FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
51
20%
2. Borbu za Evropu
117
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
42
16%

Ukupno glasova: 258

Lokomotifa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Lokomotifa » 28 avg 2025, 14:25

bhsport je napisao/la:
28 avg 2025, 14:02
Lokomotifa je napisao/la:
28 avg 2025, 10:48
Ja se trudim komentarisati dešavanja u klubu i rad stručnog štaba onako kako se zasluži. Ništa nije ni crno, ni bijelo. Adžem je poslije Radnika sa pravom kritikovan, posebno njegove bahate izjave i ponašanje, pa nisu navijači lutke koje će plesati onako kako Adžem hoće, opet misli da su ga navijači nepravedno uzeli na zub, ali ja mislim da nije tu bilo nikakve nepravde, jednostavno protiv Kopera je revanš bio loš, loša igra protiv Radnika, pa onda kao šlag na kraju bahata izjava da je čuo aplauze, a ne zvižduke, i da je on najbolji psiholog na svijetu, pa u jednom storiju prvo samo se Allaha boji, a nakon toga dnevni horoskop sa karakteristikama ovna. To je bilo da ne povjeruješ.

Također, nemojte zaboraviti da smo protiv Posušja i Veleža pobijedili ne zahvaljujući nekom atomskom fudbalu, već individualnim bljeskovima Alića i Ericka. Tek protiv Zrinjskog smo fantastično odigrali od 1. do 90. minute i zato je dobio aplauze i od mene i od cijelog stadiona. Ne trebamo sad umisliti da smo mi Real, niti da je Adžem Ancelloti, treba vrijedno raditi, imati isti pristup svaku tekmu kao što je bilo protiv Zrinjskog i ako mi navijači vidimo tu borbenost, bacanje za svaku loptu, timski duh, uvijek ćemo nagraditi aplauzom. Dakle, po meni Adžem nije nikakva žrtva, ne treba se tako predstavljati, a ni vi ne biste trebali na to nasjedati, Adžem je za nas samo trener svetinje koja se zove FK Željezničar i zvižduke/aplauze će dobijati onako kako se situacija na terenu i van terena bude odvijala.

I za kraj, naravno, pored kritika, ja sam prvi Adžema i hvalio za neke poteze. Smatram da mu je priča da Željo uvijek mora ići na pobjedu i titulu i da smo tako naučeni, odnosno da su naša djeca tako naučena, da je to odlična priča i ispravan pristup. Smatram da mu je potez za Radovca i Krpića bio odličan, to sam odmah ovdje napisao, ali opet su neki ovdje na forumu suze lili za Krpićem. To je frajer čije vrijeme je prošlo i za njega se iz aviona vidi da svojim prisustvom na terenu kvari atmosferu. O vezi sa Boljevićem neću ni govoriti, to je i malom djetetu jasno. Radovac sa svojim guzeljanjem ne može više igrati ja mislim ni u Prvoj ligi Federacije. Također, sviđa mi se što Adžem kao trener ima muda, muda da klupira i Šošića kad treba, i bilo koga drugog. To je mislim svim igračima jasno, i dobro je da trener ima tu vrstu autoriteta. Također, protiv Zrinjskog sam vidio po prvi put da se igra njegov visoki pressing koji je dao rezultate. Već protiv Sloge ćemo vidjeti da li je tekma protiv Zrinjskog bila samo jedan privremeni bljesak ili je Adžem stvarno sklopio kockice. Niko sretniji od mene da bude ovo drugo i ako nastavi tim putem ima moju punu podršku. Ali isto tako ne treba suze liti, ni kukati po podkastima ako mu navijači SA PRAVOM budu zviždali, pa zviždi se i treneru Manchester Uniteda kad odigra loše ili izgubi tekmu. Toliko od mene i VTŽ!
Inace u svijetu je normalno da ekipa koja ima 12,13 novih igraca odmah igra atomski fudbal.
Pobjedili smo zato sto nam ni Velez ni Posušje nisu ozbiljno zaprijetili , zato sto je odbrana u te tri utakmice primila 0 golova. Sve ostalo je zloba i to cista zloba.
Adzem jeste zrtva jer je docekan kao da nam dolazi Beus da nas vodi ili Mateo Musa, manje bi mu psovali i vrijedjali ga. Sve ostalo je demagogija.
Kako nisi vidio rezultat visokog presinga u Posušju gdje su bek i krilo po izgubljenoj lopti, usli u duel (bili blizu igracima) istu vratili i zapucao Enes u gol.
Puno se sere ali bas puno. Pod Coricem smo cijelo proljeće dobijali bez igre pa se ponosimo njegovim bodovima.
Licemjerno do bola.
Licemjerno je haveru što si od cijelog mog komentara izvukao jedan dio koji se odnosi na "atomski fudbal", a nisi se uopšte referirao na njegove realne kikseve protiv Rudara i Radnika, na bahate i uvredljive izjave prema navijačima, na žvakanje žvake dok daje izjavu, na smiješne storije o horoskopu itd. A što se tiče visokog pressinga nisi ni spomenuo utakmicu protiv Veleža gdje su nas sa igračem manje satrali u drugom poluvremenu, nismo se mogli sastaviti.

