Nije se rodio ko je ovom narodu ugodio, niti ce ikad dok je svijeta i vijeka.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eto bitno pitanje Jel odpratio PerisicazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:11Pa iskreno, sve neka low effort pitanja.
Očekivao sam bar nešto tipa "Trebamo li stvarno 4 špica a 0 lijevih bekova na spisku?", "Zar nije treći golman uvijek iz PLBiH?", "Da li je istina da ste otpratili Ivana Perišića na instagramu?", nešto. Svakako bolje sad nego dan pred utakmicu.
Pa bar da bude zanimljivoGG3 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:15Eto bitno pitanje Jel odpratio PerisicazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:11Pa iskreno, sve neka low effort pitanja.
Očekivao sam bar nešto tipa "Trebamo li stvarno 4 špica a 0 lijevih bekova na spisku?", "Zar nije treći golman uvijek iz PLBiH?", "Da li je istina da ste otpratili Ivana Perišića na instagramu?", nešto. Svakako bolje sad nego dan pred utakmicu.![]()
„Ti si mali zalutao ovdje“
GG3 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:15Eto bitno pitanje Jel odpratio PerisicazastitaIdentiteta je napisao/la: ↑29 avg 2025, 12:11Pa iskreno, sve neka low effort pitanja.
Očekivao sam bar nešto tipa "Trebamo li stvarno 4 špica a 0 lijevih bekova na spisku?", "Zar nije treći golman uvijek iz PLBiH?", "Da li je istina da ste otpratili Ivana Perišića na instagramu?", nešto. Svakako bolje sad nego dan pred utakmicu.![]()
„Ti si mali zalutao ovdje“
Izgleda da selektoru formulisanje na našem jeziku nije jača strana pa se dosta toga što kaže/objasni često izgubi u prevodu i onda se obično desi da ekipa koja nema kapacitet da razumije suštinu, odmah na prvu, krene sa bespotrebnim pljuvanjem.Blackwargreymon je napisao/la: ↑29 avg 2025, 16:40Istakao kako mi moramo preskakati 2-3 stepenice prilikom poziva igraca sa dvostrukim državljanstvom, u kontekstu pozivati ih i prije nego su spremni za A selekciju, kada su jos u fazi razvoja, kako bi ih "ukrali" inace kad postanu igraci jako je tesko ih "oteti".
Za sve one koji se pitaju zasto je pozvan igrac sa 45min seniorskog fudbala. Mislim vecini je bilo jasno, svakako.
Koji bezobrazluk? Što je sklonio zastavu s Instagrama? Ili misliš na onu Perišićevu objavu?
Pa mozda se preispitaj da je mozda tvoje fudbalsko znanje i generalno mogucnost analize ogranicena. Al eto prilagodicemo obrazlozenje malo ruralnijem nivou rasudjivanja, kada ti se krampa razvali mozda nekada i motika moze posluziti.
Vidim po nicku da si iz ruralne sredine i da vi branite selektora. Tako da su tvoje analize nebitne.MostarNeretva je napisao/la: ↑29 avg 2025, 19:59Pa mozda se preispitaj da je mozda tvoje fudbalsko znanje i generalno mogucnost analize ogranicena. Al eto prilagodicemo obrazlozenje malo ruralnijem nivou rasudjivanja, kada ti se krampa razvali mozda nekada i motika moze posluziti.
Uglavnom Barba obrazlozio umotano u celofan stanje stvari oko Esmira, tko je pametan skontat ce.
Bar moze nesto doprinijeti igri naprijed, za razliku od Malica.Beduin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:04A i Jusuf je uctakvoj formi da nije nikakva steta sto se nije pozvao.
Koliko god i Karic bio slab lijevo, u takmicarskoj je formi i na orirodnoj poziciji bi igrao. Komotno da debituje protiv SM i da vidimo na cemu smo sa njim ubuduce.
A Jusuf neka se dokazuje i izbori za minutazu u klubu.
Dobio je Jusuf zvanično poziv za ove utakmice.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:17Bar moze nesto doprinijeti igri naprijed, za razliku od Malica.Beduin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:04A i Jusuf je uctakvoj formi da nije nikakva steta sto se nije pozvao.
Koliko god i Karic bio slab lijevo, u takmicarskoj je formi i na orirodnoj poziciji bi igrao. Komotno da debituje protiv SM i da vidimo na cemu smo sa njim ubuduce.
Ne znam bas, previse se potencira taj njegov ucinak prema naprijed, a on u ovoj godini ne znam da ima iti jedan gol/asistenciji, a prosle sezone 1g i 1a, sto je ocajno za nekoga cija je velina ofanziva, ako mozemo tako reci.19vendetta87 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:17Bar moze nesto doprinijeti igri naprijed, za razliku od Malica.Beduin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 11:04A i Jusuf je uctakvoj formi da nije nikakva steta sto se nije pozvao.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, kakarut, Mocvara1991 i 46 gostiju.