Ghuraba je napisao/la: ↑29 avg 2025, 02:13
Pametnomdosta je napisao/la: ↑28 avg 2025, 08:10
Ja ti nisam brat ,a vidim da sebi daješ za pravo da jašeš po tuđim objavama,pa bih te lijepo zamolio sa se skineš sa k....Vidim da ti je pojam histerisati prisutan u vokabularu pa se ne bih začudio da ti drmaju kavez od 0-24 a da ti s tim imaš veliki problem.Pametno bi bilo da se kaniš ćorava posla i što bi jedan "eminentni " Youtuber rekao :Ko ti je Boga ti ono najdraži u familji ,ono baš koga najviše voliš ...nemoj se ljutiti ljubi te Facko
Zaboravih ti danas odgovoriti...
Nije ti lijepo ovo sto vrijedjas, ne prilici to tvojim godinama. Eto mali ti je dobio minute i zabio neke poene. Ne sumnjam da si presretan zbog njega, a sretni smo i mi koji ga pratimo jos od kadeta i zelimo mu vrhunsku karijeru. Razumijem da bi ti njega radije gledao nego Musu, ali mi mu nismo roditelji i ne gledamo to tako. Sjecam se kad si napravio account na forumu pred proslogodisnje U18 prvenstvo, nakon sto ti je zasmetao jedan los post o Hrelji. Razumijem i zasto si sarkasticno pisao o KK Bosni, spominjuci da je to zapravo Royal, a ne prava Bosna. Slazem se da su Tarika pogresno procijenili i da svi ovi koje su uzeli umjesto njega imaju manje potencijala. Sincini nek je sretno, da aBd na narednom Eurobasketu postane punopravni clan reprezentacije. Pricaj mu o Danilovicu i kakva je masina bio, imaju slicne fizicke predispozicije.
Prvi si počeo da vrijeđaš bez ikakve potrebe ,ja tebi A nisam rekao niti te citirao za bilo koji post.Godine su usput samo broj .Dobio si podatke od ovih momaka iz sportsport.ba ko je iza nicka ali si totalno promašio (ili oni).Čovjek kojeg spominješ je vrlo blizak meni ali to je nebitno,tehnički samo iskorišteno.Vrlo je zanimljivo da bi neko gledao nekoga umjesto Muse ,daj molim te,i roditelji hahahahaha ,pa možeš ti to bolje,pametniji si ti od ove rečenice koju si napisao, ali ona je napisana u smislu kompromitovanja kod drugih.Daj ,možeš ti to maštovitije.
Royal je ,nije Bosna i ti to dobro znaš,ali neka znaju ljudi.Iz kog razloga to nije transparentno a troši se ogroman novac budžetskih korisnika.Ovdje si jedan od znalaca košarke i upuštaš se u neko bezvezno omalovažavanje bez potrebe,pa moramo dozvoliti ljudima da se opuste i daju neku informaciju koju nemamo,ima ovdje likova koji se baš razumiju i lijepo je pročitati šta misle.I tebe tu svrstavam, zaista.
Za Tarika nije bila nikakva procjena (barem stručna) od strane Royalovog stafa nego mahalsko tračarenje ,a nisu ništa znali o njemu,bio je daleko, njima jer ni jedno dijete imalo interesantno na ovim prostorima oni ne prate ,ali doći će i to vrlo brzo na naplatu.Ne bih dalje (ako želiš kontakt ili bilo šta da te interesuje od svega ,eto dali su ti, pa ću te spojiti) Ja od srca podržavam ove momke na celu sa Arslanagicem,njemu želim da demantuje sve koji sumnjaju u njega da zabije u zadnjoj sekundi za 3 ,za pobjedu protiv Španije (naravno priželjkujem,maštam) ,zar neko misli da i njemu nije baš stalo.Mogu misliti ako ovo čita kako mu je,ali raja je surova.
I da pošto moramo držati ljestvicu naboja i kritika povisoko ,Tarik je talentovaniji od Danilovića u ovim godinama,