20-godišnji,južnoamerikanac je jučer trenirao sa nama.Pablo11 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:52Ovaj sto je Levin stavio.Anpa je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:49Najmanje su sanse da je onNapaceni87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:26
Ovaj Robin Gonzalez je igracina, moze igrat u bilo kojoj ekipi u Hnlima ugovor do 2027 i drugi najbolji igrac ekipe je.. ako je stvarno u pitanju jedan od ova tri kolumbijca, onda bi to bila ova desetka (roos trujillo) sto je skolu mainza proso (i onaj drugi sto igra zadnjeg veznog ima do 2026e ugovor).
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ima li danas trening i kad putuju za Doboj?
https://semafor.hns.family/en/players/1 ... go-garcia/jointunija je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:2820-godišnji,južnoamerikanac je jučer trenirao sa nama.Pablo11 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:52Ovaj sto je Levin stavio.Anpa je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:49
Najmanje su sanse da je onima ugovor do 2027 i drugi najbolji igrac ekipe je.. ako je stvarno u pitanju jedan od ova tri kolumbijca, onda bi to bila ova desetka (roos trujillo) sto je skolu mainza proso (i onaj drugi sto igra zadnjeg veznog ima do 2026e ugovor).
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- gegenpressing
- Kontakt:
Brohra ribo se...
Da li je neko gledao trening?
Je li došlo do izmjena?
Po slikama gledajući mislim da je opet isti sastav, možda se varam.
Je li došlo do izmjena?
Po slikama gledajući mislim da je opet isti sastav, možda se varam.
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
- avalPacidoroP
- Kontakt:
20.dana čekaš print na dresu kad kupiš.. ovo fakat nigdje nema, ja ne znam kako ikako fanshop radi..bolje bi ga vodio neko sa 2.razreda osnovne.
Ja sam proljetos čekao cca 4-5 radnih dana. Bez obzira, taj segmenat se mora popraviti, pa čak i Zrinjski u svom fan shopu ima onu veliku peglu i print dobiješ odmah, pa čak i neke jače sportske radnje po Europi, a mi ne.avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:0520.dana čekaš print na dresu kad kupiš.. ovo fakat nigdje nema, ja ne znam kako ikako fanshop radi..bolje bi ga vodio neko sa 2.razreda osnovne.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- gegenpressing
- Kontakt:
Presa za print je tu,ubrzo bi se trebalo štampati na licu mjesta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:0520.dana čekaš print na dresu kad kupiš.. ovo fakat nigdje nema, ja ne znam kako ikako fanshop radi..bolje bi ga vodio neko sa 2.razreda osnovne.
Brohra ribo se...
Sutra utakmica i prelomni momenat za nas
Ne mogu docekat, sav sam se uzbudio
Pobjeda je u zeljama, ali iskreno bio bih zadovoljan i remijom
Sutra jos reprezentacija igra
Lijepo bi bilo kad bi nekad mogli neko platno na onom parkingu staviti i da se gledaju utakmice
Klub moze prodavati pica, grickalice i zaraditi svaku utakmicu
Sutra jos reprezentacija igra

Lijepo bi bilo kad bi nekad mogli neko platno na onom parkingu staviti i da se gledaju utakmice
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Onaj ne ide ni na Grbavicu kad najave kisuenterofuryl je napisao/la: ↑29 avg 2025, 08:38Ide li u Doboj onaj sto se zalio ovdje sto grupa za Koper nije javno objavljivala za prvi kontigent ulaznica?
NoDi80 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:37Sutra utakmica i prelomni momenat za nas
Sutra jos reprezentacija igra![]()
Jelić nam redovno sudi protiv Dobojlija... Obično nas isprovocira i napravi novu listu kartoniranih, a na kraju bude remi...
