FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

Kyle88
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kyle88 » 29 avg 2025, 09:34

Herson je napisao/la:
29 avg 2025, 08:55
Potrbušili se i skontali da fali pritiska. I to ne pozitivnog pritiska sa tribina. Ne treba raditi na povećanju interakcije između navijača i igrača, stvoranju bolje i energičnije atmosferu na stadionu, povećanju posjetu itd. Nego se sa sjetom sjećaju vremena kad su igrači dobijali šamare, kad im se išlo na vrata, kad su se zasretali po gradu, jer tad je to donosilo rezultat, osvajale se duple krune, igrale grupne faze. Nema razloga da ta vrsta pritiska ne djeluje i danas u 2025. Godini.
Hersone dragi ljudi dobili 5 komada i šetkaraju se po gradu umjesto da su otisli negdje par dana ekipno ili se zatvorili u stan.
Mora se znati neki red, a ovo sto pises o posjeti ti ne pije vode iz xy razloga. Niko ne kaze da ih treba pleskati no moraju se malo zubi iskazati nije pozoriste.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 avg 2025, 09:37

...na Koševu se svijetla pale :bih:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 29 avg 2025, 09:52

Herson je napisao/la:
28 avg 2025, 19:32
SHZ82 je napisao/la:
28 avg 2025, 19:20
Despotovic nije potreban, jer njegovih 15 golova nije relavantno jer Borcu se pomagalo sa svih strana. Ko god udje jace u duel zuti i istatk utakmice si 2m od igraca.
Covjek ne igra odbranu, Ljajic ne igra ofbranu, Guli takodjer, samo bih volio vidketi ko ce pokriti te dijelove terena.
Doci ce ovde uzet dobar ugovor, koji ce biti sigurno 2 godine.
Europu ne spominjite jer mi je ne igramo.
Ovaj dolazak bi bio totalno fula kao sto ce se ispostaviti i Ljajicev dolazal
Borac s tim istim Despotovićem igrao grupnu fazu KL. U većini utakmica u prvih 11 su bili Vuković, Savić, Kvržić sa 37 godina. Niko od njih nije poznat kao neki trkač sa 13+ pretčanih kilometara za vrijeme utakmice.
europu ne spominji tu svi igraju ponelad iznad svojih mogucnosti tako da nije relavantna.
eto mi smo 3 poluvremena protiv rumuna bili odlicni, isti ti rumuni rutinski usli u grupu.
Borac u ligi je bio povlasten kao sto sam vec pisao iznad.
Nama trebaju igraci koji ce raditi 90.min ili ono vrijeme koje su na terenu na 100% svojih mogucnosti i to ponavljati iz kola u kolo i tek tada mozemo uci u borbu za titulu ako se slucajno otvori mogucnost kao prosle sezone Zrinjskom

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 29 avg 2025, 10:03

SVI NA KOŠEVO
IGRA SARAJ'VO
šta šta je, je*em ti

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 29 avg 2025, 10:21

Kakav pritisak, dodje Kazlagic, Giga i ostala svita bez pritiska te zakolju na Kosevu, a nasi puleni da imaju pritisak. Mekani smo mi za bilo sta.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 avg 2025, 10:23

Gomis99 je napisao/la:
29 avg 2025, 10:21
Kakav pritisak, dodje Kazlagic, Giga i ostala svita bez pritiska te zakolju na Kosevu, a nasi puleni da imaju pritisak. Mekani smo mi za bilo sta.
Normalno da smo mekani od navijaca,simpatizera,uprave,igraca

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 avg 2025, 10:42

Evo Mirvicu, Murinjo je slobodan. Dovedi ga, ti volis spektakl. Ubio se za nas. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 avg 2025, 11:00

_weella_

Bogami nisi upravu, niko vise ništa ni ne očekuje, dotle su srozao klub. Mogu kako hoce i do kad hoce i nema im se ko ni suprotstaviti- sto je bio konačni cilj. Razjediniti, rastjerat. Nikakav oni pritisak nemaju. Ništa se ne očekuje. Nikog ne zanima. Ima par nas nekolicina koja želi ovom klubu najbolje ali daleko od tog da to njih zanima šta mi želimo.

Nekad davno sam shvatio da si pod stresom samo kad ne reagujes na vrijeme da ne dođeš u takve situacije, stres nastaje na osnovu neispunjenja zadataka, pritisak nastaje kad ne uradiš ono sto bi trebao.

5 pobjeda zaredom, i Sarajevo će bit najljepši klub na svijetu za igrat u njemu.

Dosta je vise traženja opravdanja za sve. Dosta fkt.

