Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Savona je slina, 15m za njega je poklon.
We must pay close attention to our financial situation, especially because of Financial Fair Play. We know we’ll face difficulties for the 2025/26 season, and even more so for 2026/27.” Comolli.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Upratiti ovog Gašpara iz Lećea, štoper, sam čuva brat sve ove iz Milana 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
https://football-italia.net/report-juve ... -dry-loan/
Konacno inteligentan potez, hvala ti Boze.
Ko im yebe mater za 60,70 miliona za igraca kojeg su otpisali.
Bezobrazni arapi.
Konacno inteligentan potez, hvala ti Boze.
Ko im yebe mater za 60,70 miliona za igraca kojeg su otpisali.
Bezobrazni arapi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni bas glupo natezanje. Prvo nema nekog izbora, drugo Vlahovic ide i znaci ti ces njega spremati za neki drugi klub (Milan, Inter, Napoli mozda) jer on je zeli da produzi ugovor.
I sada ti ne zelis Kola za 5+55, a Martinez i Woltemade su 90 miliona. Jesu li oni bolji od Kola, pa i nisu jer je Newcastle ispaljen od Kola prvo jer zeli u Juventus.
Momak primjer ponasanja i postovanja prema klubu, ako ga ispalimo nismo korektni.
Manje vise ti ne plati njega sada, platiti ces na ljeto 2026. nekog novog 80 90 100 miliona. Ides na 4 takmicenja sa Vlahovic, povrijedjeni Milik i poluspic David. Skromno da nesto postignes.
I sada ti ne zelis Kola za 5+55, a Martinez i Woltemade su 90 miliona. Jesu li oni bolji od Kola, pa i nisu jer je Newcastle ispaljen od Kola prvo jer zeli u Juventus.
Momak primjer ponasanja i postovanja prema klubu, ako ga ispalimo nismo korektni.
Manje vise ti ne plati njega sada, platiti ces na ljeto 2026. nekog novog 80 90 100 miliona. Ides na 4 takmicenja sa Vlahovic, povrijedjeni Milik i poluspic David. Skromno da nesto postignes.
Kolo Muani kao i svi navedeni ne vrijede te pare. PSG ga je otpisao davno i nije da ce ga reintegrisati u roster ako ne ode kao sto smo mi svojevremeno sa Rabiotom i sl., dakle oni su na gubitku i nemamo razlog prihvatiti.
Dusan ostaje i produzava.
Dusan ostaje i produzava.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
To je otprilike kao da mi sad trazimo 65 miliona eura za vlahovica, samo zato jer ima zainteresovan klub.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj ima do 2028 ugovor, a Vlahovic do 2026. I uz Juventus imas timove koji su bili spremni to platiti.
Ne mozemo mi prodati Vlahovica za taj novac ako United kaze da ga ne zeli, Milan kaze da je spreman dati 15 mil. U biti vrijedis koliko je neko spreman da plati.
Opet kazem neces Muanija sada, naredne godine ces kao da nadjes nekog jeftinijeg? Svi ove godine sto su otisli negdje su bili 70+ miliona. Mozes dobiti Hojlunda recimo na loan, a i za njega ce nakon toga reci da zele 50 miliona.
Ne mozemo mi prodati Vlahovica za taj novac ako United kaze da ga ne zeli, Milan kaze da je spreman dati 15 mil. U biti vrijedis koliko je neko spreman da plati.
Opet kazem neces Muanija sada, naredne godine ces kao da nadjes nekog jeftinijeg? Svi ove godine sto su otisli negdje su bili 70+ miliona. Mozes dobiti Hojlunda recimo na loan, a i za njega ce nakon toga reci da zele 50 miliona.
- tuzlak1987
- Kontakt:
#Vlahovic is staying because he doesn’t want to give up his salary
#Trezeguet to Repubblica
Trezeguet ih popljuvao kolektivno, a ocito da nema neko pozitivno misljenje ni o placeniku.
#Trezeguet to Repubblica
Trezeguet ih popljuvao kolektivno, a ocito da nema neko pozitivno misljenje ni o placeniku.
Dao Vlahović jedan gol sa 5 metara i odjednom je top igrač i treba da bude tu. Lik je pokazao za ovo vrijeme u Juventusu da je prosjek. Nešto kao Kean lite verzija,ništa više. Ostat će tu i ovu sezonu jer ga nitko ne želi uzeti od nas,a ne zato što ga mi hoćemo zadržati!!
Jasno je ko bijeli dan da smo svim silama se zeljeli rijesiti ali da lik nije htio prihvatati nikakav cut na plati i tjt.
Eh sad, ako postoji sevap u fudbalu, pnda je sevap ga posaditi na tribine, iskljuciti iz trenaznog procesa i neregistrovati ga ni za sta.
Medjutim, ocigledno je klub odlucio ici (opet i opet) u korist igraca i staviti yebenog pojedinca iznad kluba.
Jbg
Eh sad, ako postoji sevap u fudbalu, pnda je sevap ga posaditi na tribine, iskljuciti iz trenaznog procesa i neregistrovati ga ni za sta.
Medjutim, ocigledno je klub odlucio ici (opet i opet) u korist igraca i staviti yebenog pojedinca iznad kluba.
Jbg
Puna podrška Dusanu.
Sramotno puno price o napadacu dok imamo 2 igrača u cijelom rosteru sposobni driblati i stvoriti višak. Patnja neizmjerna u najavi, a vi nastavite kriviti spice.
Sramotno puno price o napadacu dok imamo 2 igrača u cijelom rosteru sposobni driblati i stvoriti višak. Patnja neizmjerna u najavi, a vi nastavite kriviti spice.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da ovaj debil Komoli još nije završio Muanija, od 15. Jula pregovara grob te yebo, pa mogao je deset novih igrača dovesti umjesto jednog
MANIJACI JUG 1987
Openda >>> Muani, dribling, brzina, moze krilo igrati.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma ko god yebe mi se, nek je Berardi u pitanju, samo da se dovede
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Trubio sam ovdje da se Suleu treba dati prilika i da ostane, ali jok Đuntoli ga proda i dovede Gonzalesa, prodade Hujsena dovede Kelija 

MANIJACI JUG 1987
2025 godina i u Juventusu starter igrač koji nije ni za turske lige.Kostic favorito per sostituire Cambiaso sulla sinistra.
Alberto Costa, treca asistencija u ligi.

#MaxOUT
#MaxOUT
2025 godina a ti i dalje intelektualno ograničen
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Realno, svidja mi se Muani, ali ne za ove uslove koje nudi PSG. Za igrača koji je dao 20-ak golova za dvije sezone traže 60 miliona. Plus ga ne žele u timu. Po učinku ne vrijedi više od vrijednosti koju ima na transfermarkt-u. 30 miliona (+ 10 max). Znam da ne plaćam ja iz svojeg dzepa, ali klub je u finansijskoj dubiozi i svaki euro bi mu trebao biti važan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.