Vjerujem da cemo ovaj put biti mudriji
Valjda smo nesto naucili iz iskustva
Nadam se da nece nasjesti na bilo kakve zamke
Izbjegavati rasprave, glupe faulove i samo na kontre igrati bez srljanja
Ne trebmo zuriti po pobjedu, nego lagano i strpljivo osvajati metar po metar terena
Sloga je najopasnija na kontrama i na prekidima
Ne trebamo im dozovoliti da dodju do takvih situacija
Oni misle da smo u hajpu, ocekuju da srljamo po novu pobjedu
Trebamo ih psihicki pobjediti, tako sto cemo im dati loptu u posjed
Na kraju ih pobjedti njihovim oruzjem kontrama
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Evo bgm ja čekao 20.dana..jučer poslijepodne tek stiglo.Lynx je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:14Ja sam proljetos čekao cca 4-5 radnih dana. Bez obzira, taj segmenat se mora popraviti, pa čak i Zrinjski u svom fan shopu ima onu veliku peglu i print dobiješ odmah, pa čak i neke jače sportske radnje po Europi, a mi ne.avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:0520.dana čekaš print na dresu kad kupiš.. ovo fakat nigdje nema, ja ne znam kako ikako fanshop radi..bolje bi ga vodio neko sa 2.razreda osnovne.
Meni nije problem čekati još 20.dana, ali koliko ljudi će odbiti to, pogotovo dijasporu koja je tu sedmicu-dvije.
E to su već odlične vijesti.gegenpressing je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:15Presa za print je tu,ubrzo bi se trebalo štampati na licu mjesta.avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2025, 15:0520.dana čekaš print na dresu kad kupiš.. ovo fakat nigdje nema, ja ne znam kako ikako fanshop radi..bolje bi ga vodio neko sa 2.razreda osnovne.
Bravo.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ko je delegiran od sudija za ovaj mec?
- gegenpressing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako svjesno se odugovlači sa ovom disciplinskom komisijom,za kartone Karamarka i Adžema i održat će je preko reprezentativne pauze i vjv Karamarko će dobiti još jednu utakmicu suspenzije,jer je sljedeća domaća protiv Borca,fuj mafijo...
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Cazinska nakaza i Giggs u VARu?
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ali ove članove disciplinske komisije i sudijske organizacije u našem Savezu neko će jednog dana ući i sve pohapsiti. Pa oni čak i ne glume, niti pokušavaju prikriti svoje marifetluke. Nevjerovatno je da još nema odluke ni izvještaja za dešavanja u tunelu u Mostaru, a još gori je izbor sudija za Doboj. Ja mislim da klub treba javno reagovati, pisati FIFA-i, UEFA-i, pa nek bar ostane trag da ne šutimo. Ako mislimo da ćemo sa šutnjom zadržati nekakve 'dobre' odnose sa Savezom, tek tada će nas yebati. Imate armiju ljudi iza sebe, nemojte biti pi*de.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Ovo je kriminal na djelu. Bukvalno bez ikakvih dokaza i odluke nasi moraju odraditi suspenziju. A sta cemo ako se pojavi sninak iz tunela nakon te odluke saveza?MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 16:55Kako svjesno se odugovlači sa ovom disciplinskom komisijom,za kartone Karamarka i Adžema i održat će je preko reprezentativne pauze i vjv Karamarko će dobiti još jednu utakmicu suspenzije,jer je sljedeća domaća protiv Borca,fuj mafijo...
Poginuli svi u savezu od prvog do zadnjeg.
Ma dok im se ne pocnu paliti auta, ganjati ih na ulici ovo nece stati. Bukvalno imam osjecaj da ce pasti mrtva glava jednog dana i tek onda ce uefa upaliti alarm. Ne bi mi bilo zao da pogine bilo koji od njih, takvi ne zasluzuju biti u nasem drustvu, odavno su trebali biti izolovani iza resetaka.Lokomotifa je napisao/la: ↑29 avg 2025, 17:03Ali ove članove disciplinske komisije i sudijske organizacije u našem Savezu neko će jednog dana ući i sve pohapsiti. Pa oni čak i ne glume, niti pokušavaju prikriti svoje marifetluke. Nevjerovatno je da još nema odluke ni izvještaja za dešavanja u tunelu u Mostaru, a još gori je izbor sudija za Doboj. Ja mislim da klub treba javno reagovati, pisati FIFA-i, UEFA-i, pa nek bar ostane trag da ne šutimo. Ako mislimo da ćemo sa šutnjom zadržati nekakve 'dobre' odnose sa Savezom, tek tada će nas yebati. Imate armiju ljudi iza sebe, nemojte biti pi*de.
Klub bi trebao reagovati.
Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu, Levin, WeekendOffender i 35 gostiju.