shminka je napisao/la: ↑28 avg 2025, 13:09
Samozdravlje je napisao/la: ↑27 avg 2025, 16:42
110 k$ i 10 bodova nikako nije razocaravajuce. Isto kao Medvedev, Cilic, Kecmanovic, Monfils, Agut ...
U avgustu obezbjedio MD AO "26, na dobrom putu i za RG i Wimbledon "26, aBd zdravlja.
Mnogi Kanadjani su sad saznali da postoji drzava, koja se zove BiH
Nije sve ni u šuškama, neće njemu love nikad zafaliti...čisto teniski, konstantno gubi egal mečeve u kojima u dobrom dijelu meča ima apsolutnu inicijativu. Bezveze. Ne treba mi od Dialoa praviti RFa, moglo se to pobijediti.
"Grandeeeee" , "veliki si Dzumiii "

Mozda znas nesto sto ja ne znam. Ali suske su mu prioritet.
Od 2020-2024 od nagrada inkasirao(195+225+155+185+330)+ 1,0 mill $("25) = cca 2,0 mill $. Ekonomisti kazu da je racinalan onaj
ko USTEDI 20% od zarade. Znaci ustedio za 6 god. 400 k$. Sve je aproksimativno. Do Covida je sve islo ok, ali ga je pandemija
bas zaustavila.
Troskovi su ogromni. Prvo porez je priblizno 20%(?). Damir 10 mjeseci provede po hotelima, troskovi trenera, teretane, maser,
avioni, tereni za treninge.... U licne troskove , SINCINA, ne bih ulazio.
Vidi momcino. Od januara do marta: Australija, J i S. Amerika i onda Zadar, Bukurest,Barselona, Madrid, Rim, Hamburg, RG
valja te hotele platiti.
Potom trava Stutgart, pa London- 15-20 dana. Onda Toronto, Sinsinati, USO. Sve destinacije gdje su troskovi ogromni.
Nije pristojno viriti u tudji novcanik, ali zakljucujem da je Damiru prioritet MD GS, a samim tim i $$$$. Sve dokje u top100,
bit ce $$$$.
To sto gubi egal meceve je vjv. do godina. Te godine mu donose iskustvo koje koristi i uz povoljan zdrijeb uzima po 100 bod. na
GS, Mastersima i ATP250, Veliki je Dzumiii

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.