FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Držimo se dobro ovih prvih pola sata.
Beganovic je pravi Avdija Vrsajevic ili Denis Comor, samo malo napredna verzija. Ide transfer u Tursku logicno
Jbg ne mozes ga ni izbaciti kad su nam on i Kyeremeh jedina krila, ali nema veze ova ekipa je dobra za 4231, imamo sve za tu formaciju, samo ih treba poredati kao Jakir.
Are you not entertained ?!
betin.online admiral meridianbet
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
stokastoka23
- Kontakt:
Prvih 40 min protiv ovog Radnika je dodaj unutra dodja na stranu nabaci za golemog mlinarica... WOW
Znaš li s kim igramo?stokastoka23 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:43Prvih 40 min protiv ovog Radnika je dodaj unutra dodja na stranu nabaci za golemog mlinarica... WOW
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
rimljanin90
- Kontakt:
Na individualni kvalitet stvaramo prilike. Takita je nabij na stranu pa je mozda neko primi i povuce. Husro Gvardiola
Prebaci na ovo na 3 5 2 na poluvremenu Husrefeeeeee
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Hus je Murinjo oooo
-
stokastoka23
- Kontakt:
Rudar - Radnik isti k. Ispodprosjecna ekipa protiv koje strepimo i izbacimo u aut cim je na nasoj poli lopta a kad je kod nas nabaci i izbijBenkara21 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:44Znaš li s kim igramo?stokastoka23 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:43Prvih 40 min protiv ovog Radnika je dodaj unutra dodja na stranu nabaci za golemog mlinarica... WOW
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Rudar ozbiljna ekipa.Ristovski maloprije čist faul pravi,spor je zato i ne igra beka.
Nevjerovatno je da je opasniji bio korner Rudara nego nasih sedam. Kako jadna igra, bezidejna, izbij nabij i na horuk. FUJ
U novi boj ...
Ja sam zadovoljan, bez primljenog gola poluvrijeme.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jesil ti normalan? Cuj rudar ozbiljna ekipa... Mi smo neozbiljnaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑29 avg 2025, 21:49Rudar ozbiljna ekipa.Ristovski maloprije čist faul pravi,spor je zato i ne igra beka.
0:0 Rudar prijedor
objesite se na poluvremenu
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma mi smo **** ma mrš u p.m.
Kad krece izgradnja krova na Istoku ono sto su obj prije godinu dana?
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
KosevoZove
- Kontakt:
Djaba ti statistika kad mi ne mozemo gola dati **** rudaru, nikad gori start prvenstva, razocaran sam uzas jedan, poslije blamaze u BL, ti umjesto da ove nabijes u prvom poluvremenu, ti odigras mrtvi x!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: boki86, DzemoSmjecanin, mnon46, nedimmmm1337 i 182 gosta.