odličan, po obivcaju
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
- Jakobsen91
- Kontakt:
Znaci protiv Spanije prva mec lopta za prolaz grupe?
Vjerovatno bi jos milion kombinacija bilo u igri, ali realno Spanija sa 0-2 tesko moze dalje.

Pobjedom u subotu mi smo 95% prošli grupu, ako mi izgubimo sve do kraja a Španci pobjede sve do kraja grupne faze.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Malo sam citao komentare , odmah se sjetih Tuke , Damira i Lane , hiljadu strucnjaka za atlateiku ,plivanje i tenis
Utakmica protiv Kipra ne treba da nas brine , treca cetvrtina jeste kriticna ,ali pobjeda nikad nije bila pod upitnikom. Najvaznije da smo pobijedili , sad treba da nekoga iznenadimo , moje neko misljenje najmanje sansi imamo protiv Grcke i Gruzije.
Odigrace nasi momci jednu odlicnu tekmu u to sam siguran, bice ovo tijesna grupa.

Odigrace nasi momci jednu odlicnu tekmu u to sam siguran, bice ovo tijesna grupa.
Ma ako izgube od nas u subotu, ispali su vec. Ako nisu u stanju dobiti objektivno lakse protivnike nas i Gruziju, tesko da ce parirati Grckoj ili Italiji.
A po njihovom sastavu ako ih sad ne dobijemo nekako, necemo nikad. Pitanje je samo da li to mogu nasi
A po njihovom sastavu ako ih sad ne dobijemo nekako, necemo nikad. Pitanje je samo da li to mogu nasi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Za očekivati je bila ova pobjeda. Problem je organizacija igre, previše forsiranja šuta za 3 poena, te naravno crna rupa u 3/4, na koju ova reprezentacija nema odgovora od doba Markovića i ekipe do današnjih dana. Selektor ništa ne radi da presiječe protivnika koji je skoro nas stigao. Da je neka ozbiljnija ekipa od ovih indijanaca sa Kipra, bio bi veliki problem. Drago mi je zbog pobjede reprezentacije, Španija se nudi po igri, valjda nas sreća malo pogleda. Ali što kaže Nurkić ova reprezentacija može svakog pobijediti ali i izgubiti od svakoga
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
ova reprezentacija ne moze dobiti svakoga jer ovakva ne može dobiti srbiju i njemačku
- VensanKasel
- Kontakt:
Treba boga krenuti , tada se moderacija pojavi 
Da skloni ove debile , da im se objasni da ovo nije fudbal

Da skloni ove debile , da im se objasni da ovo nije fudbal

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Mene brine sto je Kipar danas izgledao puno vise kao tim i igrao dosta smislenije, iako je razlika za 5x na nasoj strani...odbranu kako smo igrali u odredjenim trenucima nad ovim amaterima je bio kriminalan..
Mi ako ovako nastavimo, a po zakonu brojeva, Spanija nece ponoviti ovako losu sutersku utakmicu...
Sad gledam Grcka - Italija...na ovako cvrstu, tvrdu i uslovno receno ruznu igru, mi necemo moci se nositi, ako budemo igrali kao danas...
Mi ako ovako nastavimo, a po zakonu brojeva, Spanija nece ponoviti ovako losu sutersku utakmicu...
Sad gledam Grcka - Italija...na ovako cvrstu, tvrdu i uslovno receno ruznu igru, mi necemo moci se nositi, ako budemo igrali kao danas...
Italijani nista ne mogu pogoditi, jos sa ovako dobrim protokom lopte.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovi talijani su prebrzi, lete po terenu. Promasili su puno otvorenih suteva sto nije karakteristicno za njih. Nikako ne smijemo dozvoliti da se upustimo u trku s njima.
Protiv grka napuniti reket pa sta Bog da, mada mislim da tu utakmicu treba odmoriti. Ne treba na sve ici jako.
Protiv grka napuniti reket pa sta Bog da, mada mislim da tu utakmicu treba odmoriti. Ne treba na sve ici jako.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nasa sansa je spanija, mislim da su ove dvije prejake za nas a i imamo dodatni otezavjuci faktor...kratak roster.mercurial je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:16Ovi talijani su prebrzi, lete po terenu. Promasili su puno otvorenih suteva sto nije karakteristicno za njih. Nikako ne smijemo dozvoliti da se upustimo u trku s njima.
Protiv talijana je problem sto igramo odma sutra dan, a protiv grka bojim se problema sa licnim greskama
=\_1921_/=
Uopste nije tacno za 3/4 pod vodstvom Aziza. Pa Hrvate smo rastavili u 3/4 i izborili EB. Pa pogledaj u pobjedi protiv Francuza ili prosli EB protiv Slovenaca. Nije bas da pod vodstvom Aziza raspadnemo u trecoj.meecko je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:45Za očekivati je bila ova pobjeda. Problem je organizacija igre, previše forsiranja šuta za 3 poena, te naravno crna rupa u 3/4, na koju ova reprezentacija nema odgovora od doba Markovića i ekipe do današnjih dana. Selektor ništa ne radi da presiječe protivnika koji je skoro nas stigao. Da je neka ozbiljnija ekipa od ovih indijanaca sa Kipra, bio bi veliki problem. Drago mi je zbog pobjede reprezentacije, Španija se nudi po igri, valjda nas sreća malo pogleda. Ali što kaže Nurkić ova reprezentacija može svakog pobijediti ali i izgubiti od svakoga
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mah daj nam Spance da se igramoooo..
Musa da je tu, zakleo bih se da cemo ih pregaziti ..
Musa da je tu, zakleo bih se da cemo ih pregaziti ..
- invincible1921
- Kontakt:
Najjace kad prije tekme rece Adisu, eto igrao si protiv italije, kae Adis joj nemoj mi to spominjat

=\_1921_/=
Sasvim je ocekivano da i oni tako nesto pokusaju,pa da vidimo ko ce biti uspjesni

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Fontechio nakon 26 minuta igre nema nijednog poena postignutog - sut 0/8.
Mogu misliti sta bi se ovdje pisalo da se to desi npr Musi.
Mogu misliti sta bi se ovdje pisalo da se to desi npr Musi.
-
- Kontakt:
U ovoj grupi moze svak svakog dobiti (izuzev Kipra) nijedna ekipa nije prejaka, svi negdje blizu.
Grci jos imaju i domacinsko sudjenje,s njima ce biti nemoguce igrati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne brini, protiv nas ce igrati kao na proslom prvenstvu kad su Srbiju izbacili

Protiv Grcke sanse za pobjedu su nekih 2%. Nema sanse da ih dobijemo, pogotovo uz sudjenje prema njima. A svakako nam oni i nisu meta trenutno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.