Treba vremena
Treba igrača
Treba trener drugi
Treba veća podrška
Treba manja podrška
Pritisak
Ne valja teren
Stadion neuslovan

Ovo je klub sa najboljim igračkim kadrom
Najboljim fin uslovima
Najboljim uslovima za treniranje
Najboljom brigom za zdravlje i oporavak

Nek igraju normalno pristojno u skladu s tim sto imaju niko vise od tog ne traži.

Imaju sve uoće na svijetu, ne igramo u ligi protiv Liverpoola nego protiv Radnika koji ima platu na svaka 3 mjeseca, treniraju u blatu i imaju igrački kadar mahom skupljen od igrača koji nigdje drugo ni ne mogu igrat.

To šamaranje sam ti naveo kao primjer pritiska - u šampionskim sezonama , ne kao nešto sto treba praktikovati. Mi smo navijači trebamo podržati klub, ali pričati da im ne da pritisak da igraju i da prime 9 golova na 2 utakmice je bolest vise.

Nabijem ih ja sve na kitu redom ko god ima u tom sudjelovanje na bilo kakav način. Treba ih otići pomaziti i održat motivacioni govor.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 avg 2025, 11:03

Slazem se da igracima treba pokazat, da njihove igre i njihovo sepurenje i mazenje HZ (simaptizeri)nije zato sto smo ki zadovoljni njihovom igrom ili sto su oni nasi mezimci vec striktno radi kluba. I nastavak ovakvog kurcnog bola bi mogao ovo mazenje i finocu pretvorit u nesto sto bi njima mogla bit nocna mora. Nezelim to da osjete, al SIGURNO ce se to desit vrlo brzo sa ovakvim zalaganjem kurcoboljom razmisljanje kad ce prvi i to ce izazvat od navijaca negativan revolt.. KLUB NIJE OSVOIO TITULU DUGO, a u ova cetiri kola igra nije ni 10% sta ja kao glavni navijac sa foruma zelim..

MOMCI IGRACI FK SARAJEVA KOJI CITATE OVAJ FORUM, znamo mi da vi citate, NISTE ZASLUZILI POSTOVANJE NE ZBOG LOSIH REZULTATA VEC STO JA KAO I MOJA BRACA PO BOJI NISMO OSJETILI OD VAS NIKAKVU LJUBAV PREMA KLUBU NITI SMO OSJETILI DA VAS **** BOLI ZA NAMA

PREMA TOME AKO MISLITE (cak ako vam to i Mirvic licno govori kad vas munta da podpisete za nas klub) DODJI UZMI NOVAC,NAVIJACI SU MIRNI JER TU JE 3-4 utakmice gdje ima malo vise navijaca ostalo je seka jada mirnisu jer vide da Vico kolje, i tako te ublehaske price SAMO CU RECI ZAJEBALISTE SE..

Ako nema te ljubav prema klubu onda pocnite ginut za klub radi novca u suprotnom NIJE DOBRO

TOPAL POZDRAV NISTE ZASLUZILI JER NISTE NI POSTOVANJE PREMA GRBU POKAZALI STO SE MORA TAMAN DA SI MESI

MOJE LJUBAZNO UPOZORENJE

SRETNO VOLJENI KLUBE VECERAS

VOLIMTE FK SARAJEVO
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 29 avg 2025, 11:08, ukupno mijenjano 2 puta.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 29 avg 2025, 11:04

Igras u evropi pred 20 hiljada ljudi i slijedecu u prvenstvu pred 2 hiljade uglavnom psovaca i normalno da se ucrnjacis kad izadjes na teren.

A ovi sto pisu kako nije stid igrace hodati po gradu jer su primili peticu se ne razlikuju puno od sudija u BL jer da je sve bili regularno zavrsilo bi vjerovatno nerijeseno ili cak u nasu korist

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 29 avg 2025, 11:12

2025 a ljudi i dalje spominju pritisak sa tribina
Dobro je nama i ovako

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 avg 2025, 11:19

Tatamata1946 je napisao/la:
29 avg 2025, 11:04
Igras u evropi pred 20 hiljada ljudi i slijedecu u prvenstvu pred 2 hiljade uglavnom psovaca i normalno da se ucrnjacis kad izadjes na teren.

A ovi sto pisu kako nije stid igrace hodati po gradu jer su primili peticu se ne razlikuju puno od sudija u BL jer da je sve bili regularno zavrsilo bi vjerovatno nerijeseno ili cak u nasu korist
Jel im u ugovoru stoji da se ne moraju trudit ako nije pun stadion? Zeljo u prosjeku imao 8 hiljada na tribinama kad su se za opstanak borili.
GRMI SA SJEVERA!
1946

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 29 avg 2025, 11:40

Niko igrace nece pljuvati ako se zalazu i daju sve od sebe tih 90minuta na terenu.

