Za ove moje skim se vi rapravljate
Poceraj

Moderator/ica: GracanicaAA
Sta bi Lave ? . Igman previsok.
Ne zna ko je bio gori, ili zna ipak miBosnianRahatluk je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:16Sta bi Lave ? . Igman previsok.
Sad ih mi moramo prizemljiti , da osvetimo svoje jarane iz Gabele
![]()
![]()
Moj ti je prijateljski savjet da ne mislis i ne pises toliko "dobronamjerno" i intezivno o Slobodi, moze jako naskoditi tvom mentalnom zdravlju a koliko mogu zakljuciti ves je naruseno, da li od rodjenja ili od Slobode, a isto tako iz tvog pisanja moze se zakljuciti da si blago retardiran, ....nama je jako zao sto ne mozemo ispuniti tvoju zelju i krenuti putevima Celika i igranja po okolnim livadama Zenice.....Momak ti si opsjednut Slobodom, vjerovatno ne namjerno, jer to je bolest koja ima naziv Opsesivno-kompulzivni poremecaj.....ponavljas jedno te isto kao papagaj.....ovaj stomacni virus je vjerovatno izazvan kod djece pri pomisli da ce morati igrati protiv Celika, pa su se vjerovatno sasrali od straha, djeca su ispepadana, iscrpljena od dijareje....za sve to ima uredna medicinska dokumentacija sa UKC Tuzla. A ta uprava koju ti spominjes na celu sa Azmirom sedmicno placa oko 100 k za dugove, tako da mi sigurno njima necemo yebati nista na vasu zalost i sigurno na vasu zalost necemo igrati po seoskim livadama kao sto je igrao kako ti kazes "slavni"BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:29Yebat cete vi mamu Azmiru polahko ,koliko god oni bili losi.i ti ljudi su vracali tudje dugove ,Ovaj nikakvog plana ,on da je ozbiljan on bi ozbiljno uso u sezonu imo je vremena ,pusti se ti price na staru upravu onda je isti ko i ovi .A vi se tjesite i kontajte da neko ljubomoran na vas, sve stize jer ste bili coravi i pasivni i sad ste isti u nekim snovima,probudite se jednom vec.
Cuj virus i odgoda hahah a ljudi pisali ovde da se proglasi virus hahah ,nema yebeni Hadzici nema da se kaze ko Tuzli morate izgubit i jos nas ubjedjuju nije pusteno od Tuzle..
Valjda rijesite do 3 kola kad vam zenicki velikan stize u Tuzlu.
Skver je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:33Moj ti je prijateljski savjet da ne mislis i ne pises toliko "dobronamjerno" i intezivno o Slobodi, moze jako naskoditi tvom mentalnom zdravlju a koliko mogu zakljuciti ves je naruseno, da li od rodjenja ili od Slobode, a isto tako iz tvog pisanja moze se zakljuciti da si blago retardiran, ....nama je jako zao sto ne mozemo ispuniti tvoju zelju i krenuti putevima Celika i igranja po okolnim livadama Zenice.....Momak ti si opsjednut Slobodom, vjerovatno ne namjerno, jer to je bolest koja ima naziv Opsesivno-kompulzivni poremecaj.....ponavljas jedno te isto kao papagaj.....ovaj stomacni virus je vjerovatno izazvan kod djece pri pomisli da ce morati igrati protiv Celika, pa su se vjerovatno sasrali od straha, djeca su ispepadana, iscrpljena od dijareje....za sve to ima uredna medicinska dokumentacija sa UKC Tuzla. A ta uprava koju ti spominjes na celu sa Azmirom sedmicno placa oko 100 k za dugove, tako da mi sigurno njima necemo yebati nista na vasu zalost i sigurno na vasu zalost necemo igrati po seoskim livadama kao sto je igrao kako ti kazes "slavni"BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:29Yebat cete vi mamu Azmiru polahko ,koliko god oni bili losi.i ti ljudi su vracali tudje dugove ,Ovaj nikakvog plana ,on da je ozbiljan on bi ozbiljno uso u sezonu imo je vremena ,pusti se ti price na staru upravu onda je isti ko i ovi .A vi se tjesite i kontajte da neko ljubomoran na vas, sve stize jer ste bili coravi i pasivni i sad ste isti u nekim snovima,probudite se jednom vec.
Cuj virus i odgoda hahah a ljudi pisali ovde da se proglasi virus hahah ,nema yebeni Hadzici nema da se kaze ko Tuzli morate izgubit i jos nas ubjedjuju nije pusteno od Tuzle..
