Valja ih trpit do studenog.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa I Nama je posebno kad se mogao Simons dovesti…
Da sumiram u prvaka svijeta su tri direktora zadužena za transfere:tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:50Ako je ovaj transfer besmislen sta su onda tek transferi Bounanotea i Encisa. Tamo ili neko igra Football manager ili je neki kriminal.
Dovodis mlade igrace na male plate a duge ugovore.
Samo ga prodaš?wadethegreat je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:03Dovodis mlade igrace na male plate a duge ugovore.
Ko se pokaze novi ugovor ko ne prodas ga I dovedes zamjenu.
Dugi ugovori svu moc pregovaranja daju Celziju.
Veoma je jednostavan model moras biti bas glup da ne vidis a ne sumnjam ja u tebe![]()
Drugo je ko dovodi igrace ko odlucuje Gdje pare idu.
To je drugi par cipela.
Znaci dovedes mlade igrace tipa lavia, slonina, carney chuwkama wtf, jorgensen, guiuu.Rosicky je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:08Samo ga prodaš?wadethegreat je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:03Dovodis mlade igrace na male plate a duge ugovore.
Veoma je jednostavan model moras biti bas glup da ne vidis a ne sumnjam ja u tebe![]()
To je drugi par cipela.
Nisi u gubitku ako si ga doveo za 30M a prodao za 2M?
Još ti je npr uzimao platu 3g a nije igrao ?
Razumijem ja što Wade hoće reći i sve da je to sve super idealno tiTorres_9 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:40Znaci dovedes mlade igrace tipa lavia, slonina, carney chuwkama wtf, jorgensen, guiuu.Rosicky je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:08Samo ga prodaš?wadethegreat je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:03
Dovodis mlade igrace na male plate a duge ugovore.
To je drugi par cipela.
Nisi u gubitku ako si ga doveo za 30M a prodao za 2M?
Još ti je npr uzimao platu 3g a nije igrao ?
Svaki od ovih je na 50k funti sedmicnoj plati.
Ispusis preko 5 miliona funti na njihove plate u dvije godine pa ih onda prodas tipa ovaj chuwkama za 20m eura a kupio ga prije 2 godine za 18 miliona.
Genijalno jbt, zaradio si 2 miliona eura na transferu ovog Chuwkama a to sto si mu isplatio 5 miliona funti na ugovor kroz dvije godine se amortizovalo..