligi da ode za 90 miliona je.. ne znam evo.
Jasta je, uzas. Eto prilike danas i za Tabakovica heh, ako njima ne uvali ne znam kome ce.HariTz je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:05Znam da engleski klubovi imaju ogromnu platežnu moć, ali za igrača koji ima 12 golova u Bundesligi da ode za 90 miliona je.. ne znam evo.
Ali dobro za Demirovića, sada će imati više minuta pa da ovu sezone aBd ode na 20+. Pa nek i on nađe bolji klub, Stuttgartova odbrana ove sezone je horor. Ono što sam vidio protiv Braunschweiga je povremeno bilo na nivou naše federalne lige.
Kaze da je on primjer za nas kako trebamo kao nas Poslanik zenit anam njihove i konvertovat ih na islam.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot], Sheyi i 40 gostiju.