BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la filip13 » 29 avg 2025, 13:45

StevieG8 je napisao/la:
29 avg 2025, 13:40
filip13 je napisao/la:
29 avg 2025, 11:27
kupus army je napisao/la:
29 avg 2025, 11:12
Baš je gadno slušati ove gluposti Čamca i Djedovića, treba dati Arsli slobodu i Hrelji prvu petorku. Hrelja je biser kojeg treba sačuvati da ne sagori, još par minuta dozirati i taman za njegove godine i prvi Eurobasket, Arslanagić nije igrač koji može pomoći repki.
bas je gadno slusati ih
Bolje analize i diskusije mozes procitati od par forumasa ovdje nego na onom njihovom podkastu.
:thumbup:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2025, 13:55

StevieG8 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:
29 avg 2025, 11:12
Baš je gadno slušati ove gluposti Čamca i Djedovića, treba dati Arsli slobodu i Hrelji prvu petorku. Hrelja je biser kojeg treba sačuvati da ne sagori, još par minuta dozirati i taman za njegove godine i prvi Eurobasket, Arslanagić nije igrač koji može pomoći repki.
bas je gadno slusati ih
Bolje analize i diskusije mozes procitati od par forumasa ovdje nego na onom njihovom podkastu.
Napravili podcast da lijece frustracije :D
=\_1921_/=

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 29 avg 2025, 14:19

invincible1921 je napisao/la:
29 avg 2025, 13:55
StevieG8 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

bas je gadno slusati ih
Napravili podcast da lijece frustracije :D
A ko je uopste ova druga seljacina sa laznim Svabom? Prvi put vidim lika.

Bas su uzas. :yawn:

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 avg 2025, 14:26

bivsi kosarkas valjda

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 29 avg 2025, 14:43

Djedovic je barem malo kulturniji i zna se izrazavati. Ovaj drugi je bas tezak ljakse. Al stvarno ocajna analiza bilo cega. Mislio sam da bi kosarkasi trebali biti barem visi nivo od forumasa ovdje. :yawn:

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 29 avg 2025, 14:45

Pametnomdosta je napisao/la:
29 avg 2025, 12:44
Da ne smaramo više ljude u pravu si za mnogo toga, za nešto i nisi, blizak sam Tariku i to ne krijem Boga mi. Za Arslanagića nisam ništa drugo pisao nego da bih volio da proigra, do njega je.
Pred ovim djetetom je puno više rada i ovo do sada je sreća i njegova velika želja za treningom. Ako smatraš da sam te uvrijedio ja se izvinjavam, i hvala za javnu podršku malom.
Ma jok ba, ipak je ovo virtuelni svijet i ne dozivljavam toliko te 'uvrede'. Pratimo Tarika u domacoj i u aba2 ligi, ako Bog da. Svako dobro ti zelim! :bih:
legenda reala je napisao/la:
29 avg 2025, 12:57
Raja govori da je tu Musa prosli bi,moje misljenje da nam Castaneda vise fali nego Musa i da je on tu bio bi uvjeren u prolaz grupe s Musom ne bi,treba nam neko ko ce smiriti igru puno srljamo kad ne ide, a Musa nije taj on je indijanac isti ko i Jusuf kad kola krenu niz brdo.
Imamo pravi tim samo zalim sto nemamo playa,steta velika jer mozemo puno sigurnoo, valjda je procepio ovaj Robertson da nas makar izvede iz grupe.

I ocekujem protiv Spanaca kanonadu jer niko nije nista pogodiio iz vana u prvoj utakmici ni mi ni Spanci pa ko vise pogodi
Ma fale nam obojica. :D Da je Castaneda igrac koji ima 20-ak poena u rukama (kao sto ima Loyd kod Poljaka), onda bi se moglo reci da nam je dovoljan i jedan. Ovako, Castaneda bi donio tu neku stabilnost u organizaciji napada (a i zabio bi nesto s distance), dok bi Musa donio poene kad svi drugi zakuju. Da imamo bilo koga od njih u formi - ne bih se sekunde bojao za prolazak dalje, a da su obojica tu - vjerovao bih da mozemo dobiti (skoro) sve na prvenstvu. Ovako me strah perioda u kojim cemo se poradjati za poene, jer Atic, Gegic i Lazic u paketu cesto ne garantuju 20+ poena, koliko bi Musa nekad sam imao. Od njih se sad em vise ocekuje, pa su pod vecim pritiskom, em ce se protivnicke odbrane potpuno fokusirati na njih, jer nema Muse koji bi 'preuzeo' taj fokus na sebe.

