Mrzim ove likove
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: English Premier League
Mrzim ove likove
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Projekat bi doveo Ksavia ali nema više mjesta u svlačionici. 
- SoloControTutti
- Kontakt:
Spursi se iznenadujuce dobro pojacali ovo ljeto, prije svega mislim na trenera, a onda i na par igraca. Osim toga svi zaboravljaju da su imali fakat previse povreda zadnjih sezona i da su igrali kamikaza fudbal s Angeom. Mogli bi biti ove sezone napraviti veliki skok u odnosu na proslih par.
Njima je skok i da budu 10.
Stvarno šteta što nam maznuše Simonsa, a momam čitavo ljeto čeka Chelsea.
Umjesto njega dođe ovaj izblajhani neprofesionalac. Volio bih vidjeti ove glupane ko što su Garnacho i Isak na pravom poslu, da kažu gazdi: Neću radit, ali bih platu primao.
Stvarno šteta što nam maznuše Simonsa, a momam čitavo ljeto čeka Chelsea.
Umjesto njega dođe ovaj izblajhani neprofesionalac. Volio bih vidjeti ove glupane ko što su Garnacho i Isak na pravom poslu, da kažu gazdi: Neću radit, ali bih platu primao.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Haj sad iskreno, koliko puta si ga gledao u zivotu? Sumnjam da si vise od jednog poluvremena al haj.topnik1 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:52Ljudi moji ja ne mogu tvrditi da ce Wirtz,Ekitike,Gyokeres ili neko peti biti ovakav ili onakav u EPL ,pred nama je pa ce se vidjeti ali kakva ce provala od igraca biti ovaj Woltamade majko moja ,kako je ono neko uospste zelio dovesti a jos uz to istresti 90 miliona![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta bi newastle da dovedu ovog nedokazanog sljivotresa za silne pare 
-
Severina007
- Kontakt:
Svi londonski klubovi ce biti uspješniji ove sezone od nizeligaskog londonskog klubica arsenal,,,slijedi im grcevita borba u derbiju sa fulhamom
Simmons definitivno u Tottenhamu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sad ce Wade foci i pricati kako im se ipak nebi uklapao u sistem i kako je dobro sto su ga propustili
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Na ionako jak tim, Arsenal dovodi još jednu mašinu. Lepo. 
Odličan igrač za prekide, dobar posao Artete. 
Pa vi ovu kvalitetu odbeambenog igraca nemate u ekipi a Arsenal ga dovodi za rotacije
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Newcastle daje 100 miliona za Fermina. Ovi nisu normalni. Nakon dugonje koji neće zabiti 10 golova sada za Fermina 100.
Smijesna cifra za solidnog stopera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.