BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Koji vam je qurac?
Bukvalno nije ni počelo pjenite.
Bukvalno nije ni počelo pjenite.
Pobijediti Kipar i spakovati kofere.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Hahahahahahhahahaha

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ako proradi nema zvuka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ja mislim da treba zvati hrvate ako kako mogu doci, mi nemamo sanse nikakve kmeeeee
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Nasi vec cekiraju karte za povratak u Sarajevo
- invincible1921
- Kontakt:
Ma neam sta pjenit...nada se plagala da imas 1na1 sa gruzijom u zadnjem kolu.
Ovako ti sad treba pobjeda protiv spanije ili italije jer u 2 dana sa 8 igeaca nema sanse da obje dobijes.
Sve i da dobijes gruziju u zadnjem kolu a izgubis ove 3, sansa da prodjes je blago receno gurava....jer ce ti treabt kos razlika
U sustini ako spanci izgube danas, onda navijat da gruzije dobije jos nekoga dal italiju ili grcku
=\_1921_/=
Ova Gruzija još ne može da se odlijepi, a ovdje čitam(o) neke superlative ocm
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne igraju s Kiprom jbt
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa ne igraju protiv Bjelorusije. Jbt ljudi drze Spance konstantno na 10ak razlike i neko onda napise ovako nesto.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Po imenima ova Spanija je daleko najlosija u posljednjih 20 godina
I mi cemo ovu spaniju namlatit
-
- Kontakt:
Nije ni do Gruzije koliko je do Španije. Likovi fulaju slobodna bacanja, muče se s tricom, daju nerezonske pasove...
Ove sve suteve sto mase protiv Gruzije protiv nas ce pogodit
Gruzija se ugasi svaki put kad klupa udje a spanija ne zna iskoristit
Gruzija se ugasi svaki put kad klupa udje a spanija ne zna iskoristit
na sta lici dzikic boze sacuvaj
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma ja trebali su ih rasut 40 razlike yebes SpanijuTripleThreat je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:30Nije ni do Gruzije koliko je do Španije. Likovi fulaju slobodna bacanja, muče se s tricom, daju nerezonske pasove...
15.10.2013.
Znači i sa 2-3 možemo biti 3.
Po meni bolje ovako nego da je Španija dobila. Sad izgubimo od Španije razumnom razlikom, dobijemo Gruziju i treci.
Hajmo biti 3. i nabiti Izraela u osmini.

Po meni bolje ovako nego da je Španija dobila. Sad izgubimo od Španije razumnom razlikom, dobijemo Gruziju i treci.
Hajmo biti 3. i nabiti Izraela u osmini.
Ovi Spanci su bolesno losi. Ne mogu ni bacanja da pogode, a na skoku su mrtvi.
Ako dosad nisu razigrali ove iskusnije igrace, ne vjerujem da ce De Larrea i Saint-Supery, kao dva mlada organizatora igre, izdrzati pritisak zadnje cetvrtine pri zaostatku od 10+ poena. Bojim se da je ovo gotovo...
Ako dosad nisu razigrali ove iskusnije igrace, ne vjerujem da ce De Larrea i Saint-Supery, kao dva mlada organizatora igre, izdrzati pritisak zadnje cetvrtine pri zaostatku od 10+ poena. Bojim se da je ovo gotovo...
- invincible1921
- Kontakt:
Evo nek me demantuju niko sretniji od mene..al u 48 sati sa 8 igraca nemos dobit obje...jednu moramo zrtvovat il Spaniju il italiju...bojim se samo sto cemo poginut obje i nistaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:19Ma nije realno, svasta je moguce nisu ni zabari ne pobijedivi. Rano se generalno pocelo racunati, neke stvari se dokazuju na parketu.invincible1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:15Ako ih gruzija dobije a mi izgubimo to je kraj za nas realno
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 313, AdinSally, Ado_77, filip13, FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], greenwood, hujdur007, Iniesta12, invincible1921, inzomni, JackW, Jakobsen91, JHam, Jup, Kaunas, kevindurant1903, LloriS, marlostanf1eld, mirsad993, MrPink, relativizam, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, Shategabri, Slobodas, StevieG8, Stole, VensanKasel, voltron30, zastitaIdentiteta i 175 gostiju.