KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Volio bi vidjeti Amara Gegica u Bosni, i jos jednog dobrog centra. Mislim da bi onda mogli daleko dogurati..
-
- Kontakt:
Samo se nadam da je Dubravko veceras uvidio razliku izmedju Grahovca, Kljestana i npr. Tarika Hrelje, koji ima “visok dribling”.
Kako cujem, Dubai ce dati ozbiljnu lovu za Omladinski pogon, navodno je u pitanju cifra od 200K.
Takodjer, rekose mi da ima neke price i oko dolaska Gegica u Bosnu, doduse nije provjerena informacija.
Kako cujem, Dubai ce dati ozbiljnu lovu za Omladinski pogon, navodno je u pitanju cifra od 200K.
Takodjer, rekose mi da ima neke price i oko dolaska Gegica u Bosnu, doduse nije provjerena informacija.
Mi bez jednog dobrog centra nemamo šta tražiti. Ako Halilović bude često povrijeđen (što me ne bi iznenadilo), ne smijemo ostati samo na Šaliću.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Treba nam sto vise reprezentativaca u ekipi, da to bude kao reprezentacija BiH u malom..to ustvari i privlaci navijace, uz kvalitet naravno. Gegic je igrac koji dize publiku na noge, jako pouzdan, koji se jos uvijek trazi nakon povrede..plus moze igrati na vise pozicija.. pored njega dovesti i centra i to je to, pa napasti najveci moguci plasman. Uz punu Zetru to je itekako moguce i realno.
Prije bi doveo boljeg centra nego Gegića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
treba uganjati Dubai za Kamenjasa, ako ga ne misle toliko koristiti neka ga posalju na posudbu

Fakat loše izgleda ovo u Zetri. Valjda nešto dorade ove tribine.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ma Zetra je promasaj to se odmah znalo...Steta sto se nije pokusalo sta uraditi sa Skenderijom, mislim da bi ABA progledala kroz prste...Nesto se definitivno mora uraditi u Sarajevu po pitanju dvorane
Opasno su krenuli s prvom pripremnom.

Sc Derby je slavio u prvom pripremnom meču protiv Bosne 84:63
Rezultati po četvrtinama:
20:15
29:16
11:11
24:21
Strijelci:
Anđušić 14
Turner 13
Davis 12
Drežnjak 9
Johnson 9
Boyake 7
Bogdanović 9
Pavlićević 6
Todorović 3
Milošević 3
Ovo u zetri bas uzasno izgleda.Majke mi bolje na tv onda gledat utakmicu
Mislim da su sv epozicije popunjene u Bosni osim centra, tu bi trebalo dovest jos nekog
Mislim da su sv epozicije popunjene u Bosni osim centra, tu bi trebalo dovest jos nekog
Jel to nikome od novinara nije interesantno da prozove cirkusante za ovu jadnu improvizaciju od dvorane, a moze i za generalno raspadanje sarajevske sportske infrastrukture?
U 2025 godini se u najposjecenijim dvoranama sjedi na drvenim klupama.
U 2025 godini se u najposjecenijim dvoranama sjedi na drvenim klupama.
- svrakino1921
- Kontakt:
Fino igra ovaj Joeensar.Nadam se da ce Bosna i u buducnosti dovodi sve vise skandinavske i balticke igrace, svi su oni sa jako velikim bbiq i jako dobrim sutem za 3 poena
I u drugoj utakmici poraz. Nadam se da ce u ovim pripremnim utakmicama vidjeti da Salic nije dovoljno dobar za rezervnog centra i da ce brzo reagovati dovodjenjem njegove zamjene.

Druga utakmica protiv Bosne i druga pobjeda 84:79
Rezultat po četvrtinama:
24:15
18:21
23:23
19:20
Strijelci na meču:
Davis 20
Johnson 17
Boyake 15
Drežnjak 12
Pavlućević 9
Anđušić 9
Tomasević 3
Zetra
Zamisli ti sada ljudi dobili obavijest da treba zetru osposobiti na aba ligu. Dođe tim "strucnjaka" i stavi teren na jednu stranu sale, tribine udalji 2 kilometra od njega i direktor stavi sezonsku 200KM. Ovo ce biti cirkus od organizacije, u jednom dijelu ce igrati Bosna-Buducnost, paralelno sa utakmicom ce biti trening ritmicke gimnastike, atletike i tenisa(ako ga jos ima). Ovo bi bolje dijete organizovalo nego ovi uhljebi iz bosne i zetre.

ima li gdje ko je u nas kolko dao il se to krije iz nekog razlogaGhuraba je napisao/la: ↑29 avg 2025, 22:54I u drugoj utakmici poraz. Nadam se da ce u ovim pripremnim utakmicama vidjeti da Salic nije dovoljno dobar za rezervnog centra i da ce brzo reagovati dovodjenjem njegove zamjene.![]()
Druga utakmica protiv Bosne i druga pobjeda 84:79
Rezultat po četvrtinama:
24:15
18:21
23:23
19:20
Strijelci na meču:
Davis 20
Johnson 17
Boyake 15
Drežnjak 12
Pavlućević 9
Anđušić 9
Tomasević 3

Nema nigdje nista. Nisu napisali ni da su odigrali te utakmice, iako ih je Barbaric najavio. Ne bi bilo lose da bude malo vise slika, videa i izjava s treninga, pripremnih utakmica itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.