FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
10%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 252

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 avg 2025, 20:05

Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 19:51
Mourinhokilledbarca je napisao/la:
28 avg 2025, 17:26
Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 15:54

Fulao si ti koncept jer se palis na naslove ss.
Jos samo bi da dam opasku kako mi provodimo bezvezne ratove i podjele Husref/ZZ i sl tu smo kraljevi od 1995.
Umjesto da smo ujedinjeni i da napravimo attack na NFSBIH i upravu naseg kluba ovdje je bitno sta je Husref izjavio.
Ne znam po cemu smatras da se “palim” sasvim normalno ti pisem, a ti mi izgledas kao da ces izgoriti od zelje da odbranis svoje misljenje. Polako buraz, samo je drukcije misljenje od tvog i samo ti kazem sta je Musemic rekao. Nista licno.

Meni ne mozes i neces prisivati da se nesto dijelim izmedju Husrefa/ZZ jer sam i prije imenovanja Husrefa pokusavao drugovima s tribine objasniti ne trebaju razlicita misljenja i ideje toliko k srcu primati i da se prestane s medjusobnim vrijedjanjem. (Nisi nikog vrijedjao ali pruzam ti poentu da meni ne mozes prisivati da se svrstavam na stranu HM ili stranu ZZ)

Opet fulas koncept nije poenta sta je Husref rekao, nego tacno po tipu izjave vidis da ni on jos uvijek nema ni ideju ni pravac ni kompas. Ne mislim nista lose time ali to je tako. Ne zna sta treba uradit trenutno i nije nuzno njegova krivica to nego ljudi koji su smjenu trenera napravila u drugom (je.benom) kolu nase lige. Sigurno je da cemo se do zime oslanjati na individualne kvalitete igraca - da ne zglajzamo (o tituli necu ni da mislim) pa tek onda na proljece, Husref donese neko rijesenje.

Ziv i zdrav mi budi druze. :)
A ja samo hocu reci da press konferencija svakog trenera je u sustini ista, ili imas neke koje prave budalu od sebe tipa Sopic ili sl, ili imas one koji odgovaraju po šablonu. Husref je vec neke mini mehanizme stvorio u buildupu koji su nam donijeli nesto, tako da nije pao sa marsa. Nisam upratio tvoj nick al sam izrevoltiran konstantnim spominjanjem bivseg trenera i idealiziranjem.
Daleko bilo da idealiziram ZZja. Prihvatio sam i Husrefa kao trenera i nazalost mislim da ce bit na kraju isto kao i ZZ. Dublji je problem i od trenera i igraca. Pet godina ulazemo za jedan kup, to je tragikomicno.

Krenut cemo mi rezultatski u jednom momentu, udarit ce euforija, krenut ce lige sampiona onda ce nas neko opet poniziti rezultatski i jovo nanovo. Uglavnom, predlazem da uvedu neki navijacki start paket pa da dobijemo svu potrebnu medicinu da se malo manje sekiram vikendima.
1946

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 28 avg 2025, 20:18

28 avg 2025, 20:05
Kyle88 je napisao/la:
28 avg 2025, 19:51
28 avg 2025, 17:26

Ne znam po cemu smatras da se “palim” sasvim normalno ti pisem, a ti mi izgledas kao da ces izgoriti od zelje da odbranis svoje misljenje. Polako buraz, samo je drukcije misljenje od tvog i samo ti kazem sta je Musemic rekao. Nista licno.

Meni ne mozes i neces prisivati da se nesto dijelim izmedju Husrefa/ZZ jer sam i prije imenovanja Husrefa pokusavao drugovima s tribine objasniti ne trebaju razlicita misljenja i ideje toliko k srcu primati i da se prestane s medjusobnim vrijedjanjem. (Nisi nikog vrijedjao ali pruzam ti poentu da meni ne mozes prisivati da se svrstavam na stranu HM ili stranu ZZ)

Opet fulas koncept nije poenta sta je Husref rekao, nego tacno po tipu izjave vidis da ni on jos uvijek nema ni ideju ni pravac ni kompas. Ne mislim nista lose time ali to je tako. Ne zna sta treba uradit trenutno i nije nuzno njegova krivica to nego ljudi koji su smjenu trenera napravila u drugom (je.benom) kolu nase lige. Sigurno je da cemo se do zime oslanjati na individualne kvalitete igraca - da ne zglajzamo (o tituli necu ni da mislim) pa tek onda na proljece, Husref donese neko rijesenje.

