Ne znam po cemu smatras da se “palim” sasvim normalno ti pisem, a ti mi izgledas kao da ces izgoriti od zelje da odbranis svoje misljenje. Polako buraz, samo je drukcije misljenje od tvog i samo ti kazem sta je Musemic rekao. Nista licno.Kyle88 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:54Fulao si ti koncept jer se palis na naslove ss.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑28 avg 2025, 14:55Fulao si koncept emisije drug
Ne radi se toliko o izjavama, koliko se radi o tome da se vidi da nazalost Husref nema pojma ni ideju sta uradit s timom tj igracima. Da je mozda i previse pogubljen trenutno uzevsi u obzir da spominje Zekica koji apsolutno nema vise veze s klubom.
Jos samo bi da dam opasku kako mi provodimo bezvezne ratove i podjele Husref/ZZ i sl tu smo kraljevi od 1995.
Umjesto da smo ujedinjeni i da napravimo attack na NFSBIH i upravu naseg kluba ovdje je bitno sta je Husref izjavio.
Meni ne mozes i neces prisivati da se nesto dijelim izmedju Husrefa/ZZ jer sam i prije imenovanja Husrefa pokusavao drugovima s tribine objasniti ne trebaju razlicita misljenja i ideje toliko k srcu primati i da se prestane s medjusobnim vrijedjanjem. (Nisi nikog vrijedjao ali pruzam ti poentu da meni ne mozes prisivati da se svrstavam na stranu HM ili stranu ZZ)
Opet fulas koncept nije poenta sta je Husref rekao, nego tacno po tipu izjave vidis da ni on jos uvijek nema ni ideju ni pravac ni kompas. Ne mislim nista lose time ali to je tako. Ne zna sta treba uradit trenutno i nije nuzno njegova krivica to nego ljudi koji su smjenu trenera napravila u drugom (je.benom) kolu nase lige. Sigurno je da cemo se do zime oslanjati na individualne kvalitete igraca - da ne zglajzamo (o tituli necu ni da mislim) pa tek onda na proljece, Husref donese neko rijesenje.
Ziv i zdrav mi budi druze.