BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Kakav isprdak od igre Španije.
Misli pozitivnoinvincible1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:15Ako ih gruzija dobije a mi izgubimo to je kraj za nas realno

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma na hrvatskom je, na dvici ide normalu, na kecu ništa
Edit: Proradio
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 28 avg 2025, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Najžalosnije sto ćemo mi izgubiti od takve španije
Gruzija je beton
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije dobro.
- Shategabri
- Kontakt:
Neki su ranije uračunali da dobijamo Kipar, Gruziju i da nam treba još jedna pobjeda da budemo sigurni 

Koševo Zapad
Zar se ne gleda medjusobni onda, tj. dobijemo Gruziju i onda sa 2 pobjede mi idemo dalje?invincible1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:15Ako ih gruzija dobije a mi izgubimo to je kraj za nas realno
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nije ni gotova utakmica vec ispali de ba
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma nije realno, svasta je moguce nisu ni zabari ne pobijedivi. Rano se generalno pocelo racunati, neke stvari se dokazuju na parketu.invincible1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:15Ako ih gruzija dobije a mi izgubimo to je kraj za nas realno
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ekipa sastavljena od euroligasa,ACBligasa i jednog NBA igraca bi morala bolje od ovoga 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prvo nauci razgovarati normalno, bez vrijeđanja. Ja bi najvise volio da mi osvojimo, ali niste realni. Evo ti moja skromna analiza nas i protivnika:
Spanija: braca Hernangomez- redovno igraju EL, startne petorke barse i panate(ni jedan nas trenutni igrac ne bi mogao igrati u startnoj tamo). Aldama nba igrac 10+ poena prosjek, brizuela i para odlicna rotacija u barsi iznad prosjeka igraci u odnosu na nase. Ostatak rotacije u spaniji igraci iz domaceg prvenstva valencia pretezno(koja je prosle sezone zavrsila iznad barse, unicaje, baskonje itd u ligi). Zakljucak gubimo.
Gruzija: Ekipa koju mi smatramo "levatima" je daleko od levitating. Centarska linija sa Gogom i ovim Sandrom daleko bolja od nase.Goga isto igrao u buducnosti kao Kameni, samo u puno jacoj Buducnosti nego je ova sada i poslije otisao u direktno u NBA i dalje vrhunski igrac za nas. Shengelia nema se sta tu pricati svemirski brod za europske igrace. Baldwin isto odlican igrac i mi nemamo taj rang igraca u ekipi. Ostatak igraca je u nasem rangu.
Grcka nemamo sanse, ne treba objasnjavati sta i kako.
Ja vise vjerujem da mozemo italiju dobiti nego spaniju, ali i to vrlo tesko(sanse 80-20).
Nasa ekipa ne izgleda dobro, slozili se neki ili ne.
Nurkic od kojeg mi najvise ocekujemo uzasna sezona iza njega, igrao malo u ekipi koja ne predstavlja nikakav faktor u NBA-u. Trejdovali ga u istu skoro ekipu po jacini. Fizicki je nespreman, uvijek ima naviku da "lijepi banane" iz kojih 95% slucajeva pravi faul. Na euru jos veci problem jer je 5 licnih i mi nemamo drugog centra. Igra ce nam zavisiti o njemu, a on ce vecinu vremena provoditi u pricanju sa sudijom. Kameni nam je igrac u najboljoj formi i od njega ocekujem vise poena nego od Jusufa. Gegic izasao iz teske povrede, ozbiljnog meca nije odigrao 10 mjeseci. Halilovic isto vise povrijeđen nego sto igra, a i kada je na terenu nije igrac prevage. Lazic, Atic i Alibegovic, ako ih bude isao sut za 3p, necemo biti kanta za nabijanje. Njih trojica su nama kljucni igraci sa Kamenin, ali realno gledano naspram ostalih ekipa nije to to nazalost. Ostatak ekipe nam je uzas na celu sa Roberson, od kojeg mi ocekujemo da ce se pretvoriti u Milsa na prvenstvu, nece. Trener se pokazao(znali smo) da nije nikakav strucnjak. Moja predikcija ostaje samo pobjeda protiv Kipra. Liga nam ne postoji, savez uzasan. Nemamo luksuz da ne pokusavamo vratiti Emira i Nihada, Garza je bio puno bolja opcija nego Roberson bez obzira sto ne bi imali playa pravog, jer ni on nije spreman da igra puno. Od tebe bi volio cuti zasto mislis da mi mozemo nesto uraditi na ovom EP.Izvinjavam se ostalima na dugom postu.
Nije ni realno da mi bez muse dobijemo ove dvije ekipe
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma proci ces sa 3 pobjede, nece od ovih 5 (ne racunajuci Kipar) svi valjda imati po 3 pobjede. Je.bo kalkulacije gledaj sebe, drmni Spaniju i sutiShategabri je napisao/la: ↑28 avg 2025, 15:19Neki su ranije uračunali da dobijamo Kipar, Gruziju i da nam treba još jedna pobjeda da budemo sigurni![]()

Sta kaze Avdic? Mamu se nije odazvao? 

Shermadini ko da prodaje jabuke na Heci
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Shermadini je sigurno u rodu nesto sa Edom Bavcicem.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ma ne treba ni igrati
. Cuj gotovo nismo ni jednu utakmicu odigrali 

Isto kao sto se govorilo da u onoj nikad jacoj grupi necemo dobiti nikoga osim Madjara, pa do zadnje utakmice bili u igri. De malo pozitive jbg, pa nisu nasi ni poceli, a ovdje se pola ljudi vec predalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Toliko su krenuli sa negativom, cekam nekoga da napise "mozda nas Kipar iznenadi"
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Divos, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, kupus army, Mana, TheTruth34 i 23 gosta.