Pametnomdosta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:29
Prvi si počeo da vrijeđaš bez ikakve potrebe ,ja tebi A nisam rekao niti te citirao za bilo koji post.Godine su usput samo broj .Dobio si podatke od ovih momaka iz sportsport.ba ko je iza nicka ali si totalno promašio (ili oni).Čovjek kojeg spominješ je vrlo blizak meni ali to je nebitno,tehnički samo iskorišteno.Vrlo je zanimljivo da bi neko gledao nekoga umjesto Muse ,daj molim te,i roditelji hahahahaha ,pa možeš ti to bolje,pametniji si ti od ove rečenice koju si napisao, ali ona je napisana u smislu kompromitovanja kod drugih.Daj ,možeš ti to maštovitije.
Royal je ,nije Bosna i ti to dobro znaš,ali neka znaju ljudi.Iz kog razloga to nije transparentno a troši se ogroman novac budžetskih korisnika.Ovdje si jedan od znalaca košarke i upuštaš se u neko bezvezno omalovažavanje bez potrebe,pa moramo dozvoliti ljudima da se opuste i daju neku informaciju koju nemamo,ima ovdje likova koji se baš razumiju i lijepo je pročitati šta misle.I tebe tu svrstavam, zaista.
Za Tarika nije bila nikakva procjena (barem stručna) od strane Royalovog stafa nego mahalsko tračarenje ,a nisu ništa znali o njemu,bio je daleko, njima jer ni jedno dijete imalo interesantno na ovim prostorima oni ne prate ,ali doći će i to vrlo brzo na naplatu.Ne bih dalje (ako želiš kontakt ili bilo šta da te interesuje od svega ,eto dali su ti, pa ću te spojiti) Ja od srca podržavam ove momke na celu sa Arslanagicem,njemu želim da demantuje sve koji sumnjaju u njega da zabije u zadnjoj sekundi za 3 ,za pobjedu protiv Španije (naravno priželjkujem,maštam) ,zar neko misli da i njemu nije baš stalo.Mogu misliti ako ovo čita kako mu je,ali raja je surova.
I da pošto moramo držati ljestvicu naboja i kritika povisoko ,Tarik je talentovaniji od Danilovića u ovim godinama,
Ja te nisam uvrijedio, nego sam rekao da histerises - tj. pretjerano emotivno reagujes kad neko na forumu ospori nas finalni roster na Eurobasketu. Druga stvar, nisam ti ja kriv sto si pozurio s komentarom na utakmicu Njemacke i Crne Gore i propisno se provalio s tim.
Ti jednostavno ne zelis da sagledas realnu sliku naseg rostera. Meni je Arslanagic bas drag momak, ali ne mogu pisati da je igracina - kad nije. Mozes ti cekati do Bajrama da on proigra, ali to se nece desiti. On je jucer doslovno bio igrac manje na parketu i protiv poluamaterske reprezentacije Kipra. Ne smijem ni zamisliti kako bi to izgledalo protiv Grcke recimo. Nije bez razloga cijelu karijeru proveo u osrednjim ekipama nase i slovenske lige. Taj nivo kosarke je daleeko ispod nivoa jedne aba lige, a ni igraci koji su napravili respektabilne karijere u regionalnoj ligi cesto ne pokazu ama bas nista na nivou kakav je EB (navodio sam neke Crnogorce onda kad sam se osvrnuo na tvoj post). Izmedju je jednostavno preveliki jaz, a to ne mozes nadomjestiti zeljom, patriotizmom i slicnim stvarima.
Svako ko iole prati kosarku zna da ova KK Bosna nije 'prava' Bosna, ali nakon 15 godina mrtvila klupske kosarke u ovoj zemlji, ne bi trebalo biti mjesta za negativu i pesimizam nakon ovog plasmana u aba ligu. Da je sve sjajno i idealno - daleko od toga, ali daj bar da sami sebe lazemo da su se stvari pomjerile s mrtve tacke i da dolaze ljepsi dani, a vidjet cemo dokad...
Sto se tice informacija koje sam dobio od ss.ba, to nema veze s istinom.

Ne poznajem apsolutno nikog od njih, niti imam bilo kakav kontakt s nekim od njih. Jednostavno na forumu pratim svega par tema i onda vecinom zapazim forumase koji tu pisu. Neke zapazim jer pisu kvalitetne postove, pa ih procitam. Neke zapazim jer su trolovi ili pisu gluposti, pa to preskacem. Tebe sam zapazio jer si napravio racun kad su bile pripreme U18 reprezentacije prosle godine (nisi jedini, ima ih jos koji su se prikljucili na forum samo zbog nekog svog u tim U selekcijama

) i odmah si prilicno burno reagovao na jedan negativan post za par momaka. Jasno je bilo da imas veze s nekim od njim, a po tvojim narednim postovima sam zakljucio o kome se radi.

Nisam to do jucer htio pisati javno na forumu. Medjutim, posto si me vec izvrijedjao, a i isti dan je mali Hrelja debitovao i pokazao neke lijepe stvari na parketu - htio sam ti dati do znanja da znam ko se krije iza nicka, ali i da ja nemam apsolutno nista protiv njega. Stavise, od srca mu zelim da u narednoj sezoni bude lider Igokeinih Studenata i da se izbori za minutazu kod Beciragica u kvalifikacijama za Mundobasket. Vidi se da je dijete fino odgojeno, da je patriota i da izgara od zelje da zaigra u drzavnom dresu (kod intoniranja himne se sve vidjelo). Ima odlicne fizicke predispozicije, ali je sad puno rada pred njim jer valja preskociti najbitniju stepenicu u karijeri - izboriti se za mjesto u seniorskoj kosarci. Buduci da je relativno kasno poceo s kosarkom, vjerujem i nadam se da ce sve to doci na svoje i da cemo u njemu dobiti dugogodisnjeg seniorskog reprezentativca.