Valjda rijesite do 3 kola kad vam zenicki velikan stize u Tuzlu.Celik. I nemoj preskakti terapju i ugledajte se na vaseg forumasa prisonbreak koji je normalan i kulturan a ne kao oni degeni truhlo i avenija. Za razliku od vas mi se ne bavimo Celikom, to ce mo raditi u trecem kolu...baviti se Celikom na Tusnju. LP
P.S. Opsesije su mentalni dogadjaji koji se javljaju u obliku nametajucih misli, osjecaja ili ideja, dok se kompulzije odnose na ponasanje pri kojem se ne moze kontrolirati ponavljanje odredjenih radnji....npr. jedno te isto pisanje o Slobodi.
@skver - kako ste uzasno i sramotno krenuli u sezonu , niste vi za PL.Skver je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:33Moj ti je prijateljski savjet da ne mislis i ne pises toliko "dobronamjerno" i intezivno o Slobodi, moze jako naskoditi tvom mentalnom zdravlju a koliko mogu zakljuciti ves je naruseno, da li od rodjenja ili od Slobode, a isto tako iz tvog pisanja moze se zakljuciti da si blago retardiran, ....nama je jako zao sto ne mozemo ispuniti tvoju zelju i krenuti putevima Celika i igranja po okolnim livadama Zenice.....Momak ti si opsjednut Slobodom, vjerovatno ne namjerno, jer to je bolest koja ima naziv Opsesivno-kompulzivni poremecaj.....ponavljas jedno te isto kao papagaj.....ovaj stomacni virus je vjerovatno izazvan kod djece pri pomisli da ce morati igrati protiv Celika, pa su se vjerovatno sasrali od straha, djeca su ispepadana, iscrpljena od dijareje....za sve to ima uredna medicinska dokumentacija sa UKC Tuzla. A ta uprava koju ti spominjes na celu sa Azmirom sedmicno placa oko 100 k za dugove, tako da mi sigurno njima necemo yebati nista na vasu zalost i sigurno na vasu zalost necemo igrati po seoskim livadama kao sto je igrao kako ti kazes "slavni"BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:29Yebat cete vi mamu Azmiru polahko ,koliko god oni bili losi.i ti ljudi su vracali tudje dugove ,Ovaj nikakvog plana ,on da je ozbiljan on bi ozbiljno uso u sezonu imo je vremena ,pusti se ti price na staru upravu onda je isti ko i ovi .A vi se tjesite i kontajte da neko ljubomoran na vas, sve stize jer ste bili coravi i pasivni i sad ste isti u nekim snovima,probudite se jednom vec.
Valjda rijesite do 3 kola kad vam zenicki velikan stize u Tuzlu.Celik. I nemoj preskakti terapju i ugledajte se na vaseg forumasa prisonbreak koji je normalan i kulturan a ne kao oni degeni truhlo i avenija. Za razliku od vas mi se ne bavimo Celikom, to ce mo raditi u trecem kolu...baviti se Celikom na Tusnju. LP
P.S. Opsesije su mentalni dogadjaji koji se javljaju u obliku nametajucih misli, osjecaja ili ideja, dok se kompulzije odnose na ponasanje pri kojem se ne moze kontrolirati ponavljanje odredjenih radnji....npr. jedno te isto pisanje o Slobodi.
Opsjednut Slobodom da li si ti realanSkver je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:33Moj ti je prijateljski savjet da ne mislis i ne pises toliko "dobronamjerno" i intezivno o Slobodi, moze jako naskoditi tvom mentalnom zdravlju a koliko mogu zakljuciti ves je naruseno, da li od rodjenja ili od Slobode, a isto tako iz tvog pisanja moze se zakljuciti da si blago retardiran, ....nama je jako zao sto ne mozemo ispuniti tvoju zelju i krenuti putevima Celika i igranja po okolnim livadama Zenice.....Momak ti si opsjednut Slobodom, vjerovatno ne namjerno, jer to je bolest koja ima naziv Opsesivno-kompulzivni poremecaj.....ponavljas jedno te isto kao papagaj.....ovaj stomacni virus je vjerovatno izazvan kod djece pri pomisli da ce morati igrati protiv Celika, pa su se vjerovatno sasrali od straha, djeca su ispepadana, iscrpljena od dijareje....za sve to ima uredna medicinska dokumentacija sa UKC Tuzla. A ta uprava koju ti spominjes na celu sa Azmirom sedmicno placa oko 100 k za dugove, tako da mi sigurno njima necemo yebati nista na vasu zalost i sigurno na vasu zalost necemo igrati po seoskim livadama kao sto je igrao kako ti kazes "slavni"BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:29Yebat cete vi mamu Azmiru polahko ,koliko god oni bili losi.i ti ljudi su vracali tudje dugove ,Ovaj nikakvog plana ,on da je ozbiljan on bi ozbiljno uso u sezonu imo je vremena ,pusti se ti price na staru upravu onda je isti ko i ovi .A vi se tjesite i kontajte da neko ljubomoran na vas, sve stize jer ste bili coravi i pasivni i sad ste isti u nekim snovima,probudite se jednom vec.
