Koja skupina debila, ne mogu vjerovati.
Nakon 13 minuta pressa niko nema vise pitanja, ovaj jedan standardno prvo pitanje u pressu sto nema igraca iz bh. lige.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koja skupina debila, ne mogu vjerovati.
Bas. Posto on obicno ove naknadno pozvane obicno stavi u prvih 11, ocekujem tako i za Bajraktarevicainvincible1921 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:45Isto, ali evo vidim naslov pozvo esmira..ostalo me ne zanima plaho, sudjeno je da ga zabije Austriji ko izet Slovackoj![]()
Zadovoljan sa formom igraca u zadnjem kolu, nada se da ce nastaviti tako.
Možda ih je zeznulo ova objava s Esmirom na početku, novinari imali pitanja u vezi s njim.Goalgetter je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:46Koja skupina debila, ne mogu vjerovati.
Nakon 13 minuta pressa niko nema vise pitanja, ovaj jedan standardno prvo pitanje u pressu sto nema igraca iz bh. lige.
Mislim da su mnogi na Kipru i prate kosarkasku reprezentaciju, pa je zbog toga ovako bilo. Emir Delic, Adis Hadzic i Semir Mustafic, za njih znam da su u Limassolu, a ima ih jos sigurno.Goalgetter je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:46Koja skupina debila, ne mogu vjerovati.
Ma ono je katastrofa. Nijedno smisleno pitanje, stid me ispred njih. Mogu komotno ukinuti skroz pressice.Goalgetter je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:46Koja skupina debila, ne mogu vjerovati.
- septembar zeznut termin, ali nama se poklopilo da je ekipa u dosta dobroj formiBrazzzoo123 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:49Zadovoljan sa formom igraca u zadnjem kolu, nada se da ce nastaviti tako.
Ifet je povrijedjen, pa je pozvao Esmira. Za Malica se nezna da li ce biti spreman, jer mora par dana pauzirati, pa se mozda neko naknadno pozove.
Oko Janelta nema nista pozitivno, ali se jos nadaju.
Glupa pitanja novinara koja liga je jaca PL ili HNL.
Bolje sto nisi gledao, potrosio bi zivotno vrijeme bez veze.
Najbolje sto je uradio za repku.
.To je momak koji će biti budućnost našeg fudbala. Mi moramo neke stvari raditi i prije vremena, a to radimo i s Emanom Košpom trenutno. Čak da preskočimo neku stepenicu da ih osiguramo... Raduje nas Esmirova reakcija i da će ovog vikenda se ponoviti i da neće ostati na samo tih 45 minuta i dva gola. Znate kako to već ide u velikim klubovima", govori selektor i dodaje.
"Moj posao je da čuvamo te momke jer prepoznajemo u njima još određeni dio djece... Pokušavamo u četiri oka da riješimo, Spahić je s Esmirom imao dva duga razgovora ovih dana i sve to ide u pravcu kako treba"