Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Vise sam prizeljkivao dolazak Simonsa,ali eto vidjecemo kakav ce biti Garnaco..
Sad me ne bi cudilo da Simons ode u Totenhem,zavlacis momka mjesec,nema smisla.
Sad me ne bi cudilo da Simons ode u Totenhem,zavlacis momka mjesec,nema smisla.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Simmons sinoć završio s Tottenhamom. Očigledno je neko u klubu više htio Garnacha, a izgleda da nije bilo para/želje za obojicu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
Citavo ljeto zavlacimo momka, dogovoreno sa njim skoro dva mjeseca sve, i na kraju ni ponudu ne posaljemo. Stvarno mi nije jasan ovaj potez. Bas me zanima po koga cemo sad umjesto njega krenutiXavi Simons really pushed for Chelsea, even when Bayern called but it was never sealed with Leipzig. Advanced, concrete sure....but done, sealed, or here we go, never the case!
(@FabrizioRomano) #CFC
Uze ga Totenhem za 24 sata,kada nasi ne znaju sta hoce.
Ne bi me cudilo da sad dovedu Mainoa iz Junajteda na posudbu
Ne bi me cudilo da sad dovedu Mainoa iz Junajteda na posudbu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dva mjeseca se spominje Simons i onda ništa.
Donnarumma će vjerovatno u City pa ako njega nisu uspjeli dovesti zašto onda ne dovedu Edersona koji je Cech za Sancheza.

Donnarumma će vjerovatno u City pa ako njega nisu uspjeli dovesti zašto onda ne dovedu Edersona koji je Cech za Sancheza.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedan od najglupljih poteza je ovaj sa Simonsom.
Fuj sta uradise yebo ih Garnacho u pakas.
Fuj sta uradise yebo ih Garnacho u pakas.
Najveci propust ovog transfer roka je sto nismo doveli golmana ili bar Petrovica zadrzali
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- wadethegreat
- Kontakt:
𝗖𝗢𝗡𝗙𝗜𝗥𝗠𝗘𝗗: Chelsea are close to agreeing a deal to sign Facundo Buonanotte on loan from Brighton. (****: David Ornstein)
Nista Fermin nista Simons eto Notte yebem ti krv.
Propao Enciso pa moraju nekoga iz Brightona.
Znaci Palmer ti ima problema sa preponom vec nekih 15 dana.
Nece igrati sljedecu.
I kad se vrati naravno valja formu ganjati.
Treba ti za stalno neko ko moze kreirati i zamijeniti Palmera i mimo ove sad situacije i mi se odlucimo za Bounanottea pored Simonsa i Fermina...
Ne kontam al eto iskreno.
Nista Fermin nista Simons eto Notte yebem ti krv.
Propao Enciso pa moraju nekoga iz Brightona.
Znaci Palmer ti ima problema sa preponom vec nekih 15 dana.
Nece igrati sljedecu.
I kad se vrati naravno valja formu ganjati.
Treba ti za stalno neko ko moze kreirati i zamijeniti Palmera i mimo ove sad situacije i mi se odlucimo za Bounanottea pored Simonsa i Fermina...
Ne kontam al eto iskreno.
Samo zbog silnih prodaja mogu smatrati ovaj prijelazni rok na neki način uspješnim, ostalo je dosta upitno.
Nismo doveli kvalitetnog štopera čak je Maresca spominjao tu poziciju kao ni zamjenu za Palmera. Na lijevom krilu smo doveli dva solidna igrača ali veliko je pitanje mogu li oni biti prevaga protiv ekipa koje se brane u duplom bloku.
Direktor ili konkretno Winstanley je još jednom loše vodio transfer u ovom slučaju Simmonsa davajući lažnu nadu da će se transfer ostvariti. Simmons je cijelo ljeto čekao ponudu Chelseaja i na kraju je nije dočekao, na ovaj način smo bez Olisea ostali, a malo je falilo i bez Caiceda.
Hato kao zamjena za Cucurellu i dosta odlazaka kao plus ovog transfer roka, ostalo je upitno ili bi čak okarakterisao kao minusom.
Nismo doveli kvalitetnog štopera čak je Maresca spominjao tu poziciju kao ni zamjenu za Palmera. Na lijevom krilu smo doveli dva solidna igrača ali veliko je pitanje mogu li oni biti prevaga protiv ekipa koje se brane u duplom bloku.
Direktor ili konkretno Winstanley je još jednom loše vodio transfer u ovom slučaju Simmonsa davajući lažnu nadu da će se transfer ostvariti. Simmons je cijelo ljeto čekao ponudu Chelseaja i na kraju je nije dočekao, na ovaj način smo bez Olisea ostali, a malo je falilo i bez Caiceda.
