FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 29 avg 2025, 18:43

rikimo je napisao/la:
29 avg 2025, 15:37
Jedno je navijati za neki klub, a drugo je ne razmjeti stvari koje se dešavaju i praviti se blesav.

Kad identificiraš ciljeve, javno ih predstaviš i radiš na njima, a oni se ne ostvare to je neuspjeh i poslovnično sramota. Posve je nebitno da li je neki igrač pretplaćen ili nije, da li vrijedi 80 miliona ili ne, on je bio tvoj cilj i ti taj cilj nisi ostvario. Ende.

Za mene je ovaj prelazni rok Bayerna do danas popriličan fijasko i tim izggelda slabije nego na početku prošle sezone.
Tu si izgleda prilična budala kad 100 ljidi ne može da ti dokaže… kad bi svi klibovi doveli sve one sa kojima su pregovarali, imali bi roster od 50 igrača najmanje. Ti odeš u prodavnici da kupiš paradajz, identifikovo si cilj i granap gdje ima najbolji, dodješ tamo kad frajko kaže kg 5667 ojra. Hoćeš li kupiti ili kazati y svoju matter odo ja vidjeti u drugoj prodavnici, a ako ne nadjem posudiću od Bundeslige? Bukvi haman jedino bukvalno možeš objasniti, fudbalska pijaca ti je takva, ko koga karne to je to nema vraćke (Palija, Boj, Olise… itd) i nije sramota pobjeći ako si ti onaj koji treba da ga primi.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 29 avg 2025, 19:47

Niko meni ne treba ništa da dokazuje, nisam ja tu zbog toga. Posebno kad vidim koji je proces razmišljanja i koja argumentacija...

Osim ove teze promašaja s realizacijom postavljenih ciljeva, postoji i drugi možda i veći problem. Broj igrača.

U vrijeme kad ti evropski rivali tipa Arsenal slažu sastav od 25 podjednakih igrača i kad je pred tobom sezona gdje će tvoji igrači morati igrati možda čak 70 utakmica, ovakav Bayernov pristup selektiranju tima je posve suspektan i zabrinjavajući.

Bayern prošle sezone nije ispao u Ligi prvaka jer trener nije radio dobar posao, igrači podbacili i sl. Ispalo se jer protiv Intera si imao sedam osam izostanaka. I sad imaš maksimalno skraćen kadar, (Kane javno govori da nikad nije igrao u ekipi s slabijom i kraćom klupom. Nema se dovoljno igrača za sastaviti dvije ekipe na treningu, pa se igra stalno s nekoliko juniora), a pregršt igrača koji su u ozbiljnim igračkim godinama, skloni povredama.

A od poblike na formu koji želi da razumije, ok, ko ne želi opet ok :)

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 avg 2025, 19:57

Evo radi se na smanjenju broja igrača, cilj je posuditi Kusi-Aseraa :urnebes:

Broj igrača i tanak kadar praćen povredama u oskudnim trenucima je jedan od najvećih problema.
Tu se slažemo većina nas ohne wenn und aber.
Biće onda barem dva dolaska, Džeki i još poneki. :mrgreen:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 avg 2025, 20:08

armando je napisao/la:
29 avg 2025, 19:57

Broj igrača i tanak kadar praćen povredama u oskudnim trenucima je jedan od najvećih problema.

Možda Rodrygo kao prije 16 godina u zadnjim danima prelaznog roka Robben? :mrgreen:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 29 avg 2025, 20:10

Naravno da je potrebno jos jedno solidno krilo to govorim otkako su Kinga prodali, a ostalo mogu popuniti oni za kojima vapimo: omudina. I mi malo šaramo: daj million igrača a onda što ne forsiramo svoje. Ovaj Dzekson može odigrati dosta u napadu i to solidno, a još bolje ako ugrade mogućnost jupnje kako se priča, pa ako baš bljesne daj ga. Supa Bayern: postavio cilj, prišao mu studiozno i na kraju su rezultati tu. Bravo drugovi. Evo me ko na sastanku radničkog savjeta Titine juge. 😂😂

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 avg 2025, 20:16

Stefan Effenberg je napisao/la:
29 avg 2025, 20:08
armando je napisao/la:

Možda Rodrygo kao prije 16 godina u zadnjim danima prelaznog roka Robben? :mrgreen:
Ne smijem glasno da pričam da ne malerišem. Tako mi Karl-Heinz Rummeniggea :D

HerrMarkusen
Kontakt:

Post Postao/la HerrMarkusen » 29 avg 2025, 20:20

Koliko smo mi sigurni i u dolazak Dzekija?! 😂😂😂
Mia San Mia

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 avg 2025, 20:32

armando je napisao/la:
29 avg 2025, 20:16
29 avg 2025, 20:08
armando je napisao/la:

Ne smijem glasno da pričam da ne malerišem. Tako mi Karl-Heinz Rummeniggea :D

Hahahah, vidim da svi pratimo forum na tm.de. :D

Ako itko može da dovede Rodryga onda je to Kalle. Neki "insajderi" tamo spominju još nekoga osim Moonwalk Jacksona i to naravno ima smisla a što ne onda dovesti tako paklenog igrača kao što je Rodrygo?