Helem, ne želim ulaziti u bespotrebne rasprave na forumu, jasno sam izdvojio i dobre i loše stvari Adžemovog vođenja tima, sve u cilju da budemo još bolji i kvalitetniji. To što ti pokušavaš opravdati i ove loše stvari i nazvati ih dobrim je neobjašnjivo, vjerovatno lično voliš Adžema i slično, i to mi je OK.

P. S. Ja sam kritikovao i Ćorića kad je bilo razloga za kritiku, skidanje gaća protiv Širokog dva od tri puta u gostima, debakl protiv Zrinjskog, skidanje gaća na Bradini, loša igra u derbijima protiv Sarajeva i njegove izjave da "nema ništa zamjeriti momcima", a imalo se svašta zamjeriti itd. Sve se to može provjeriti, forum sve pamti. Yebe mi se ba je li Denis ili Admir, meni je bitan Željezničar i kako nam igrači igraju na terenu i kako nam se treneri ponašaju van terena.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 28 avg 2025, 14:28

NoDi80 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:18
MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:06
1921boy je napisao/la:
27 avg 2025, 23:02

Najezih se.Admir Adzeme volim te ja voli te Adzeme Joint Unija.Prvi sam ga kudio,svasta pisao,al ovo je za mene bas tezak intervju.Vidi se na njemu da mu se sve sabralo.Obraduj nas Ado pa se pospemo pepelom.
I ja sam pričao protiv njega i kudio ga poslije Radnika,od Veleža sam na njegovoj strani apsolutno,kakav god rezultat bio,domaći je trener,voli klub srcem,vidi se da ga je pogodilo sve,i ne znam jeste li zapazili za napadača kada su ga pitali,izgleda da se još traži napadač.
Dobar je Adzem nego mi smo malo prezahtjevni i nestrpljivi

Protiv Sloge sir Adzem trazi svoju ljubilarnu 40tu pobjedu u 70toj utakmici sa ekipom Zeljeznicara
Mozda nam se nakupilo ovoliko godina losih odluka u i oko kluba i neosvajanje titule i onda smo se morali istresti na nekoga.

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 28 avg 2025, 14:31

V3rtigo je napisao/la:
28 avg 2025, 14:28
NoDi80 je napisao/la:
28 avg 2025, 14:18

I ja sam pričao protiv njega i kudio ga poslije Radnika,od Veleža sam na njegovoj strani apsolutno,kakav god rezultat bio,domaći je trener,voli klub srcem,vidi se da ga je pogodilo sve,i ne znam jeste li zapazili za napadača kada su ga pitali,izgleda da se još traži napadač.
Dobar je Adzem nego mi smo malo prezahtjevni i nestrpljivi

Protiv Sloge sir Adzem trazi svoju ljubilarnu 40tu pobjedu u 70toj utakmici sa ekipom Zeljeznicara
Mozda nam se nakupilo ovoliko godina losih odluka u i oko kluba i neosvajanje titule i onda smo se morali istresti na nekoga.
Ma 100% .. jos je on dolio ulje ma vatru sa komentarima i klimanjem glavom, kako bi se odbranio, i iskreno postujem ga zbog toga; bar znamo da nam trener nece savit kicmu pred nekim drugim.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 28 avg 2025, 14:31

1921boy je napisao/la:
27 avg 2025, 23:02
Levin je napisao/la:
27 avg 2025, 22:26
Najezih se.Admir Adzeme volim te ja voli te Adzeme Joint Unija.Prvi sam ga kudio,svasta pisao,al ovo je za mene bas tezak intervju.Vidi se na njemu da mu se sve sabralo.Obraduj nas Ado pa se pospemo pepelom.
Isto ali mislim da ovo za napadaca malo petlja.

