Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ovo mi nema nikakve logike osim da nije neki zamor misica ili druga sitna povredica pa da me riskiraju jer ce im trebati u uzvratnoj dvropskij tekmi, Kean je dobio tu crveni karton i Dzeko bi trebao odigrati vise minuta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Trener Fiorentine Stefano Pioli na press konferenciji prokomentarisao je zašto Džeko nije dobio ni minute večeras:
- Džeko može puno pomoći Keanu čak i ako su dva potpuno različita napadača. Trebao je ući na kraju, ali Gosens je tražio zamjenu. Edin će sigurno igrati u četvrtak jer Kean neće biti tamo zbog suspenzije, šta da se radi, ponekad su izbori prisilni - obrazložio je Pioli.
-
- Kontakt:
Evo jos jedan spic dosao u fiorentinu,izgleda istina i pioli je vidio sto sam pisao da dzeko vise nema snage max za 30 minuta. On nije ronaldo nema njegovo tijelo i gene. 40 godina je kraj vec 4-5 godina on se vuce. Kod Fenera su ga na silu gurali 70-90 minuta vidilo se da krepa nakon 30-45 . Imat ce minute neke posto igraju na dva fronta, ali i nas ce kostat ako opet bude igro na silu dvije utakmice za repku u tri dana to je ocigledno vec par godina da nemoze ispratit.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ko ce dati gol San Marinu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:51Evo jos jedan spic dosao u fiorentinu,izgleda istina i pioli je vidio sto sam pisao da dzeko vise nema snage max za 30 minuta. On nije ronaldo nema njegovo tijelo i gene. 40 godina je kraj vec 4-5 godina on se vuce. Kod Fenera su ga na silu gurali 70-90 minuta vidilo se da krepa nakon 30-45 . Imat ce minute neke posto igraju na dva fronta, ali i nas ce kostat ako opet bude igro na silu dvije utakmice za repku u tri dana to je ocigledno vec par godina da nemoze ispratit.
pa Dzeko za 30 minuta:-)Sheyi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:23Ko ce dati gol San Marinu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:51Evo jos jedan spic dosao u fiorentinu,izgleda istina i pioli je vidio sto sam pisao da dzeko vise nema snage max za 30 minuta. On nije ronaldo nema njegovo tijelo i gene. 40 godina je kraj vec 4-5 godina on se vuce. Kod Fenera su ga na silu gurali 70-90 minuta vidilo se da krepa nakon 30-45 . Imat ce minute neke posto igraju na dva fronta, ali i nas ce kostat ako opet bude igro na silu dvije utakmice za repku u tri dana to je ocigledno vec par godina da nemoze ispratit.
-
- Kontakt:
Sreca ima jos ljudi koji koriste mozakbabino je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:17pa Dzeko za 30 minuta:-)Sheyi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 14:23Ko ce dati gol San Marinu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:51Evo jos jedan spic dosao u fiorentinu,izgleda istina i pioli je vidio sto sam pisao da dzeko vise nema snage max za 30 minuta. On nije ronaldo nema njegovo tijelo i gene. 40 godina je kraj vec 4-5 godina on se vuce. Kod Fenera su ga na silu gurali 70-90 minuta vidilo se da krepa nakon 30-45 . Imat ce minute neke posto igraju na dva fronta, ali i nas ce kostat ako opet bude igro na silu dvije utakmice za repku u tri dana to je ocigledno vec par godina da nemoze ispratit.

Ma fajrunt bio davno ali ce valjat nekad po 20 minuta ako bude potrebe.Cuj igrace u revansu ovi uzeli tamo 3-0.
-
- Kontakt:
Neka ih, ni Tabakovic ne moze petoligasu zabiti gol u kupu, pa ga i dalje drze u ekipibhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:20
Sreca ima jos ljudi koji koriste mozakali najprije bi trebali golgeteri bazdar I kulenovic! Oni su dokazani golgeteri vode se kao napadaci na spisku valjda mozemo od takvih dragulja ocekivat da dadnu 2-3 komada konobarima i baustelcima iz San Marina??!! Zasto su tu ako nemogu
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ima li neki program da prenosi tekmu ili moze li neko postaviti link za tekmu hvala
Doktor
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa hoces li ikad ista pogoditi debilu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:51Evo jos jedan spic dosao u fiorentinu,izgleda istina i pioli je vidio sto sam pisao da dzeko vise nema snage max za 30 minuta. On nije ronaldo nema njegovo tijelo i gene. 40 godina je kraj vec 4-5 godina on se vuce. Kod Fenera su ga na silu gurali 70-90 minuta vidilo se da krepa nakon 30-45 . Imat ce minute neke posto igraju na dva fronta, ali i nas ce kostat ako opet bude igro na silu dvije utakmice za repku u tri dana to je ocigledno vec par godina da nemoze ispratit.

Sada sam ubijedjen da dobijamo Austriju.
-
- Kontakt:
Sto si uvijek glup vidis da nisam nista promasio citaj bolje.Novi spic juce prekjucer stigo idiote, sam pioli je reko Dzeko ce danas igrat zato sto Kean ima crveni. Vidjet cemo za vikend situaciju
Dzeko je dokazan igrac bio dobar igrac ali je proslo njegovo to su fakti. Zadnjih pola sata on moze nama pomoc i to je to kao protiv San marina. Tako ce i u florenzu zadnjih pola sata i nekad ce od pocetka kao konferenc ligu. A ono guranje po dva puta 90 minuta u tri dana zadnjih godina vidjeli smo dokle smo dosli.
Dosli smo na rang luksemburga i islanda. Austrija presmijesna samo luzeri i gubitnici se boje njih u ovom momentu. Glavni spic im sjedi na klupi u brondbyu. Sve osim pobjede je neuspjeh oni se nas boje moraju cijelu bundesligu zvat a mi smo prejaki da od tamo nikog netrebamo.

Dosli smo na rang luksemburga i islanda. Austrija presmijesna samo luzeri i gubitnici se boje njih u ovom momentu. Glavni spic im sjedi na klupi u brondbyu. Sve osim pobjede je neuspjeh oni se nas boje moraju cijelu bundesligu zvat a mi smo prejaki da od tamo nikog netrebamo.
Prognoziraj nam poraz molim te idiote glupi.
-
- Kontakt:
Jel taj jos misli da su Hadzikadunic i Huseinbasic igraci iz bundeslige?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma lik trola, ovo mu je jedan od 30 profila.
- Beduin
- Kontakt:
Nek proba prognozirati da sutra dolazi subota, mozda pogodi.jasmin10 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 23:38Pa hoces li ikad ista pogoditi debilu?bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 12:51Evo jos jedan spic dosao u fiorentinu,izgleda istina i pioli je vidio sto sam pisao da dzeko vise nema snage max za 30 minuta. On nije ronaldo nema njegovo tijelo i gene. 40 godina je kraj vec 4-5 godina on se vuce. Kod Fenera su ga na silu gurali 70-90 minuta vidilo se da krepa nakon 30-45 . Imat ce minute neke posto igraju na dva fronta, ali i nas ce kostat ako opet bude igro na silu dvije utakmice za repku u tri dana to je ocigledno vec par godina da nemoze ispratit.Dzeko 90 minuta i gol par dana nakon sto si ga prozivao.
![]()
Sada sam ubijedjen da dobijamo Austriju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ocito da ne radi ko Brigadir među ženama pa prosipa svoje frustracije na forumu.