Ziv i zdrav mi budi druze. :)
A ja samo hocu reci da press konferencija svakog trenera je u sustini ista, ili imas neke koje prave budalu od sebe tipa Sopic ili sl, ili imas one koji odgovaraju po šablonu. Husref je vec neke mini mehanizme stvorio u buildupu koji su nam donijeli nesto, tako da nije pao sa marsa. Nisam upratio tvoj nick al sam izrevoltiran konstantnim spominjanjem bivseg trenera i idealiziranjem.
Daleko bilo da idealiziram ZZja. Prihvatio sam i Husrefa kao trenera i nazalost mislim da ce bit na kraju isto kao i ZZ. Dublji je problem i od trenera i igraca. Pet godina ulazemo za jedan kup, to je tragikomicno.

Krenut cemo mi rezultatski u jednom momentu, udarit ce euforija, krenut ce lige sampiona onda ce nas neko opet poniziti rezultatski i jovo nanovo. Uglavnom, predlazem da uvedu neki navijacki start paket pa da dobijemo svu potrebnu medicinu da se malo manje sekiram vikendima.
Apsolutno se slazem od A do Ž

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 avg 2025, 21:22

Craiova u grupnoj fazi, razbili Basaksehir…

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 28 avg 2025, 21:27

Pitar6785 je napisao/la:
28 avg 2025, 17:29
_weella_ je napisao/la:
28 avg 2025, 15:37
O čemu mi danas pričamo, nekim propustima u kvaliteti kadra, taktike i slično. O trenerima, evropskim pristupima.
Ljudi mi moramo biti na 250% ako želimo uzeti titulu, kakav god da je kadar. A to je nemoguće držati u kontinuitetu.

Mi smo duplu krunu osvojili sa odbranom - Kovačević, Mujakić - Dupovac - Pidro - Hebibović
Jasan pokazatelj da se ne igra na suhi kvalitet, već samo na moral, odgovornost i individualni pristup. + kad te krene odjednom svi postanu top class.

Ne možemo mi niko reći da je Hebibović bolji bek od Beganovića/Ristovskog, ne može mi niko reći da je Dupovac bolji štoper od Paskaleva/Turde, da je Pidro majstor za Kuprešaka itd.
Tih godina u vezi imali Stanojevića koji se tukao nemilice, Rahman šamarao kako je koga stigao ali si imao zaštitu sudija i to je KLJUČ svega. Odnosno ne zaštitu nalik na ovu koju Borac ima, već si manje više imao korektno suđenje. Nisu ti se vagale sitnice. Opušteno igraš, na terenu nisi pod pritiskom jer znaš da će ti i mali propust tolerisati, ako pogriješiš, udariš, uletiš.

Ne treba puno pameti, sve ovo danas što imamo po kvaliteti je u 80% linija bolje od šampionskih generacija, ali ti režu krila ubijaju moral.
Mali Jatta se udara i to je činjenica, ali nije ni 30% bezobrazan koliko su bili Stanojević i Rahmanović, pa je dečko na svakoj tekmi na ivici crvenog.
To je to
Dupovac je Maldini za pomenuti dvojac, ostalo se slazem.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 avg 2025, 21:42

Na kraju smo jedino mi dobili Craiovu u regularnom vremenu na putu do grupa KL. Heee Zorane dragi 3 godine si mi s konta skino.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 28 avg 2025, 21:48

hazarder je napisao/la:
28 avg 2025, 21:42
Na kraju smo jedino mi dobili Craiovu u regularnom vremenu na putu do grupa KL. Heee Zorane dragi 3 godine si mi s konta skino.
I Trnava ih je 4:1 dobila u regularnom dijelu.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 avg 2025, 22:02

HyperOS je napisao/la:
28 avg 2025, 21:48
hazarder je napisao/la:
Jest fakat evo sad gledam pa ih poslije nagrdili u nadoknadi. Strašna ekipa a protiv nas sat vremena izgledali kao Famos.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 28 avg 2025, 22:11

Madafaka je napisao/la:
28 avg 2025, 21:22
Naravno, a sad skontajte kako ih je Zekic preslusao tri poluvremena. Niko od nas ni ne zna pravu njihovu snagu. Ali smo strucnjaci u svemu i svakome da sudimo. Basaksehir po TM vrijedi 60 mil €. Nama je Craiova u prvoj tekmi jednu polusansu napravila i to onu u 95.min.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 28 avg 2025, 22:13

hazarder je napisao/la:
28 avg 2025, 22:02
HyperOS je napisao/la:
28 avg 2025, 21:48
hazarder je napisao/la:
Jest fakat evo sad gledam pa ih poslije nagrdili u nadoknadi. Strašna ekipa a protiv nas sat vremena izgledali kao Famos.
Imali smo 3 100% sanse, nismo iskoristili. I tu nam je bio kraj.

Meni nije jasno da smo preko noci spali na Jattu i strepnju od njegovih startova, jer kad on izadje mi redovno primamo golove.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 avg 2025, 22:14

Sutra svi na kosevo igra Sarajevo :ljepota: .