Hato kao zamjena za Cucurellu i dosta odlazaka kao plus ovog transfer roka, ostalo je upitno ili bi čak okarakterisao kao minusom.
- superFrankie
- Kontakt:
Jedino objasnjenje koje imam za ovaj potez u vezi Simonsa/Fermina je da nismo po njih krenuli zbog Uefinog ffp-a, i da smo zbog toga odlucili da dovedemo Buonanottea na posudbu
- wadethegreat
- Kontakt:
Cemu onda uopste interes i ponuda za ta dva igraca odnosno Fermina konkretno.superFrankie je napisao/la: ↑29 avg 2025, 18:23Jedino objasnjenje koje imam za ovaj potez u vezi Simonsa/Fermina je da nismo po njih krenuli zbog Uefinog ffp-a, i da smo zbog toga odlucili da dovedemo Buonanottea na posudbu
Za Simonsa nismo ni poslali pounudu sto se onda interesuju ovako kasno za Fermina.
Nema smisla jednostavno.
Ne kontam i cemu obecanja Simonsu mislim boli me dupe ali sto to radis frajeru lik lobira citav rok da predje...
Stoper i golman ocito nece doci tako da to vjerovatno sljedece godine rjesavamo nakon sto nas Sanchez i povreda Colwilla budu kostali nekog trofeja...
-
- Kontakt:
Ja nisam znao da ta dva kopileta Winstanley i Stewart jos uvijek rade kod nas,yebo li im Garnacho najmilije u porodicama,hvala Bogu pa imamo Estevaa ne moram se brinuti ni hoceli smrad ikad uopste zaigrat u plavom dresu,radovao sam se Xaviju iskreno kao makar nesto pozitivno iz ovog kraja prelaznog roka a majmuni zavrsavaju opet neku karinu iz Brajtona i odyebase momka koji ih je mjesecima cekao,nego Sterling,Jackson,Disasi,Badiashile svi ostadose haha koji moroni nesposobni nisu u stanju se rjesiti ovih pomenutih karinasa 3 **** mjeseca
Vidim niko ni ne pomislja da dovede stopera,ni na kraj pameti nikome nije al fino jedva cekam kad nam Barca uvali 5 na sred Stamford Bridgea da vidim hoce li onda neko se sjetiti i prozvati ove lopovluke uprave i ocajno poslovanje
Vidim niko ni ne pomislja da dovede stopera,ni na kraj pameti nikome nije al fino jedva cekam kad nam Barca uvali 5 na sred Stamford Bridgea da vidim hoce li onda neko se sjetiti i prozvati ove lopovluke uprave i ocajno poslovanje
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa da je Colwill tu ja bih rekao da nam je Barsa idealan protivnik.
Mi obozavamo visoke linije a niko ne igra tako visoku kao Barsa pod FLickom.
Samo vidjet cemo neko mora probiti presing pasom prema sredini taj centralni stoper a nemam to.
NIje me strah nijedne ekipe samo bunkera malih ekipa.,..
Mi obozavamo visoke linije a niko ne igra tako visoku kao Barsa pod FLickom.
Samo vidjet cemo neko mora probiti presing pasom prema sredini taj centralni stoper a nemam to.
NIje me strah nijedne ekipe samo bunkera malih ekipa.,..
- wadethegreat
- Kontakt:
DJETINJSTVO u jednom videu ova Tri covjeka.
Kakvi su to dueli bili noge se tresle.
Kakvi su to dueli bili noge se tresle.
Jackson posudba u Bayern za 15 miliona, a onda otkup za 80 miliona (sa bonusima), ali nije obavezujuci.
Za nadati se da će Jackson tamo trpati Mainzove i Augsburge, pa da ga otkupe.
Za nadati se da će Jackson tamo trpati Mainzove i Augsburge, pa da ga otkupe.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Mislim da nisu ni čitali taj otkupni iznos, bilo im je samo bitno da nije obavezujući

Istresli su priličnu sumu za jednu posudbu, iz razloga što nisu svi složni koga dovesti kad se već pare bacaju. Danas -sutra možda sportski direktor kao i trener budu bivši i onda jovo na novo. Svakako se kešovina čuva za iduće ljeto, kad se očekuje još veći remont.
Džeki je tu kad se Harry umori ili neko drugi, više za Ligu Prvaka. Za Mainzove može i vlastiti podmladak.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne Treba stoper.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.