E jbga, sad vi pokusavate traziti krivce u nezadovoljnim navijacima koji nebi bili nezadovoljni da ovi prvi igraju kako su i placeni. Najbolje.

Kod nas izgleda navijac kriv koji mozda jedva i skocka cenera i vremena za tekmu za razliku od igraca koji imaju 10+ milja svaki mjesec, igra ono sto voli i ne misli o tome sta ce jesti sutra.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 avg 2025, 11:55

relativizam je napisao/la:
29 avg 2025, 11:12
Dobro je nama i ovako
Dok je bilo 'pritiska' osvajali smo pehara i skidali su svi gace u Vogosci.Strucnjacima sa foruma sto Kosevo vide jednom u 3 godine to nije valjalo pa sada imamo rezultat ovo da su nam skroz syebali sva ocekivanja i dobiju aplauz nakon 3-4 kiksa.Napravili normalno stanje da zavrsimo 3./4.
Svaka vam cast i hvala sto gledamo ovo

To mogu u Gradini i Mladost,igracima se mora utupiti u glavu sta je FKS ako hoces rezultat.Pogotovo sada kada ne igraju na virslama nego za bogovske cifre.
Istok je majka!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 29 avg 2025, 12:00

Istok je preblag u proteklih par sezona.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 29 avg 2025, 12:00

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 avg 2025, 11:55
Dobro je nama i ovako
Dok je bilo 'pritiska' osvajali smo pehara.Strucnjacima sa foruma sto Kosevo vide jednom u 3 godine to nije valjalo pa sada imamo rezultat ovo da su nam skroz syebali sva ocekivanja i dobiju aplauz nakon 3-4 kiksa.Napravili normalno stanje da zavrsimo 3./4.

To mogu u Gradini i Mladost,igracima se mora utupiti u glavu sta je FKS ako hoces rezultat.Pogotovo sada kada ne igraju na virslama nego za bogovske cifre.
Istok je majka!
Taj pritisak nema nikakve veze sa time sto ne osvajamo titule.Titule smo osvajali kad smo imali dobru ekipu i normalno sudženje i to je to.Sa normalnim sudzenjem i ne guranjem dva drzavna projekta bili bi prvaci i prosle sezone a i ove.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 avg 2025, 12:10

soe je napisao/la:
29 avg 2025, 12:00
Dobro je nama i ovako
Dok je bilo 'pritiska' osvajali smo pehara.Strucnjacima sa foruma sto Kosevo vide jednom u 3 godine to nije valjalo pa sada imamo rezultat ovo da su nam skroz syebali sva ocekivanja i dobiju aplauz nakon 3-4 kiksa.Napravili normalno stanje da zavrsimo 3./4.

Istok je majka!
Taj pritisak nema nikakve veze sa time sto ne osvajamo titule.Titule smo osvajali kad smo imali dobru ekipu i normalno sudženje i to je to.Sa normalnim sudzenjem i ne guranjem dva drzavna projekta bili bi prvaci i prosle sezone a i ove.
Kakvu dobru ekipu?Nisu Dupovac i Lazic bolji od Ristovskog i Gojkovica.Sabanovic i Pidro nisu bolji od Kupresaka i Beganovica.Stanojevic nije od Jatte i Bubanje.Heba nije od Gulija ili Kyeremeha.Bolji je Vladan od Banica i Merso od 10 napadaca koliko imamo.
Nismo prije imali nikakve galaktikose nego su momci imali obraza i znali sta je Sarajevo.Znale su i plate kasniti ali su pokazivali karakter i nisu se brukali od vukoyebina i petice primali.Zato ce ostati zlatnim slovima upisani kao najbolja generacija u historiji kluba
Normalno da ima veze.Samo ko ne dolazi na Kosevo moze reci da nema veze i da tribine ne uticu

Prosle sezone ne bi bili prvaci da nam je Mirvic sudio.Ima utakmica gdje su nas iskasapili zivotom a jedno 5-6 utakmica smo sami sebi krivi.I to nije do trenera nego do razmazeni zvijezda sto nemaju nikakav mentalitet.Ove sezone su samo nastavili sa brukanjem tako da ne znam kako si to zakljucio.Vjerovatno jer smo prejak tim na papiru napravili ali pare ne igraju,milion puta vidjeli.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 avg 2025, 12:24

