Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Ma nije ni bitno kakav je raspored, mislio sam na izvučene protivnike (kad sam napisao post tek tada sam i vidio).
@CaGarfia, priželjkivao sam i ja jake protivnike ali eto nekako sam se nadao da će dobiti 2,3 nešto slabija gdje bi se prije utakmica moglo upisati 9 bodova (uslovno rečeno), plus ovamo šta urade.
Ovako svaka utakmica im je derbi izuzev protiv Qarabaga.
Tako da bi se moglo reci da nisu imali bas neke sreće prilikom ždrijeba.
U svakom slučaju, bit će gledani s dodatnim žarom bas zbog toga.
@CaGarfia, priželjkivao sam i ja jake protivnike ali eto nekako sam se nadao da će dobiti 2,3 nešto slabija gdje bi se prije utakmica moglo upisati 9 bodova (uslovno rečeno), plus ovamo šta urade.
Ovako svaka utakmica im je derbi izuzev protiv Qarabaga.
Tako da bi se moglo reci da nisu imali bas neke sreće prilikom ždrijeba.
U svakom slučaju, bit će gledani s dodatnim žarom bas zbog toga.
Na muci se poznaju junaci. Odlični protivnici da nakupi iskustvo za dalju karijeru.
Strasan igrac. Skolovan bek sa nadprosjecnim fizikalijama i odlicnom tehnikom za svoju poziciju.
Njega je poremetilo ono na silu guranje na lijevu stranu i povrede.
Ako ga zaobidju povrede i nastavi igrati desnog beka sigurno kalibar za vrhunske timove liga petice.
Cak i sad bi bio ubijedjen sam ogromno pojacanje za Barcelonu, sa Yamalom da igra ima bi na kraju sezone statistiku 10g i 10a.
I cuo sam da je veliki radnik i dobar karakter uz to.
Njega je poremetilo ono na silu guranje na lijevu stranu i povrede.
Ako ga zaobidju povrede i nastavi igrati desnog beka sigurno kalibar za vrhunske timove liga petice.
Cak i sad bi bio ubijedjen sam ogromno pojacanje za Barcelonu, sa Yamalom da igra ima bi na kraju sezone statistiku 10g i 10a.
I cuo sam da je veliki radnik i dobar karakter uz to.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Čujemo se u subotu.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 06:54Nije tacno, ovo je raspored.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:45Raspored izlazi tek u subotu, to gore nije raspored već redoslijed po potovima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj lik (jedan od najvećih fudbalskih youtubera) ga hvali svakih 5 minuta bukvalno, pola twittera i youtubea posvećeno Dediću, kaže da je iduća stanica Real ili Barcelona i da nije nikad vidio ovakvog desnog beka za manje novca

-
- Kontakt:
Joj iskočio je i meni na lajni, najjači mi je gif Vinija kako plače uz opis “jadni Vini, upravo je saznao da će igrati 90 minuta protiv Dedića”baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 20:25
Ovaj lik (jedan od najvećih fudbalskih youtubera) ga hvali svakih 5 minuta bukvalno, pola twittera i youtubea posvećeno Dediću, kaže da je iduća stanica Real ili Barcelona i da nije nikad vidio ovakvog desnog beka za manje novca![]()
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Polako, sve u svoje vrijeme. Igra svoju poziciju i igra je kako treba.
Nema možda malo više od mjesec dana, Kerkez se ovoliko hajpao, a za sad tuta u LFC. Može i Amaru pasti forma, promijeniti se ambijent. Ljudi zaboravljaju koliko se lako okrene priča. Amar nek samo radi i šuti, biće to top.
Nema možda malo više od mjesec dana, Kerkez se ovoliko hajpao, a za sad tuta u LFC. Može i Amaru pasti forma, promijeniti se ambijent. Ljudi zaboravljaju koliko se lako okrene priča. Amar nek samo radi i šuti, biće to top.
Pošteno, pa kako bude.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidiš da nije.Sindikat12 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 06:54Nije tacno, ovo je raspored.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:45Raspored izlazi tek u subotu, to gore nije raspored već redoslijed po potovima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Goalgetter, perun i 37 gostiju.