Željezničar - Zrinjski 22-23 u pobjedama 74/74 gol razlika
Od vaseg nastanka do aprila 2025 imali ste vise poraza nego pobjeda protiv Želje
Željezničar - Zrinjski 22-23 u pobjedama 74/74 gol razlika
E prijatelju cudna neka vremena kad vi nas podyebavateavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:24Hoće li i sutra favorit podbaciti, pa da Torpedo otkine bod(ove)?!
Volio bih radi komšija, da ih i sljedeće sezone gledamo u najvišem rangu, uz mnogobrojnu podršku 2000.navijača možete do iznenađenja.
bar imaju krpespolacentra je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:22Ni u Niskozemskoj krpe nisu sigurne. Najsigurnije su kod Uprave.![]()
Ti zaboravio kako oni znaju biti bahatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2025, 01:14E prijatelju cudna neka vremena kad vi nas podyebavateavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:24Hoće li i sutra favorit podbaciti, pa da Torpedo otkine bod(ove)?!
Volio bih radi komšija, da ih i sljedeće sezone gledamo u najvišem rangu, uz mnogobrojnu podršku 2000.navijača možete do iznenađenja.![]()
Mi nikada nismo bili na rubu ispadanja a zna se ko jeste...
Hajde nema veze radujte se jos malo
Rade li telefoni opet sa granicnom policijom?spolacentra je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:22Ni u Niskozemskoj krpe nisu sigurne. Najsigurnije su kod Uprave.![]()
Dobro nam dosli neka bolji pobjedi
Hvala drug. Malo šale. Mora se i vama otvoriti jer imate stvarno dobru ekipu. Bojim se da će se na nama slomiti vaš loš početak sezone .
Ma ja ne ocekujem ni najmanje laganu utakmicu veceras,nasi su bas potreseni.Odbrana propuh imat cete i vi svoje prilike sigurno,mislim da cemo vas uzeti na individualnost pojedinaca a ne neku ljepotuZigazaga je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:39Hvala drug. Malo šale. Mora se i vama otvoriti jer imate stvarno dobru ekipu. Bojim se da će se na nama slomiti vaš loš početak sezone .
Pranje para.
Mi imamo problem sa realizacijom,još ganjamo napadača. Odbrana se solidno uigrala. Rudar će držati nulu koliko gob bude mogao .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:42Ma ja ne ocekujem ni najmanje laganu utakmicu veceras,nasi su bas potreseni.Odbrana propuh imat cete i vi svoje prilike sigurno,mislim da cemo vas uzeti na individualnost pojedinaca a ne neku ljepotu
Steta sto ce proci bez gostujuci navijaca da se upotpuni ambijent.Sramota kako su unistili kult i draž gostujuci utakmica u citavoj drzavi
Eto uzmite DespotovićaZigazaga je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:44Mi imamo problem sa realizacijom,još ganjamo napadača. Odbrana se solidno uigrala. Rudar će držati nulu koliko gob bude mogao .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:42Ma ja ne ocekujem ni najmanje laganu utakmicu veceras,nasi su bas potreseni.Odbrana propuh imat cete i vi svoje prilike sigurno,mislim da cemo vas uzeti na individualnost pojedinaca a ne neku ljepotu
Steta sto ce proci bez gostujuci navijaca da se upotpuni ambijent.Sramota kako su unistili kult i draž gostujuci utakmica u citavoj drzavi
Tako nesto i ocekujem.Ko god se nama otvorio da igra nije dobro prosao na Kosevu,a mi bunker ne znamo probiti.Zigazaga je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:44Mi imamo problem sa realizacijom,još ganjamo napadača. Odbrana se solidno uigrala. Rudar će držati nulu koliko gob bude mogao .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:42Ma ja ne ocekujem ni najmanje laganu utakmicu veceras,nasi su bas potreseni.Odbrana propuh imat cete i vi svoje prilike sigurno,mislim da cemo vas uzeti na individualnost pojedinaca a ne neku ljepotu
Nemoj se brukat živ bio, mislio sam da si ozbiljan al ti si troler ko Gabela.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:07Rade li telefoni opet sa granicnom policijom?spolacentra je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:22Ni u Niskozemskoj krpe nisu sigurne. Najsigurnije su kod Uprave.![]()
![]()
Koji Hasukić?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2025, 10:11Tako nesto i ocekujem.Ko god se nama otvorio da igra nije dobro prosao na Kosevu,a mi bunker ne znamo probiti.Zigazaga je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:44Mi imamo problem sa realizacijom,još ganjamo napadača. Odbrana se solidno uigrala. Rudar će držati nulu koliko gob bude mogao .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 avg 2025, 09:42
Ma ja ne ocekujem ni najmanje laganu utakmicu veceras,nasi su bas potreseni.Odbrana propuh imat cete i vi svoje prilike sigurno,mislim da cemo vas uzeti na individualnost pojedinaca a ne neku ljepotu
Nije jos gotov rok,imate jako solidni opcija na marketu koliko vidim Hasukic,Smajlagic,Ara Hodzic,Mrkaic+dosta igraca po Srbiji.Samo pitanje u kakvoj ste financijskoj moci posto ste se isprsili sa strancima
Ono što je ostalo to Kabiri nosi aaspolacentra je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:22Ni u Niskozemskoj krpe nisu sigurne. Najsigurnije su kod Uprave.![]()