Pametnomdosta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:44
Da ne smaramo više ljude u pravu si za mnogo toga, za nešto i nisi, blizak sam Tariku i to ne krijem Boga mi. Za Arslanagića nisam ništa drugo pisao nego da bih volio da proigra, do njega je.
Pred ovim djetetom je puno više rada i ovo do sada je sreća i njegova velika želja za treningom. Ako smatraš da sam te uvrijedio ja se izvinjavam, i hvala za javnu podršku malom.
Ma jok ba, ipak je ovo virtuelni svijet i ne dozivljavam toliko te 'uvrede'. Pratimo Tarika u domacoj i u aba2 ligi, ako Bog da. Svako dobro ti zelim!
legenda reala je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:57
Raja govori da je tu Musa prosli bi,moje misljenje da nam Castaneda vise fali nego Musa i da je on tu bio bi uvjeren u prolaz grupe s Musom ne bi,treba nam neko ko ce smiriti igru puno srljamo kad ne ide, a Musa nije taj on je indijanac isti ko i Jusuf kad kola krenu niz brdo.
Imamo pravi tim samo zalim sto nemamo playa,steta velika jer mozemo puno sigurnoo, valjda je procepio ovaj Robertson da nas makar izvede iz grupe.
I ocekujem protiv Spanaca kanonadu jer niko nije nista pogodiio iz vana u prvoj utakmici ni mi ni Spanci pa ko vise pogodi
Ma fale nam obojica.

Da je Castaneda igrac koji ima 20-ak poena u rukama (kao sto ima Loyd kod Poljaka), onda bi se moglo reci da nam je dovoljan i jedan. Ovako, Castaneda bi donio tu neku stabilnost u organizaciji napada (a i zabio bi nesto s distance), dok bi Musa donio poene kad svi drugi zakuju. Da imamo bilo koga od njih u formi - ne bih se sekunde bojao za prolazak dalje, a da su obojica tu - vjerovao bih da mozemo dobiti (skoro) sve na prvenstvu. Ovako me strah perioda u kojim cemo se poradjati za poene, jer Atic, Gegic i Lazic u paketu cesto ne garantuju 20+ poena, koliko bi Musa nekad sam imao. Od njih se sad em vise ocekuje, pa su pod vecim pritiskom, em ce se protivnicke odbrane potpuno fokusirati na njih, jer nema Muse koji bi 'preuzeo' taj fokus na sebe.
Mada, generalno se slazem s tvojim rezonovanjem, jer Musa zna biti 'lider' koji vuce brod na dno u situacijama kad voda udje u usi, a mi nemamo pravog organizatora igre koji ce povezati konce (primjer utakmica protiv Poljske u finalu pretkvalifikacija).