Vama je trol svako ko je imalo optimistican i vjeruje u naše momke..
Ja samo realno gledam situaciju
Povedi nas doktore.

Najjači smo kad nas otpišu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Vama je trol svako ko je imalo optimistican i vjeruje u naše momke..
Da, i ako bude trokut sa gruzijom dobre izglede da ne budemo donji zbog ubjedljivog poraza spanije
jel signal Arene ide na SK sad ili se to jos nije rasprodalo? koji SK prenosi na telemahu?DamirT je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:59Dario Mehmedovic na FTV-u. Edin na Areni.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:58Zna li neko mozda komentarise li nas danas Edin Avdic na FTV? Nisam upratio sta je dogovoreno.
SK HR. Konkretno protiv Kipra ide prijenos na SK HD.JHam je napisao/la: ↑28 avg 2025, 16:04jel signal Arene ide na SK sad ili se to jos nije rasprodalo? koji SK prenosi na telemahu?DamirT je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:59Dario Mehmedovic na FTV-u. Edin na Areni.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:58Zna li neko mozda komentarise li nas danas Edin Avdic na FTV? Nisam upratio sta je dogovoreno.
Sad im je must win protiv Bosne, a mi cemo Kipar nabusiti, oni vec ulaze u tekmu protiv nas pod pritiskom, sto znaci da bi ih mogli klepitShategabri je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:51Pa realno Španija je bila veliki favorit, al na papiru.alemsa je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:48Ma zadnje kolo je s njima, do tad ko zna sta ce biti. Evo ko je ocekivao da ce Gruzija dobiti Spaniju, ne srkleti.Shategabri je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:45
Znam, al znaš nas.
Meni je najgore što smo mi ovu Gruziju unaprijed pobijedili.
Ko malo prati košarku, zna da je ova Gruzija sve osim kanta za nabijanje.
Iznenađenje jest, vjerovatno ne prvo u ovoj grupi koja je realno najteža.
Jesi svjestan koliko su tad jaci roster imali?! Jucer nakon 20 minuta utakmice pises da je Britanija dobra i da uzimaju Svedjane, pa sinoc pises kako su Svedjani prejaki, pa da je Latvija jaca od Turske itd. Ako ne pratis i ne znas igrace, ne lupaj s prognozama - pogotovo ne nakon 10-20 minuta igre.
Trenutno korisnika/ca: kupus army, RajvoSA03 i 26 gostiju.