BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Nismo mi dobri koliko je Kipar bio los.Svi promašaji u utakmici koje smo imali protiv Kipra ,a nije da ih nije bilo i to fino ,neces se prastati protiv ,Grka Italijana, Španaca pa i Gruzije.Daj boze da mi prodjemo dalje nije nemoguće ali jako teško.Tanko je ovo od Bećira Azizagića i njegovih pulena.
Pravda za Tyson Furya
Kae Vrabac "danas za mene nije bilo ukradenih lopti,al znam da ce ih biti u tezim utakmicama",to je pravi stav 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ROBERSON, ne ROBERTSON
ma bar rijese sta trebaju rijesiti da su fudbaleri bilo bi 00 .. nisi trebao ni ocekivati neku igru vise ispucavanje na momente ozbiljnost dovoljno da pobjedis sad su ozbiljnije tekme i vidimo sta mogu .. jbga zajebano je nadomjestiti 20 poena od Muse u ekipi koja i nema pretjeranu konstantu ovi igraci il ce sve ulaziti ili nista … ne znam falio je play jbga trebali su ganjati nesto pa realno od one francuske i povrede odmah zaganjati nekog stranca bar na startu usmeno a ne nadati se da ce ok biti ..Jup je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:36Nismo mi dobri koliko je Kipar bio los.Svi promašaji u utakmici koje smo imali protiv Kipra ,a nije da ih nije bilo i to fino ,neces se prastati protiv ,Grka Italijana, Španaca pa i Gruzije.Daj boze da mi prodjemo dalje nije nemoguće ali jako teško.Tanko je ovo od Bećira Azizagića i njegovih pulena.
Arslanagic nije kosarkas, sta je ono braco draga.costacurta08 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:17Arslanagiću dati šal i poslati ga u publiku.
Hrelja car
Ovo ostalo taman kolko je trebalo za dobiti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kakav si ti kretenQuartararo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:14Ubrzo će Furija furiozno spustiti ove naše balvane na zemlju, puno su se uzdigli, a ovdje se svršava kao da su Četalje dobili. Viva España.![]()
Ma dobit Špance i poslat ih kući. Primjetio sam danas da su Španci dosta niža ekipa od Gruzijaca, pa i od nas. Bulvalno su ih Gruzijci dobili na skokove u napadu Španci mladi, nisu još uigrani, jako loše šutiraju slobodna bacanja i mislim da nam je to šansa za prolaz. Nurkić i Kamenjaš bi trebali da donesu prevagu na terenu, zatvaranjem našeg reketa i ofanzivnim skokom.
John je uhvatio ritam u 4/4 i mislim da će to bit to.
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 28 avg 2025, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jel moguce da se ovdje jos neki pecaju na postove ovog pacenika sa 50-og profila…
- TheTruth34
- Kontakt:
Ova utakmica svakako ništa ne znači.. Ono što zabrinjava što pored ovih amatera, mi u rosteru imamo najvećeg amatera (Arslanagić)..
Za nadati se čudu pa da možemo nekog još dobiti i da će nam te dvije pobijede biti dovoljne za prolaz dalje.
Za nadati se čudu pa da možemo nekog još dobiti i da će nam te dvije pobijede biti dovoljne za prolaz dalje.
Ima istine donekle u kazanom od strane tebe ,ali po meni po jutru se dan poznaje, ne vjerujem da ćemo nesto puno biti bolji u elementima igre protiv narednih protivnika, koje smo imali protiv Kipra tu ce biti puno jaci tempo i najsitnija greska ce se surovo kažnjavati od strane protivnika ,posebno protiv Italije i grcke vidjet ćemo da li je ovo bila samo kamuflaža pred nesto vise bolje u nastavku prvenstva ili je zaista konstanta koju cemo igrati, do našeg završetka na na ovom prvenstvu .Bećir Azizagićbob je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:44ma bar rijese sta trebaju rijesiti da su fudbaleri bilo bi 00 .. nisi trebao ni ocekivati neku igru vise ispucavanje na momente ozbiljnost dovoljno da pobjedis sad su ozbiljnije tekme i vidimo sta mogu .. jbga zajebano je nadomjestiti 20 poena od Muse u ekipi koja i nema pretjeranu konstantu ovi igraci il ce sve ulaziti ili nista … ne znam falio je play jbga trebali su ganjati nesto pa realno od one francuske i povrede odmah zaganjati nekog stranca bar na startu usmeno a ne nadati se da ce ok biti ..Jup je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:36Nismo mi dobri koliko je Kipar bio los.Svi promašaji u utakmici koje smo imali protiv Kipra ,a nije da ih nije bilo i to fino ,neces se prastati protiv ,Grka Italijana, Španaca pa i Gruzije.Daj boze da mi prodjemo dalje nije nemoguće ali jako teško.Tanko je ovo od Bećira Azizagića i njegovih pulena.

Pravda za Tyson Furya
u startnoj petorci su španci imali 4 igrača viša od dva metra, toliko da su niska ekipaNah1d je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:54Ma dobit Špance i poslat ih kući. Primjetio sam danas da su Španci dosta niža ekipa od Gruzijaca, pa i od nas. Bulvalno su ih Gruzijci dobili na skokove u napadu Španci mladi, nisu još uigrani, jako loše šutiraju slobodna bacanja i mislim da nam je to šansa za prolaz. Nurkić i Kamenjaš bi trebali da donesu prevagu na terenu, zatvaranjem našeg reketa i ofanzivnim skokom.
Vidim na intoniranju himne mali Hrelja nije mogao zaustaviti suze. 

Mi spance moraamo pritisnuti na prenosu lopte,oni nemaju kvalitetnog playa,zapravo ne znam ni da li imaju pravog playa na ovom prvenstvu.Tu je nasa sansa,krasti im par sekundi za postavljanje napada,uvesti ih u nervozu kao sto si uveo i Hrvate sa takvim nacinom igre.
Za to je Air Vrabac zaduzenL-Train je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:10Mi spance moraamo pritisnuti na prenosu lopte,oni nemaju kvalitetnog playa,zapravo ne znam ni da li imaju pravog playa na ovom prvenstvu.Tu je nasa sansa,krasti im par sekundi za postavljanje napada,uvesti ih u nervozu kao sto si uveo i Hrvate sa takvim nacinom igre.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo! Idemo dalje 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Kakav je Edin na prenosu bio? Jel bilo euforije?
ništa specijalno, bilo mu je drago za poene Hrelje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Gega,Vrabac,Laza,Atic...mi imamo takve igraceDamirT je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:11Za to je Air Vrabac zaduzenL-Train je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:10Mi spance moraamo pritisnuti na prenosu lopte,oni nemaju kvalitetnog playa,zapravo ne znam ni da li imaju pravog playa na ovom prvenstvu.Tu je nasa sansa,krasti im par sekundi za postavljanje napada,uvesti ih u nervozu kao sto si uveo i Hrvate sa takvim nacinom igre.![]()

Ako oni nas pritisnuL-Train je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:16Gega,Vrabac,Laza,Atic...mi imamo takve igraceDamirT je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:11Za to je Air Vrabac zaduzenL-Train je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:10Mi spance moraamo pritisnuti na prenosu lopte,oni nemaju kvalitetnog playa,zapravo ne znam ni da li imaju pravog playa na ovom prvenstvu.Tu je nasa sansa,krasti im par sekundi za postavljanje napada,uvesti ih u nervozu kao sto si uveo i Hrvate sa takvim nacinom igre.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.