Napadac kojeg je najavljivao jeste bio Konings, koji se i nije pokazao nesto posebno sad za sad, pa kao jos uvijek se trazi taj neki koji ce davati golove.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 28 avg 2025, 14:49

Zna li se šta za Karamarka i Adžema? Jesu li suspendovani ili ne?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2025, 15:07

28 avg 2025, 14:25
bhsport je napisao/la:
28 avg 2025, 14:02
28 avg 2025, 10:48
Ja se trudim komentarisati dešavanja u klubu i rad stručnog štaba onako kako se zasluži. Ništa nije ni crno, ni bijelo. Adžem je poslije Radnika sa pravom kritikovan, posebno njegove bahate izjave i ponašanje, pa nisu navijači lutke koje će plesati onako kako Adžem hoće, opet misli da su ga navijači nepravedno uzeli na zub, ali ja mislim da nije tu bilo nikakve nepravde, jednostavno protiv Kopera je revanš bio loš, loša igra protiv Radnika, pa onda kao šlag na kraju bahata izjava da je čuo aplauze, a ne zvižduke, i da je on najbolji psiholog na svijetu, pa u jednom storiju prvo samo se Allaha boji, a nakon toga dnevni horoskop sa karakteristikama ovna. To je bilo da ne povjeruješ.

Također, nemojte zaboraviti da smo protiv Posušja i Veleža pobijedili ne zahvaljujući nekom atomskom fudbalu, već individualnim bljeskovima Alića i Ericka. Tek protiv Zrinjskog smo fantastično odigrali od 1. do 90. minute i zato je dobio aplauze i od mene i od cijelog stadiona. Ne trebamo sad umisliti da smo mi Real, niti da je Adžem Ancelloti, treba vrijedno raditi, imati isti pristup svaku tekmu kao što je bilo protiv Zrinjskog i ako mi navijači vidimo tu borbenost, bacanje za svaku loptu, timski duh, uvijek ćemo nagraditi aplauzom. Dakle, po meni Adžem nije nikakva žrtva, ne treba se tako predstavljati, a ni vi ne biste trebali na to nasjedati, Adžem je za nas samo trener svetinje koja se zove FK Željezničar i zvižduke/aplauze će dobijati onako kako se situacija na terenu i van terena bude odvijala.

