Frajer je psihicki nestabilan kao trinaestogodisnja djevojka.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Haha, ma vjeruj samo skrolam postove od takvih, a i od ovih sto smaraju s pljuvanjem Barbareza. Bar 90% postova na ovom pdfu preskocim.
Oporavio se đakovacCoolpanda24 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 20:12Kako prenose portali, story “i krv svoju za Bosnu moju” je izbrisan![]()
![]()
Nisi.. doduse da je bilo na kosarci kako smo prizeljkivali, ne bi nam na pameti bio Esmir, a kako je sve rijeseno u drugoj cetvrtini, mozemo i seriju kakvu pustit usput.fanatik19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:53Realno lose poluvrijeme, talenat se jasno vidi na nekim sitnicama kao sto je onaj zuti karton sto je navukao i jos par dodavanja ali ..
Nekako mi tromo djeluje do bola, zadnjih 15 minuta imam osjecaj da samo zeli nabit loptu sto dalje od sebe pa makar je izgubio. Naravno, evidentan nedostatak minuta u seniorskom fudbalu koji ukoliko ne bude imao redovno tjst. ako ga ne istrpe samo ce stagnirat a pitanje je hoce li..
P.S.- ne znam jesam li jedini sto istovremeno gleda 2 sporta i 3 tekme istovremeno![]()
Pa i nije bas toliko los bio, cijela ekipa je danas bila katastrofa..on je jedini nešto pokušavo iskreirat, nudio se odlicno par puta i izvlacio nije ga ispratio onaj tokmak u špicu, vraćao se nazad često..fanatik19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:53Realno lose poluvrijeme, talenat se jasno vidi na nekim sitnicama kao sto je onaj zuti karton sto je navukao i jos par dodavanja ali ..
Nekako mi tromo djeluje do bola, zadnjih 15 minuta imam osjecaj da samo zeli nabit loptu sto dalje od sebe pa makar je izgubio. Naravno, evidentan nedostatak minuta u seniorskom fudbalu koji ukoliko ne bude imao redovno tjst. ako ga ne istrpe samo ce stagnirat a pitanje je hoce li..
P.S.- ne znam jesam li jedini sto istovremeno gleda 2 sporta i 3 tekme istovremeno![]()
Ne kazem da je bio kriminalan ali ni blizu onoga sto on moze, posebno sam se osvrnuobna zavrsetak utakmice gdje je bas isao iz greske u gresku.kakarut je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:06Pa i nije bas toliko los bio, cijela ekipa je danas bila katastrofa..on je jedini nešto pokušavo iskreirat, nudio se odlicno par puta i izvlacio nije ga ispratio onaj tokmak u špicu, vraćao se nazad često..fanatik19 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 21:53Realno lose poluvrijeme, talenat se jasno vidi na nekim sitnicama kao sto je onaj zuti karton sto je navukao i jos par dodavanja ali ..
Po meni solidna partija