Mada, generalno se slazem s tvojim rezonovanjem, jer Musa zna biti 'lider' koji vuce brod na dno u situacijama kad voda udje u usi, a mi nemamo pravog organizatora igre koji ce povezati konce (primjer utakmica protiv Poljske u finalu pretkvalifikacija).

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 avg 2025, 15:07

Za djedovića je nedo turković pojam kad su u pitanju podkasti, eto koliko je zaglibio. Tipični kompleksaš koji do podne mrzi sebe a od podne ostale.

Još pored njega tu se često nadje i gordić, koji vjerovatno ne bi ni igrao za nas da ima kvalitet za jednu drugu reprezentaciju, i rezultat je žestoko i frustrirano pljuvanje po ovim momcima koji daju sve od sebe
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 29 avg 2025, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 29 avg 2025, 15:09

Sudije su katastrofalne, jel gleda ko Turke? Ubise ih sudije

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 avg 2025, 15:16

Hrammm1921 je napisao/la:
29 avg 2025, 15:09
Sudije su katastrofalne, jel gleda ko Turke? Ubise ih sudije
Odra ovaj iz Houstona opet :kafa:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 avg 2025, 15:18

I prošli podcast je lupao gluposti oko Garze, kao on je igrač koji ponekad zna dati trojku, u tom smislu je nešto govorio. Ako on ovako razumije košarku onda je on odličnu karijeru imao. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 avg 2025, 15:23

Imal vremena Sengun za TD pitanje je sad

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 29 avg 2025, 15:31

alemsa je napisao/la:
29 avg 2025, 15:23
Top5 igrac prvenstva sigurno. :yawn:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 29 avg 2025, 15:31

Sto se tice podcasta djedovicevog gldao sam ih sve do sad, ostao sam frapiran.
Ovaj njegov co host Eldin je odlican dok komentarise bh ligu na mytv,ovdje neprepoznatljiv, toliki seljakluk i neka zloba izbija iz njega.
On je bio nas talenat igrao je za bih u18 prije 15tak 20 godina kad su tek te repke napravljene.U kk bosni nikad nije dobio priliku dok nisu ostali bez para kasnije lutao po klubovima i oprostio se zbog povreda.Inace Djedovic je ozenio njegovu sestru otud poveznica izmedju njih 2.
Neko ih je pitao za drop odbranu prekjucer on nije znao sta je drop odbrana i Djedovic je jedva objasnio.
Podcasti kad ugoste nekog da prica su im ok, dok ovi za repku su im svi uzasni blago receno.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 avg 2025, 15:34

Masqareda je napisao/la:
29 avg 2025, 15:31
alemsa je napisao/la:
29 avg 2025, 15:23
Top5 igrac prvenstva sigurno. :yawn:
Hakeem ga ucio :kafa:

8-9 iz igre, 12 skokova, 9 asistencija, ukradena i 2 banane. Cista dominacija, jos asistencija za prvi (?) triple-double turnira. Ali nece uspjeti, izvadio ga, trebao je uci u Westbrook mode :kafa:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2025, 15:50

MElloo je napisao/la:
Ovaj njegov co host Eldin je odlican dok komentarise bh ligu na mytv,ovdje neprepoznatljiv, toliki seljakluk i neka zloba izbija iz njega.
On je bio nas talenat igrao je za bih u18 prije 15tak 20 godina kad su tek te repke napravljene.U kk bosni nikad nije dobio priliku dok nisu ostali bez para kasnije lutao po klubovima i oprostio se zbog povreda.Inace Djedovic je ozenio njegovu sestru otud poveznica izmedju njih 2.
Neko ih je pitao za drop odbranu prekjucer on nije znao sta je drop odbrana i Djedovic je jedva objasnio.
Podcasti kad ugoste nekog da prica su im ok, dok ovi za repku su im svi uzasni blago receno.
Ono sinoc za garzu kako se sprdao je da mu se samar spuca nedje na ulici ...kakav debil nerealno. Valjda pokusava ispast smjesan sta li...a harizmatican ko ormar...na silu pokusava bit mahalac a vidis odma da nije...

Da to i zanemarim analiza im je nista ni s cim jer iako igraju kosarku citav zivor veze o njoj nemaju...sto je i ok donekle samo sta se onda snimas i glumis nesto.

Cuj Grodic bolji od Robersona...Arslangic top igrac kojeg treba trpit...itd itd. Kako rece ti za drop ljudi ne znaju ni osnove osnova a kamol to..
=\_1921_/=

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 29 avg 2025, 15:53

29 avg 2025, 15:50
MElloo je napisao/la:
Ono sinoc za garzu kako se sprdao je da mu se samar spuca nedje na ulici ...kakav debil nerealno. Valjda pokusava ispast smjesan sta li...a harizmatican ko ormar...na silu pokusava bit mahalac a vidis odma da nije...