I za kraj, naravno, pored kritika, ja sam prvi Adžema i hvalio za neke poteze. Smatram da mu je priča da Željo uvijek mora ići na pobjedu i titulu i da smo tako naučeni, odnosno da su naša djeca tako naučena, da je to odlična priča i ispravan pristup. Smatram da mu je potez za Radovca i Krpića bio odličan, to sam odmah ovdje napisao, ali opet su neki ovdje na forumu suze lili za Krpićem. To je frajer čije vrijeme je prošlo i za njega se iz aviona vidi da svojim prisustvom na terenu kvari atmosferu. O vezi sa Boljevićem neću ni govoriti, to je i malom djetetu jasno. Radovac sa svojim guzeljanjem ne može više igrati ja mislim ni u Prvoj ligi Federacije. Također, sviđa mi se što Adžem kao trener ima muda, muda da klupira i Šošića kad treba, i bilo koga drugog. To je mislim svim igračima jasno, i dobro je da trener ima tu vrstu autoriteta. Također, protiv Zrinjskog sam vidio po prvi put da se igra njegov visoki pressing koji je dao rezultate. Već protiv Sloge ćemo vidjeti da li je tekma protiv Zrinjskog bila samo jedan privremeni bljesak ili je Adžem stvarno sklopio kockice. Niko sretniji od mene da bude ovo drugo i ako nastavi tim putem ima moju punu podršku. Ali isto tako ne treba suze liti, ni kukati po podkastima ako mu navijači SA PRAVOM budu zviždali, pa zviždi se i treneru Manchester Uniteda kad odigra loše ili izgubi tekmu. Toliko od mene i VTŽ!
Inace u svijetu je normalno da ekipa koja ima 12,13 novih igraca odmah igra atomski fudbal.
Pobjedili smo zato sto nam ni Velez ni Posušje nisu ozbiljno zaprijetili , zato sto je odbrana u te tri utakmice primila 0 golova. Sve ostalo je zloba i to cista zloba.
Adzem jeste zrtva jer je docekan kao da nam dolazi Beus da nas vodi ili Mateo Musa, manje bi mu psovali i vrijedjali ga. Sve ostalo je demagogija.
Kako nisi vidio rezultat visokog presinga u Posušju gdje su bek i krilo po izgubljenoj lopti, usli u duel (bili blizu igracima) istu vratili i zapucao Enes u gol.
Puno se sere ali bas puno. Pod Coricem smo cijelo proljeće dobijali bez igre pa se ponosimo njegovim bodovima.
Licemjerno do bola.
Licemjerno je haveru što si od cijelog mog komentara izvukao jedan dio koji se odnosi na "atomski fudbal", a nisi se uopšte referirao na njegove realne kikseve protiv Rudara i Radnika, na bahate i uvredljive izjave prema navijačima, na žvakanje žvake dok daje izjavu, na smiješne storije o horoskopu itd. A što se tiče visokog pressinga nisi ni spomenuo utakmicu protiv Veleža gdje su nas sa igračem manje satrali u drugom poluvremenu, nismo se mogli sastaviti.

Helem, ne želim ulaziti u bespotrebne rasprave na forumu, jasno sam izdvojio i dobre i loše stvari Adžemovog vođenja tima, sve u cilju da budemo još bolji i kvalitetniji. To što ti pokušavaš opravdati i ove loše stvari i nazvati ih dobrim je neobjašnjivo, vjerovatno lično voliš Adžema i slično, i to mi je OK.

P. S. Ja sam kritikovao i Ćorića kad je bilo razloga za kritiku, skidanje gaća protiv Širokog dva od tri puta u gostima, debakl protiv Zrinjskog, skidanje gaća na Bradini, loša igra u derbijima protiv Sarajeva i njegove izjave da "nema ništa zamjeriti momcima", a imalo se svašta zamjeriti itd. Sve se to može provjeriti, forum sve pamti. Yebe mi se ba je li Denis ili Admir, meni je bitan Željezničar i kako nam igrači igraju na terenu i kako nam se treneri ponašaju van terena.
Samo mi nadji gdje sam ja opravdao kikseve protiv Rudara i Radnika?!
Činjenice su drugacija od toga sto si naveo, Adzem se počeo vrijedjati prije Evrope, Kopera, Radnika. Nakon toga su njegove izjave bile. U Mostaru drugo poluvrijeme ne racunam nakon one gulgule u tunelu i udaranja nasih igraca od strane uposlenika FK Velez za sto do danas odgovarali nisu.
Ja reagujem na neistine i uvijek cu, bio to Adzem, Coric ili neko peti, deseti.
Zvake, storiji i horoskop me ne interesuju na sportskom forumu i glupo ih je i spominjati osim maliciozno.
To napise neko na drustvenim mrezama, procita hiljade ljudi i pljuju, hracu i vrijedjaju. E pa dosta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 avg 2025, 15:10

WeekendOffender je napisao/la:
28 avg 2025, 12:59
Romeo Sapina jutros na stadionu, Jozakov covjek. Jel to stize novi Al Jaber ili je samo onako tu? :D
Isto sam primjetio, nadamo se.
Fk Željezničar.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 28 avg 2025, 16:04

NoDi80 je napisao/la:
28 avg 2025, 13:31
Romeo Sapina jutros na stadionu, Jozakov covjek. Jel to stize novi Al Jaber ili je samo onako tu? :D
Lijepe vijesti, nije onako tu :salut:
On vodi Vukovar u19, a za Vukovar u19 nastupa vezni igrac Hussain Al Taha
Sad da li je on u pitanju ne znam, vidjet cemo uskoro

Jug, jug, jug
Pojedinci ovdje svasta napisase oko juga, opstine,kantona, para. Kao sto rekoh, samo ce se kazati...

