FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
10%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 251

KarloIvandic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KarloIvandic » 29 avg 2025, 23:14

I kazu pa sta ako je 15 km karta

Najneuslovniji stadion na Balkanu .

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 avg 2025, 23:15

Ove izjave Husrefa su strasne,cuj kad udju u formu haha da Bog sacuva.

Hare1991
Kontakt:

Post Postao/la Hare1991 » 29 avg 2025, 23:15

rimljanin90 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:03
Bosanac1991 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:02
Sta bi ono na kraju. Nisam vidio sa zapada puno al Husref i Renan se zakacise izgleda? Nekom je otkucalo izgleda u svetinji
Ja nam trenera i govana, njemu je u planu da sve rastjera pa da vratimo hebibovica
[/quot
Hebibovic je spremniji od 90% ovih manekena

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 29 avg 2025, 23:16

broj6 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:07
Eto nam Rile na desnom beku zadnjih 20 minuta, ispuho frajer, sto bi on reko amaterska liga al on nije spreman ni za te lige. Kad Rudar trci vise od nas onda se bas vidi kako se ne radi i ne trenira. Tribine bi oni meni sad cik cak trcali a ne preko terena
Zanimljivo kako je protiv Craiove na beku prije mjesec bio mašina... a sad vam ispuho.
Šta je reć ?

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 29 avg 2025, 23:18

Zao mi je ovih sto im je rudar izgubio.J.EBem vas u usra sve redom!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 avg 2025, 23:23

VolimoSarajevo je napisao/la:
29 avg 2025, 23:18
Zao mi je ovih sto im je rudar izgubio.J.EBem vas u usra sve redom!

Zasto psujes naseg trenera ???

P.S. Samo su dva covjeka veca od kluba, nas trenutni trener i gulisa !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 29 avg 2025, 23:24

Ako se ne dohavizaju ovi boda sa gostovanja nece donijeti na ovaj nacin.

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 29 avg 2025, 23:24

Klasicna Husrefova tekma. Nije mi zao sto sam bacio pare za godisnju ali na ovo ne dolazim i jbg.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 29 avg 2025, 23:26

mosarajvosa83 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:08
maroon46 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:04
Husref kriv, Guli kriv, Ristovski kriv, kisa kriva, vico kriv, sudija kriv, svi krivi osim investitora i rukovodstva kluba. Igra prosjecna nasa, bitna 3 boda. Utakmice u narednih mjesec dana ce nam reci sve o ambicijama za ovu sezonu. Gulija na klupu 2 utakmice konstantno igrac manje.
Uvest investitora da zabija golove,neka spremi ekipu kondiciono,neka im kaze da se igra 90 min treba vidjet da se kandiduje za predsjednika drzave da ove politicke projekte ukine,do tada su sveli ligu prvi put u historiji na nasa 3 kluba dok je ovih iz RS 4 pisi cesce ljepota citat.
Investitor dovodi trenera i dogovara strucni stab sa njim. On kada dođe jednom u 3 mjeseca u klub, treba da bude "strah i trepet" kada se pojavi pred igracima, a ne da se zahebava sa njima i izlazi po raznoraznim nocnim klubovima i da mu je vrhunac posjete podijelit story od jala brata na instagramu. Ti hoces meni reci da za Gulija nije naređeno da mora da igra svaku tekmu? Opet kazem nije kriv ni Zekic ni Husref, nego Mirvic koji srozava ugled naseg kluba od svog dolaska. U zadnjih 5 godina imali smo bezbroj blamiranja sto na terenu sto van istog. To koliko klubova ima iz rs-a, mirvic nista nije poduzeo od svog dolaska, sta vise samo se suplja prosipala. Sto nismo stali na stranu Mladosti, na stranu Veleza? Nego kada su nas poceli unistavati onda se sjetili. Sto nije mirvic pozvao na sastanak pred pocetak ove sezone "probosanske" klubove ili zapoceo borbu protiv komiteta, sudija, saveza? Nije bio sposoban "zavrsiti" na nivou kantona nista. Veceras je bitna pobjeda i 3 boda. Nadam se nizu pobjeda od ove utakmice.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 29 avg 2025, 23:27

ajdohordas je napisao/la:
29 avg 2025, 23:16
broj6 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:07
Eto nam Rile na desnom beku zadnjih 20 minuta, ispuho frajer, sto bi on reko amaterska liga al on nije spreman ni za te lige. Kad Rudar trci vise od nas onda se bas vidi kako se ne radi i ne trenira. Tribine bi oni meni sad cik cak trcali a ne preko terena
Zanimljivo kako je protiv Craiove na beku prije mjesec bio mašina... a sad vam ispuho.
Šta je reć ?
On do danas beka nije igrao, a sta si ti gledao ne znam

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 29 avg 2025, 23:27

Ne može ovo ovako bez krova više braćo, patike sam samo u kantu za smeće proslijedio. Halal bilo.

Što se utakmice tiče dobro mi i igramo s obzirom da imamo bar igrača manje cijelu utakmicu, svaku utakmicu. Ne samo da je igrač manje nego je dijelom i kontra nas jer uzima da izvodi kornere koji završe il' u gol autu il' u onom regularnom, zavisi od strane. Ono što sam govorio prije par sedmica se obistinilo a to je da kreću zvižduci kapitenu. Husref je ovaj put uspio da izgubi svlačionicu prije nego što je i imao al' ovaj put ga ne krivim kad ne smije ništa da poduzme. Uzeo je da oštri qrac na Renanu jer frustracije ne smije da adresira na našu "zlatnu kokoš". To je ona psihoza kad te direktor handri na poslu pa dođeš kući i prebiješ ženu.