Da to i zanemarim analiza im je nista ni s cim jer iako igraju kosarku citav zivor veze o njoj nemaju...sto je i ok donekle samo sta se onda snimas i glumis nesto.

Cuj Grodic bolji od Robersona...Arslangic top igrac kojeg treba trpit...itd itd. Kako rece ti za drop ljudi ne znaju ni osnove osnova a kamol to..
Ovo mi je bas bilo ono najcudnije od svih stvari koje su izrekli.0 taktickig razgovora od covjeka koji je igrao kosarku i sad je prenosi i od lika koji ima super evropsku euroligasku karijeru.
Ja ih upalio da vidim neku profesionalnu analizu a oni ko na tefericu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2025, 16:01

MElloo je napisao/la:
29 avg 2025, 15:53
29 avg 2025, 15:50
MElloo je napisao/la:

Ovo mi je bas bilo ono najcudnije od svih stvari koje su izrekli.0 taktickig razgovora od covjeka koji je igrao kosarku i sad je prenosi i od lika koji ima super evropsku euroligasku karijeru.
Ja ih upalio da vidim neku profesionalnu analizu a oni ko na tefericu
Istom mislju sam se vodio...sva analiza im je "ma ta ce ovaj, bolji onaj, (ubaci neku prelgupu salu) i to je to"...Znam kosarkasa kolko hoces, mislim znam o njima da ljudi nemaju pojma o kosarci osim onog sto oni igraju i tot je to...ali stvarno sam ocekivo makar minimum minimuma poznavanja od djedovica ako nista

Taktika za grcku...stani pod kos i trazi faul u napadu protic janisa... :bow: :bow: likovi koji igraju kosarku od 7e godine su to uspjeli smislit sa takticke strane...pa vise bi nesto smisleno covjek s ulice smislio
=\_1921_/=

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 29 avg 2025, 16:49

Procida je igrač Reala a protiv Grčke nije ulazio u igru. Pozzecco ga ne bi ni vodio da je imao na raspolaganju sve igrače koje je želio i kod njega je Procida igrač za 0-5 minuta. A kod nas igra igrač koji je protiv Kipra u napadu pogodio ivicu table i bacio loptu u bunar a u odbrani se otvarala strana njegovom igraču da igra jedan na jedan i primali bi poene :cry:

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 29 avg 2025, 16:49

Ovdje stvarno ima forumaša čije komentare i analize je uživanje čitati i shvatam da ih mi koji se manje razumijemo u košarku od njih nerviramo svojim primjedbama, komentarima.
Zahvaljujem se na strpljivosti pojedinih koji nađu za shodno da odgovore ili poduče nas koji manje znamo.

E sad, zamolio bih lijepo, neka mi neko, ko bolje zna objasni sljedeće.

Zašto je u ovom rosteru bitnije imati dva razigravača od kojih je jedan totalno van forme a drugi nije očigledan kvalitet na ovom nivou od npr. druga dva spremnija igrača u boljoj formi a koji imaju kvalitet na nedeficitarnim pozicijama, sad lupam; Garza, Delalić koji usput mogu rasteretiti igrače na drugim pozicijama?

Unaprijed zahvalan.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 avg 2025, 16:54

perun je napisao/la:
29 avg 2025, 16:49
Ovdje stvarno ima forumaša čije komentare i analize je uživanje čitati i shvatam da ih mi koji se manje razumijemo u košarku od njih nerviramo svojim primjedbama, komentarima.
Zahvaljujem se na strpljivosti pojedinih koji nađu za shodno da odgovore ili poduče nas koji manje znamo.

E sad, zamolio bih lijepo, neka mi neko, ko bolje zna objasni sljedeće.

Zašto je u ovom rosteru bitnije imati dva razigravača od kojih je jedan totalno van forme a drugi nije očigledan kvalitet na ovom nivou od npr. druga dva spremnija igrača u boljoj formi a koji imaju kvalitet na nedeficitarnim pozicijama, sad lupam; Garza, Delalić koji usput mogu rasteretiti igrače na drugim pozicijama?

Unaprijed zahvalan.
Prosto i jednostavno, selektorova percepcija da mu to vise treba za ono sto igramo...ne znam bas za delalica, covjek igra u Bosni, na ovom nivou ja mislim da se ne bi sastavio s loptom

Mada kako god okrenes moras imat nekog playa ili igraca da odigra tu rolu...lopta se mora preves
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 27 gostiju.