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 avg 2025, 20:55

29 avg 2025, 20:32
Ne znam za ostale, ja pratim samo tu, osim standardnih Bayo stranica. Nemam ni twitere ni bitere niti neke fb stranice.
Ponekad naletim na bayern cro forum, prateći vjerovatno najvećeg fana Bayerna ex Juge, starog prdonju Antona :lol:
Mada je tamo cruz priča za sebe, jednostavno najbolji.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2025, 21:13

armando je napisao/la:
29 avg 2025, 20:55
29 avg 2025, 20:32
Ne znam za ostale, ja pratim samo tu, osim standardnih Bayo stranica. Nemam ni twitere ni bitere niti neke fb stranice.
Ponekad naletim na bayern cro forum, prateći vjerovatno najvećeg fana Bayerna ex Juge, starog prdonju Antona :lol:
Mada je tamo cruz priča za sebe, jednostavno najbolji.
Ja sam isto čest gost na tom forumu, čak imam i nalog ali ga nisam aktivirao nekoliko godina, čitam i pratim.
Nas effe je takodjer jedan od članova foruma, ponekad nešto i napise.
Možda ne bi bilo zgoreg da se povremeno tamo oglasimo, stranica je aktivna duže od 10 godina.

Ja sam licno za posudbu Asarea ali pos uslovom da dovedemo dva nova igrača!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 avg 2025, 00:59

Nešto dugo vi rađate tog Jacksona, samo da ne bude mrtvorođenče. Njemački novinari već danima pišu da je to pred završetkom, evo samo što nije, dok engleski govore da Chelsea taktizira i čeka kupca za stalno. Spominju se Liverpool koji traži zamjenu za Ekokitu i Juve ako mu propadne Kolo Muani.

Eberl se drži Jacksona ko pijan plota jer su mu ga odobrili na nadzornom, nekog drugog bi opet trebao amenovat nadzorni za što više nema cajta. Sad bi se već moglo i odbrojavat, đe je @Neutral.

Tri

HerrMarkusen
Kontakt:

Post Postao/la HerrMarkusen » 30 avg 2025, 09:12

Došlo vrijeme sa se radujemo i ovakvim transferima 😮‍💨
Mia San Mia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2025, 09:39

Ne želimo previše trošiti i onda izvale 15 mil za posubu. :crazy:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 avg 2025, 10:54

Klasično šukanje od strane Eberla Uliju. Hoćeš li posudbu evo ti posudba za 15 miliona. :D I na onoj press konferenciji nakon ove odluke o posudbama bilo je onih šukanja u smislu: možda sad posudimo Woltemadea, možda je to lakše. Kulerski je na ovo sve reagovao Max, što jest, jest. Piz.da nije ispao. E sad može jedino dobiti otkaz, pod uslovom da sezona bude neuspješna. Ali do tad i u slučaju uspješne sezone Uli ili neko drugi od glavešina mu i ne može ništa. Nema osnova.. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2025, 11:21

Da mi ovom mačku u vreći damo vremena, mlad je, možda mu posudba u Bayern bude odgovarala.

Svakako, sretna i uspješna godina mu bila.

Vjerujem da će se pokušati sa još jednim igračem, klasično lijevo krilo je neophodno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2025, 11:26

Zlaja83 je napisao/la:
29 avg 2025, 14:44
Neutral je napisao/la:
29 avg 2025, 13:58
Posudba 11 mil? Je li me neko zeza? Sta se desava😅
Čovjek samo radi svoj posao, u smislu rekli ste da može igrač samo na pozajmicu doći, ali niste rekli kolika je ta pozajmica :crazy:
15 miliona eura posudba, ako potpise 65 mil.

Jako cudne odluke :thumbup:

Danas bi trebalo bit official.

Hoce li jos nekog dovesti na posudbu ili je to to :rol:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 30 avg 2025, 11:38

Potvrdio Romano sa "here we go". 15 milki posudba + 65 milki otkup opcija (ukupno 80). Za 25 se prodao King a ovaj se posuđuje za 10 manje. Eberl bi mogao izletit u prvom zavoju.
Ima još jedna caka: vi ste prije sve dogovorili sa igračem i agentom. Nakon ovakvog feeja čisto sumnjam da će to više vrijedit, može očekivat samo plaću koju je imao u Chelsea /7 milki/, tako da bi tu moglo bit još natezanja, ovaj put sa agentom igrača.

Spominje se još Tyrique George, tko zna koliko bi pak taj koštao.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], rikimo i 4 gosta.