U Mostar po bod, Zrinjski mekan nekakav sa indijskom ublehom.

Prvih pola sata Đorđević naš najbolji igrač, nakon što je napravio onu priliku kad je Francis promašio loptu pao je i psihički malo pa se sklanjao od lopte. Valjalo bi da zabije u skorije vrijeme, definitivno igrač koji može da riješi utakmicu.

Adem se trudi, trčkara, pritišće, otvara, proigrava. Da ga zdravlje posluži. Ako kapiten ode, Adem će da postane duplo bolji jer im je hemija 0, samo smetaju jedan drugom, tačnije kapiten smeta Ademu.

Problem je jasan. Željno iščekujem kraj prelaznog roka jer bi onda i ovo forsiranje kapitena svaku utakmicu trebalo da prestane.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 29 avg 2025, 23:28

Banić :clap:
Kera :bow:
Kuprešak danas baš korektno, Krdžalić mi je isto dobar bio. Raduje me i Djordjević da dobija više prilike sad nakon povrede i vratio se u početnu. Bez Paskaleva sigurniji dosta.

Ademu treba još malo da se navikne na ekipu i ligu, ali čestitke za prvijenac.

Guli volim te, ali **** mu miša kad će pročepit? Treba nam stara forma :pray:

I dalje smo očaj, ali hajde pobjeda za samopouzdanje. Realizacija katastrofa, ali prepisat ćemo “teškom terenu” i fuj vremenskim uslovima. Čestitke svima što su otišli i ispoštovali ekipu po ovome.
Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 29 avg 2025, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 29 avg 2025, 23:28

porodjajne muke
manje vise ocekivao sam sve ovo osim kise
poslije gola za 40 minuta imali jednu sansu protiv Rudara na svom terenu
necu da lajem nista al ovdje nema haira nikakvog u dogledno vrijeme
suvisno je bilo sta komentarisati samo gledaj sprzi koju cigaru i sta god da bude na terenu ne moze me iznenaditi

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 29 avg 2025, 23:30

Očekivano Husref
Očekivana igra
Očekivana kiša
Očekivana patnja

Šta reći nego nek nam je dragi Allah na pomoći

P.S sad očekivano bolovanje…. Ko pič..ka mokar
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 29 avg 2025, 23:31

Veze nemate.

1. Guliashvili je naš najbolji igrač
2. Treba poraditi na psihičkoj spremi, a ne fizičkoj- ujedno razlog zašto se Guliashvili proziva
3. Pobjeda vrlo bitna za podizanje samopouzdanja - ova utakmica bi trebala da bude prekretnica ka boljem odnosno vrhu

:bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 29 avg 2025, 23:32

Hamagara je napisao/la:
29 avg 2025, 23:30
Očekivano Husref
Očekivana igra
Očekivana kiša
Očekivana patnja

Šta reći nego nek nam je dragi Allah na pomoći

P.S sad očekivano bolovanje…. Ko pič..ka mokar
Rekoh baš kolegi nakon gola “sad će se Husref povuć i igrat na siguricu”. Ili je to ili smo pali fizički. Ali pobjeda je pobjeda. Šta je tu je, dobro je.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 29 avg 2025, 23:37

Ovdje kad uđeš i pročitaš komentare tačno vidiš da ima više ovih što mrze nego što vole Sarajevo.

Igra prvo poluvrijeme je top, trebala se utakmica tu završavati ali Bože moj nije. Poslije toga teško drugo poluvrijeme koje je logično očekivano bez obzira ko je na klupi da je i Klop bio isto bi se odvijala situacija. Sve u svemu ekstra pobjeda u veoma odvratnom trenutku poslije onakve lakrdije u Banjoj Luci.

Kakve sve neznalice ovdje pišu to su priče. Toliko. Pozdrav do iduće tekme :)
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 29 avg 2025, 23:38

n0dix je napisao/la:
29 avg 2025, 23:37
Ovdje kad uđeš i pročitaš komentare tačno vidiš da ima više ovih što mrze nego što vole Sarajevo.

Igra prvo poluvrijeme je top, trebala se utakmica tu završavati ali Bože moj nije. Poslije toga teško drugo poluvrijeme koje je logično očekivano bez obzira ko je na klupi da je i Klop bio isto bi se odvijala situacija. Sve u svemu ekstra pobjeda u veoma odvratnom trenutku poslije onakve lakrdije u Banjoj Luci.

Kakve sve neznalice ovdje pišu to su priče. Toliko. Pozdrav do iduće tekme :)
5-1 smo izgubili proslo kolo ako nisi vidio

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 avg 2025, 23:38

Amcho1 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:31
Veze nemate.

2. Treba poraditi na psihičkoj spremi, a ne fizičkoj- ujedno razlog zašto se Guliashvili proziva
3. Pobjeda vrlo bitna za podizanje samopouzdanja - ova utakmica bi trebala da bude prekretnica ka boljem odnosno vrhu

I zidovi od cokolade i krov od marmelade i Cosic prestao govoriti utakNica.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 29 avg 2025, 23:42

Amcho1 je napisao/la:
29 avg 2025, 23:31
Veze nemate.

Rudar moze bit prekretnica Radniku ili Slogi, nama prekretnice nema ako za 10 dana odemo u Mostar da stojimo ko danas zadnjih 20 minuta i ganjamo bod i eventualnu kontru, pa se vratimo bez icega.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dobar, Fouzi1 i 36 gostiju.