Ja nam trenera i govana, njemu je u planu da sve rastjera pa da vratimo hebibovicaBosanac1991 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:02Sta bi ono na kraju. Nisam vidio sa zapada puno al Husref i Renan se zakacise izgleda? Nekom je otkucalo izgleda u svetinji
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zabranjeno je izbacivati igrace iz ekipe. O tom ne odlucuje trener.Bosanac1991 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:02Sta bi ono na kraju. Nisam vidio sa zapada puno al Husref i Renan se zakacise izgleda? Nekom je otkucalo izgleda u svetinji
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Nadam se obojici
OTKAZ KONFICIONOM TRENERU! Ovo je strasno da 65 minuta ne mozemo izgurati. Cestitke na pobjedi, idemo dalje
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Husref kriv, Guli kriv, Ristovski kriv, kisa kriva, vico kriv, sudija kriv, svi krivi osim investitora i rukovodstva kluba. Igra prosjecna nasa, bitna 3 boda. Utakmice u narednih mjesec dana ce nam reci sve o ambicijama za ovu sezonu. Gulija na klupu 2 utakmice konstantno igrac manje.
-
- Kontakt:
Cekamo tvoje pare, pun si ko brod vjerujem
-
- Kontakt:
Samo nek je pobijeda pa kakva god,ovdje jedva neki cekaju kiks,Sarajevo iznad svih, evo ovih par trovaca su se sad na Gulija okomili,bas me zanima ko im je sljedeci na tapeti,probise mozak sa zenturacama,Mirvicem, sad su poceli sa Gulijem,Jattom mozete vi to jace kone nase,mozda se neko i primi.
-
- Kontakt:
3 boda idemo dalje . Jesam pokiso majko draga. Vamos Rajvosa.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 29 avg 2025, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nema ovo veze sa fizickom spremom, ne serite vise svgm
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Gledaj rimljanina ko panetlija u dobre stare dane. Jesu i tebe otjerali iz kluba, pa botujes po forumu?
On će investirati u jug.rimljanin90 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:04Cekamo tvoje pare, pun si ko brod vjerujem

I svim sto ovako pricaju kao on. Jbm mu mamu ako sam sef onda sam kriv kad se ne slusam... ko da je politicar a ne trener i sad mu Guli kriv jer je van forme, pa onda ga klupiras cutuce
pobijeda out, guli outmosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:05Samo nek je pobijeda pa kakva god,ovdje jedva neki cekaju kiks,Sarajevo iznad svih, evo ovih par trovaca su se sad na Gulija okomili,bas me zanima ko im je sljedeci na tapeti,probise mozak sa zenturacama,Mirvicem, sad su poceli sa Gulijem,Jattom mozete vi to jace kone nase,mozda se neko i primi.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Eto nam Rile na desnom beku zadnjih 20 minuta, ispuho frajer, sto bi on reko amaterska liga al on nije spreman ni za te lige. Kad Rudar trci vise od nas onda se bas vidi kako se ne radi i ne trenira. Tribine bi oni meni sad cik cak trcali a ne preko terena
-
- Kontakt:
Mislim da je ono Bega htjeo da se obracuna sa onim sto je startovao na njegaBosanac1991 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:02Sta bi ono na kraju. Nisam vidio sa zapada puno al Husref i Renan se zakacise izgleda? Nekom je otkucalo izgleda u svetinji
-
- Kontakt:
Uvest investitora da zabija golove,neka spremi ekipu kondiciono,neka im kaze da se igra 90 min treba vidjet da se kandiduje za predsjednika drzave da ove politicke projekte ukine,do tada su sveli ligu prvi put u historiji na nasa 3 kluba dok je ovih iz RS 4 pisi cesce ljepota citat.maroon46 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:04Husref kriv, Guli kriv, Ristovski kriv, kisa kriva, vico kriv, sudija kriv, svi krivi osim investitora i rukovodstva kluba. Igra prosjecna nasa, bitna 3 boda. Utakmice u narednih mjesec dana ce nam reci sve o ambicijama za ovu sezonu. Gulija na klupu 2 utakmice konstantno igrac manje.
3 boda, ali nije dobro.
u 1.pol je i bilo ok, jak pritisak, ali bez golova
2.pol nakon gola stali, bez volje za dalje bez snage. imamo 5 izmjena, imamo najduzu klupu u ligi ali mi u 80.min mijenjamo
evo vidimo da se Husref popicketo sa Oliveirom znaci da definitivno tu nesto ne stima.
evo sad ima dovoljno vremena oporavit ekipu i pripremit utakmicu koja ce odredit tok sezone
u 1.pol je i bilo ok, jak pritisak, ali bez golova
2.pol nakon gola stali, bez volje za dalje bez snage. imamo 5 izmjena, imamo najduzu klupu u ligi ali mi u 80.min mijenjamo
evo vidimo da se Husref popicketo sa Oliveirom znaci da definitivno tu nesto ne stima.
evo sad ima dovoljno vremena oporavit ekipu i pripremit utakmicu koja ce odredit tok sezone
-
- Kontakt:
Vjerovatno si i ti čim možeš trenera da mijenjaš.rimljanin90 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 23:04Cekamo tvoje pare, pun si ko brod vjerujem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala Svevisnjem pa uzesmo bodove ovo je lose bilo. Prvo poluvrijeme haj i nekako, ali drugo prelose.
Igra mlitava, igraci kao da se zivotom ne mogu medjusobno. Soliranja, nekakvi sutevi sa distance isforsirani...
Zadnjih 30-ak min Rudar je bio iskreno bolji.
Ovo se mora popravljati i to dramaticno.
Protiv jacih ekipa cemo nastradati.
Igra mlitava, igraci kao da se zivotom ne mogu medjusobno. Soliranja, nekakvi sutevi sa distance isforsirani...
Zadnjih 30-ak min Rudar je bio iskreno bolji.
Ovo se mora popravljati i to dramaticno.
Protiv jacih ekipa cemo nastradati.