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 avg 2025, 22:59

Citam posljednjih par stranica kako vecina misli i govori da Husref nema viziju i ideju.
Ne bih se slozio s tim.
Njegova vizija i ideja je jasna : uzeti masnom Amerikancu sto vise para za otpremninu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 28 avg 2025, 23:17

Ako ce se igrati novi sistem, a hoce, treba se opet rijesiti deset igraca i dovesti 5 novih, da bi to na nesto licilo?

Ili jednostavno da hus igra sa tri nazad.
Ne razumijem zasto se ne poradi na organizaciji.
Ovo isto ko kad bebi das mobitel, pa ispritiskuje sve moguce funkcije.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 avg 2025, 23:22

bordobijeli je napisao/la:
28 avg 2025, 22:14
Sutra svi na kosevo igra Sarajevo :ljepota: .
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 28 avg 2025, 23:24

čekam te na starom mjestu, tamo gdje ljubav počinje
šta šta je, je*em ti

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 28 avg 2025, 23:51

Gomis99 je napisao/la:
28 avg 2025, 22:11
Madafaka je napisao/la:
Naravno, a sad skontajte kako ih je Zekic preslusao tri poluvremena. Niko od nas ni ne zna pravu njihovu snagu. Ali smo strucnjaci u svemu i svakome da sudimo. Basaksehir po TM vrijedi 60 mil €. Nama je Craiova u prvoj tekmi jednu polusansu napravila i to onu u 95.min.
A hajd ti objasni to nostalgicarima ovim. Husref je Sarajevo i niko vise. Kakav ba Zekic...

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 28 avg 2025, 23:53

NazorUso je napisao/la:
28 avg 2025, 22:59
Citam posljednjih par stranica kako vecina misli i govori da Husref nema viziju i ideju.
Ne bih se slozio s tim.
Njegova vizija i ideja je jasna : uzeti masnom Amerikancu sto vise para za otpremninu !
Zna li se uopšte kakav je ugovor sa njim potpisan?
Evo i oni tebe selame!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 29 avg 2025, 00:18

rimljanin90 je napisao/la:
28 avg 2025, 23:51
Gomis99 je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:
A hajd ti objasni to nostalgicarima ovim. Husref je Sarajevo i niko vise. Kakav ba Zekic...
Vecina nas je bila zadovoljna Zekicem i moze se reci voljeli smo ga ali lik je nestao, otisao, nema ga, ostavio nas u najgorem momentu. Od pocetka se moglo osjetiti da ce otici i nece biti do kraja. Ali da ce nas ostaviti ovako nakon prvog kola umjesto na pauzi niko od nas nije ocekivao i vecinu nas je razocarao. A Husref je tu uletio da spasi sta se moze spasiti nakon ostavke Zekica

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 29 avg 2025, 00:28

Tatamata1946 je napisao/la:
29 avg 2025, 00:18
rimljanin90 je napisao/la:
28 avg 2025, 23:51
Gomis99 je napisao/la:

Vecina nas je bila zadovoljna Zekicem i moze se reci voljeli smo ga ali lik je nestao, otisao, nema ga, ostavio nas u najgorem momentu. Od pocetka se moglo osjetiti da ce otici i nece biti do kraja. Ali da ce nas ostaviti ovako nakon prvog kola umjesto na pauzi niko od nas nije ocekivao i vecinu nas je razocarao. A Husref je tu uletio da spasi sta se moze spasiti nakon ostavke Zekica
Samo govorim sa trenerske strane da je Zekic prekompetentan, nisam nista reko za to kada je otiso.
A to da je Husref "uletio da nas spasi", mogu samo reci mani te se toga ljudi. On je uletio jer mu je to posao, jos koju marku da zaradi od FKS. Zivi od toga, nije on tu iz neke sad ljubavi. Da jest ne bi se vracao od onog fijaska kada su ga nogirali.

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 29 avg 2025, 00:55

Nije mi jasno, Hus kaze kako je ZZ primio 8komada, Hus primio neki dan 5komada...zar im nije jasno da mi ne možemo dat golova koliko možemo primit? I spominjemo Despotovića a ne spominjemo Memiševića il Bicakcica koji su slobodni!
Haris

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 29 avg 2025, 01:45

Vrhbosnian je napisao/la:
28 avg 2025, 19:54
Samo da je kako uvezati 2-3 pobjede, ne može se više ova negativa izdržati.
A i da malo po forumu prestanu elaborati eksperata u svim poljima.
Uveži 2-3 pobjede, i opet cemo misliti da smo prvaci svemira... E to je nas problem

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, skoJaa i 18 gostiju.