Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Ne vrijedi 90 ali vrijedi sigurno 70 barem na ovom tržištu napadača gdje Šeško i slični idu za 90.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Skautira brat rezervnu americku i trecu norvesku ligu kad povuce dozu.

Motorista opet sam sa sobom vodi rasprave u nedostatku bliskih prijateljaMasqareda je napisao/la: ↑28 avg 2025, 19:53Skautira brat rezervnu americku i trecu norvesku ligu kad povuce dozu.![]()

- Beduin
- Kontakt:
Danas okrsaj njega i Tabakovica na razlicitim stranama. Vidicemo koji napadac ce biti uspjesniji i hoce li Tabak danas napokon imati lopti od suigraca ili nesto sam iskreirati. 
Obojica su najavljena u prvih 11.
Obojica su najavljena u prvih 11.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Iako ne ode u Leeds opet ispade dobro, odlazak Woltemadea daje zavidne minute 

BašČelik!
Woltemade plaćen 85 mil 

Znam da engleski klubovi imaju ogromnu platežnu moć, ali za igrača koji ima 12 golova u Bundesligi da ode za 90 miliona je.. ne znam evo.
Ali dobro za Demirovića, sada će imati više minuta pa da ovu sezone aBd ode na 20+. Pa nek i on nađe bolji klub, Stuttgartova odbrana ove sezone je horor. Ono što sam vidio protiv Braunschweiga je povremeno bilo na nivou naše federalne lige.
Jasta je, uzas. Eto prilike danas i za Tabakovica heh, ako njima ne uvali ne znam kome ce.HariTz je napisao/la: ↑30 avg 2025, 13:05Znam da engleski klubovi imaju ogromnu platežnu moć, ali za igrača koji ima 12 golova u Bundesligi da ode za 90 miliona je.. ne znam evo.
Ali dobro za Demirovića, sada će imati više minuta pa da ovu sezone aBd ode na 20+. Pa nek i on nađe bolji klub, Stuttgartova odbrana ove sezone je horor. Ono što sam vidio protiv Braunschweiga je povremeno bilo na nivou naše federalne lige.
Ja sam volio da se Ermedin konacno ustali u jednoj ekipi, bas se namijenjao klubova i drzava, ko Anelka. Ali izgleda da ni u Stutgartu nije neka sreca.
Eto i povreda neka Undava,ne znam koliko je ozbiljno...
Otvori se prostor za Demu samo tako
Otvori se prostor za Demu samo tako

Kakav antifudbal Stuttgarta.
Kad vidim kako se Undav povrijedi, najbitnije da Demirović zdrav dođe na okupljanje. Koga briga za golove danas (a bilo bi lijepo makar jedan zabije
)
Sto se tiče tog woltemadea ili kako već, ne govorim o cijeni, ali da mogu birati u ovom trenutku, prije bih izabrao njega nego Demirovica u dresu reprezentacije. Jednostavno je momak bolji napadač i to je to. Bar se takvim pokazao posljednju sezonu. Golovi u toj procjeni ne igraju ulogu.
Kad vidim kako se Undav povrijedi, najbitnije da Demirović zdrav dođe na okupljanje. Koga briga za golove danas (a bilo bi lijepo makar jedan zabije

Sto se tiče tog woltemadea ili kako već, ne govorim o cijeni, ali da mogu birati u ovom trenutku, prije bih izabrao njega nego Demirovica u dresu reprezentacije. Jednostavno je momak bolji napadač i to je to. Bar se takvim pokazao posljednju sezonu. Golovi u toj procjeni ne igraju ulogu.
Demirović je nama jako važan, ne zbog golova nego zbog bukvalno fizičkog posla koji radi u protivničkih 16 metara.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Google Adsense [Bot], hujdur007, kakarut, Shogun, ZmajOdBosne33 i 49 gostiju.