Zaboravih. Sa Sirokim brate dole isto. Znam za to nego govorim za iduce dvije domace koje su laki protivnici uz duzno postovanje.Dadox je napisao/la: ↑29 avg 2025, 13:16Igras sa Zrinjskim poslije Rudara u MostaruHordas1990 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:24Jurisic Duska je potpuno u pravu i dobro se sjeca nekih stvari. U sezoni 2014/15 se upalo u svlacionicu. Tad je Cimi popio samar sto je mozda najmanje on trebao od svih, ali prekipilo. To se nekad radilo danas ih se tetosi i za sve je sudjenje krivo.
Inace ja nisam za to i nikad ne treba fizicki napadati igrace. Neka oni i izadju na pice negdje nije problem, cak je lijepo vidjeti njih 4-5 da se druze jer znas da su ekipa ali traziti im izgovore za sve zivo e to ne moze. Opali su nam kriteriji.
Ti pet golova ne mozes i ne smijes primiti. Boli me **** gdje igras i ko ti sudi, da je 8 igraca u polju ostalo petice se ne primaju i tacka.
Evo sad igramo iduce dvije kuci protiv dvije najgore ekipe lige. Rudara kojeg su jedva nagovorili da udje u ligu i koji se u hodu sklapao i Veleza kojem je najbolji igrac Huso Karjasevic koji ne bi imao mjesta u nasem B timu.
Apsolutno me ne zanima ko je delegiran da sudi, kako ce suditi, koji igrac je umoran kojeg je treba ostavila itd. tu je sve osim 6 bodova ogroman neuspjeh i katastrofa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hordas1990 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 13:19Zaboravih. Sa Sirokim brate dole isto. Znam za to nego govorim za iduce dvije domace koje su laki protivnici uz duzno postovanje.Dadox je napisao/la: ↑29 avg 2025, 13:16Igras sa Zrinjskim poslije Rudara u MostaruHordas1990 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:24Jurisic Duska je potpuno u pravu i dobro se sjeca nekih stvari. U sezoni 2014/15 se upalo u svlacionicu. Tad je Cimi popio samar sto je mozda najmanje on trebao od svih, ali prekipilo. To se nekad radilo danas ih se tetosi i za sve je sudjenje krivo.
Inace ja nisam za to i nikad ne treba fizicki napadati igrace. Neka oni i izadju na pice negdje nije problem, cak je lijepo vidjeti njih 4-5 da se druze jer znas da su ekipa ali traziti im izgovore za sve zivo e to ne moze. Opali su nam kriteriji.
Ti pet golova ne mozes i ne smijes primiti. Boli me **** gdje igras i ko ti sudi, da je 8 igraca u polju ostalo petice se ne primaju i tacka.
Evo sad igramo iduce dvije kuci protiv dvije najgore ekipe lige. Rudara kojeg su jedva nagovorili da udje u ligu i koji se u hodu sklapao i Veleza kojem je najbolji igrac Huso Karjasevic koji ne bi imao mjesta u nasem B timu.
Apsolutno me ne zanima ko je delegiran da sudi, kako ce suditi, koji igrac je umoran kojeg je treba ostavila itd. tu je sve osim 6 bodova ogroman neuspjeh i katastrofa.
[/quote
Skont'o sam te kad sam već odgovorio na post
Poslije rudara nama slijedi pakao od rasporeda; Zrinjski gosti, Siroki gosti, Velez domaci i Zeljo gosti. Ja se iskreno nadam da cemo osvojit svih 12 bodova ali s obzirom na nase stanje mozda je to i nerealno..
nema tu pakao od gostovanja mjesta, liga 10 svaka utakmica je na noz, pogotovo jer smo se doveli u ovakvu situaciju.
vec sam pisao Rudar se veceras mora dobiti glat i sa sto vecom razlikom i onda gostovanje u Zrinjskom utakmica koja odredjuje sezonu, ako dobijes imas momentum i samo gas, ako kikasmo vozdra gledaj kako se rijesiti sto bezbolnije skupih igraca
9:0 za nas, Ljajić tri komada.
- Varijantas8
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma samo sebe gledat,mi kad smo dobri u glavi s akog pregazit mozemo,problem je nekad i letargija mada i to mi nekad bude jasno nakon onog oz BL i onih mizernih saopstenja saveza i to samo kad su u pitanju tekme Borca.
- MokraKifla
- Kontakt:
2:1 za nas
-
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu.Samo da vam kažem da se pravi igranka i Sarajevu i Želji u ovom kolu sa kartonima pred utakmice Sarajeva sa Zrinjskim i Želji pred utakmicu sa Borcem.Halalite sto upadam ovako ko indijanac
- Varijantas8
- Kontakt:
Ne sumnjam, nego jel info iz prve ruke ili se prica po kafanama?
Znamo za nas, za njih čisto sumnjam.Varijantas8 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 16:04Ne sumnjam, nego jel info iz prve ruke ili se prica po kafanama?
Iz usta jednog od delegata koji je na listi premijer lige.
Ako nas puste da igramo, neće nas niko pobijediti.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 13:19Zaboravih. Sa Sirokim brate dole isto. Znam za to nego govorim za iduce dvije domace koje su laki protivnici uz duzno postovanje.Dadox je napisao/la: ↑29 avg 2025, 13:16Igras sa Zrinjskim poslije Rudara u MostaruHordas1990 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:24Jurisic Duska je potpuno u pravu i dobro se sjeca nekih stvari. U sezoni 2014/15 se upalo u svlacionicu. Tad je Cimi popio samar sto je mozda najmanje on trebao od svih, ali prekipilo. To se nekad radilo danas ih se tetosi i za sve je sudjenje krivo.
Ono objektivni istok mu yebe mater nakon kiksa a on se okrene i pokazuje prstima broj osvojenih titula hahahanapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:42Evo Mirvicu, Murinjo je slobodan. Dovedi ga, ti volis spektakl. Ubio se za nas.![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Večeras i kiša i kiša golova i kiša kartona. Svi na Koševo 

- napoleon72
- Kontakt:
Mou za 2 sezone:Aduka87 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 17:25Ono objektivni istok mu yebe mater nakon kiksa a on se okrene i pokazuje prstima broj osvojenih titula hahahanapoleon72 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:42Evo Mirvicu, Murinjo je slobodan. Dovedi ga, ti volis spektakl. Ubio se za nas.![]()
![]()
"Don't call me arrogant. I am bosnian premier league winner with Sarajevo in Vico Zeljkovic era. Call me unique one".

GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne seri majke ti
nemamo ni mi ni Zeljo sa dva zuta
dace ti 3 crvena protiv Rudara kuci ma hajte molim vas