De drug samo razmisli, ništa drugo ne tražim.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:01@skver - kako ste uzasno i sramotno krenuli u sezonu , niste vi za PL.Skver je napisao/la: ↑30 avg 2025, 12:33Moj ti je prijateljski savjet da ne mislis i ne pises toliko "dobronamjerno" i intezivno o Slobodi, moze jako naskoditi tvom mentalnom zdravlju a koliko mogu zakljuciti ves je naruseno, da li od rodjenja ili od Slobode, a isto tako iz tvog pisanja moze se zakljuciti da si blago retardiran, ....nama je jako zao sto ne mozemo ispuniti tvoju zelju i krenuti putevima Celika i igranja po okolnim livadama Zenice.....Momak ti si opsjednut Slobodom, vjerovatno ne namjerno, jer to je bolest koja ima naziv Opsesivno-kompulzivni poremecaj.....ponavljas jedno te isto kao papagaj.....ovaj stomacni virus je vjerovatno izazvan kod djece pri pomisli da ce morati igrati protiv Celika, pa su se vjerovatno sasrali od straha, djeca su ispepadana, iscrpljena od dijareje....za sve to ima uredna medicinska dokumentacija sa UKC Tuzla. A ta uprava koju ti spominjes na celu sa Azmirom sedmicno placa oko 100 k za dugove, tako da mi sigurno njima necemo yebati nista na vasu zalost i sigurno na vasu zalost necemo igrati po seoskim livadama kao sto je igrao kako ti kazes "slavni"BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:29Yebat cete vi mamu Azmiru polahko ,koliko god oni bili losi.i ti ljudi su vracali tudje dugove ,Ovaj nikakvog plana ,on da je ozbiljan on bi ozbiljno uso u sezonu imo je vremena ,pusti se ti price na staru upravu onda je isti ko i ovi .A vi se tjesite i kontajte da neko ljubomoran na vas, sve stize jer ste bili coravi i pasivni i sad ste isti u nekim snovima,probudite se jednom vec.
Jedino da vas danas " proglase " sampionima a mi ostali da se borimo da vam uljepsamo promociju
Kako da ti covjek objasni kad slabo kontas....Naravno, niko nam nije kriv, savez, sindikat su olicenje postenja.....mi romane ispisali na nasoj temi ko nam je kriv i placamo DUGOVE kao sto i vi placate, mi na sedmicnoj bazi 100k, poreznoj 250k na godisnjoj i skini se s qrca vise....igrajte grupnu fazu, boli nas racku......yebote dosadniji nego onaj jazavac Pepe La Fuj iz crtanih filmova......BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:29Skay ae budi realan je li kriv savez ,sindikat za vase dugove i je li nas isti taj sindikat zaebavo.za dugove. dok nismo sve vratili Zasto.jednom.ne kazete mi smo krivi pa nije Vico pravio dugove i sindikat ,najgore sto vi sve i ne znate dugove kad se sve radi na crno i prije i sad ce se radit sto je najzolosnije .
Ja mislim da niko nama nije kriv za los rad bivsih uprava i da niko nista protiv nas nema a ni protiv vas..Mi smo sve krivi i vi i mi sto smo sve dopustili i nista nismo poduzeli.
Lik je neviđen bolesnik. Ne znam što ga citirate više.Skver je napisao/la: ↑30 avg 2025, 14:07Kako da ti covjek objasni kad slabo kontas....Naravno, niko nam nije kriv, savez, sindikat su olicenje postenja.....mi romane ispisali na nasoj temi ko nam je kriv i placamo DUGOVE kao sto i vi placate, mi na sedmicnoj bazi 100k, poreznoj 250k na godisnjoj i skini se s qrca vise....igrajte grupnu fazu, boli nas racku......yebote dosadniji nego onaj jazavac Pepe La Fuj iz crtanih filmova......BatistutA19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:29Skay ae budi realan je li kriv savez ,sindikat za vase dugove i je li nas isti taj sindikat zaebavo.za dugove. dok nismo sve vratili Zasto.jednom.ne kazete mi smo krivi pa nije Vico pravio dugove i sindikat ,najgore sto vi sve i ne znate dugove kad se sve radi na crno i prije i sad ce se radit sto je najzolosnije .
Ja mislim da niko nama nije kriv za los rad bivsih uprava i da niko nista protiv nas nema a ni protiv vas..Mi smo sve krivi i vi i mi sto smo sve dopustili i nista nismo poduzeli.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Quartararo i 15 gostiju.