29 avg 2025, 12:10
soe je napisao/la:
29 avg 2025, 12:00

Istok je majka!
Kakvu dobru ekipu?Nisu Dupovac i Lazic bolji od Ristovskog i Gojkovica.Sabanovic i Pidro nisu bolji od Kupresaka i Beganovica.Stanojevic nije od Jatte i Bubanje.Heba nije od Gulija ili Kyeremeha.Bolji je Vladan od Banica i Merso od 10 napadaca koliko imamo.
Nismo prije imali nikakve galaktikose nego su momci imali obraza i znali sta je Sarajevo.Znale su i plate kasniti ali su pokazivali karakter i nisu se brukali od vukoyebina i petice primali.Zato ce ostati zlatnim slovima upisani kao najbolja generacija u historiji kluba
Normalno da ima veze.Samo ko ne dolazi na Kosevo moze reci da nema veze i da tribine ne uticu

Prosle sezone ne bi bili prvaci da nam je Mirvic sudio.Ima utakmica gdje su nas iskasapili zivotom a jedno 5-6 utakmica smo sami sebi krivi.I to nije do trenera nego do razmazeni zvijezda sto nemaju nikakav mentalitet.Ove sezone su samo nastavili sa brukanjem tako da ne znam kako si to zakljucio.Vjerovatno jer smo prejak tim na papiru napravili ali pare ne igraju,milion puta vidjeli.
Tad smo imali klub, from top to bottom. Danas imamo beauty house by Ismir, pun qrac uhljebljenih zenturaca koje boli qrac za buducnost kluba. Svaki saraf je bitan da bi masina radila kako treba, od finansijskog direktora do trgovca u fanshopu. Chelsea je dokaz na malo vecem nivou kako silni milioni ne znace nista kad nemas strukturu u klubu, po ulaganjima bi trebalo da osvajaju 4 trofeja po sezoni, a jedva se uguraju u top5 na tabeli. Ova njihova ekipa je head to head jaca od ekipe koja je uzela LP 2021. godine, al dzaba kad su reality show bez ikakve odgovornosti i pritiska. Isti klinac kao i mi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 29 avg 2025, 12:24

Jurisic Duska je potpuno u pravu i dobro se sjeca nekih stvari. U sezoni 2014/15 se upalo u svlacionicu. Tad je Cimi popio samar sto je mozda najmanje on trebao od svih, ali prekipilo. To se nekad radilo danas ih se tetosi i za sve je sudjenje krivo.

Inace ja nisam za to i nikad ne treba fizicki napadati igrace. Neka oni i izadju na pice negdje nije problem, cak je lijepo vidjeti njih 4-5 da se druze jer znas da su ekipa ali traziti im izgovore za sve zivo e to ne moze. Opali su nam kriteriji.

Ti pet golova ne mozes i ne smijes primiti. Boli me **** gdje igras i ko ti sudi, da je 8 igraca u polju ostalo petice se ne primaju i tacka.

Evo sad igramo iduce dvije kuci protiv dvije najgore ekipe lige. Rudara kojeg su jedva nagovorili da udje u ligu i koji se u hodu sklapao i Veleza kojem je najbolji igrac Huso Karjasevic koji ne bi imao mjesta u nasem B timu.

Apsolutno me ne zanima ko je delegiran da sudi, kako ce suditi, koji igrac je umoran kojeg je treba ostavila itd. tu je sve osim 6 bodova ogroman neuspjeh i katastrofa.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 29 avg 2025, 13:16

Hordas1990 je napisao/la:
29 avg 2025, 12:24
Jurisic Duska je potpuno u pravu i dobro se sjeca nekih stvari. U sezoni 2014/15 se upalo u svlacionicu. Tad je Cimi popio samar sto je mozda najmanje on trebao od svih, ali prekipilo. To se nekad radilo danas ih se tetosi i za sve je sudjenje krivo.

Inace ja nisam za to i nikad ne treba fizicki napadati igrace. Neka oni i izadju na pice negdje nije problem, cak je lijepo vidjeti njih 4-5 da se druze jer znas da su ekipa ali traziti im izgovore za sve zivo e to ne moze. Opali su nam kriteriji.

Ti pet golova ne mozes i ne smijes primiti. Boli me **** gdje igras i ko ti sudi, da je 8 igraca u polju ostalo petice se ne primaju i tacka.

Evo sad igramo iduce dvije kuci protiv dvije najgore ekipe lige. Rudara kojeg su jedva nagovorili da udje u ligu i koji se u hodu sklapao i Veleza kojem je najbolji igrac Huso Karjasevic koji ne bi imao mjesta u nasem B timu.

Apsolutno me ne zanima ko je delegiran da sudi, kako ce suditi, koji igrac je umoran kojeg je treba ostavila itd. tu je sve osim 6 bodova ogroman neuspjeh i katastrofa.
Igras sa Zrinjskim poslije Rudara u Mostaru

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, bvsic, Google Adsense [Bot], lakilone, MokraKifla, N3R3D, Proximic, r3m1, riki46, rimljanin90, tajsamja, USB, Vanja8 i 105 gostiju.