Jug je samo jedan....

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 28 avg 2025, 16:09

Baš kao što @Virtual reče, svaka kritika i pohvala Adžemu su opravdane.

Atomski fudbal nije potreban da dobiješ Radnika i Rudar, pogotovo kući, a atomski fudbal se vidio protiv Kopra i imali smo ga, ali ovdje je Adžem kiksao i to su utakmice koje moraš dobiti. Sva sreća pa su ti bodovi vraćeni protiv mostarskih klubova. Ja idalje tvrdim, koliko god da su nas pritisli sa igračem manje, Adžem je taktički vrhunski odradio tu utakmicu, nešto slično kao što je Borac hladan znao nas “vruće i nabrijane” dobiti na punoj Grbavici.

Helem, iz ove 2 utakmice se vidi napredak. Nadam se da ćemo to i vidjeti u Doboju. Protiv Borca koji god da rezultat bude oprošteno im je, znajući kakve će se okolnosti sve spremati, a i prošla dva puta smo ih mlatnuli kući.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 28 avg 2025, 16:25

Lynx je napisao/la:
28 avg 2025, 16:09
Baš kao što @Virtual reče, svaka kritika i pohvala Adžemu su opravdane.

Atomski fudbal nije potreban da dobiješ Radnika i Rudar, pogotovo kući, a atomski fudbal se vidio protiv Kopra i imali smo ga, ali ovdje je Adžem kiksao i to su utakmice koje moraš dobiti. Sva sreća pa su ti bodovi vraćeni protiv mostarskih klubova. Ja idalje tvrdim, koliko god da su nas pritisli sa igračem manje, Adžem je taktički vrhunski odradio tu utakmicu, nešto slično kao što je Borac hladan znao nas “vruće i nabrijane” dobiti na punoj Grbavici.

Helem, iz ove 2 utakmice se vidi napredak. Nadam se da ćemo to i vidjeti u Doboju. Protiv Borca koji god da rezultat bude oprošteno im je, znajući kakve će se okolnosti sve spremati, a i prošla dva puta smo ih mlatnuli kući.
Ja mislim da će veća lakrdija biti protiv Sloge u Doboju...

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 28 avg 2025, 17:07

Ne treba se vaditi na lakrdije, i sa lakrdijom se može dobiti.
1921!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 avg 2025, 17:09

Admir74 je napisao/la:
28 avg 2025, 16:04
NoDi80 je napisao/la:

Jug, jug, jug
Pojedinci ovdje svasta napisase oko juga, opstine,kantona, para. Kao sto rekoh, samo ce se kazati...

Jug je samo jedan....
Hahah bas tako brate
Koliko si pricali povjerovao sam i prepai se
Sreca pogresno su pisali, ide juggg :njanjanja:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

V3rtigo
Kontakt:

Post Postao/la V3rtigo » 28 avg 2025, 17:17

Admir74 je napisao/la:
28 avg 2025, 16:04
NoDi80 je napisao/la:

Jug, jug, jug

Jug je samo jedan....
Mene bas zanima ovaj dokaz...

irfo je napisao/la:
25 avg 2025, 11:29
Ima li kakav forumas od povjerenja kojem mogu poslati pisani dokaz da sredstva nisu uplacena za jug od strane kantona, pa da potvrdi ljudima ovdje kad meni vec ne vjeruju :kafa:

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 28 avg 2025, 17:21

Pablo11 je napisao/la:
28 avg 2025, 15:10
Mladi kolumbijac....
Brohra ribo se...

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 28 avg 2025, 18:01

gegenpressing je napisao/la:
28 avg 2025, 17:21
Pablo11 je napisao/la:
28 avg 2025, 15:10
Mladi kolumbijac....
Da malo glumim insajdera. :kafa:

slika

slika
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 avg 2025, 19:11

Ko uplati pare za jug?
Sta kaze onaj pokemon irfo?
Dje si dokazi?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 avg 2025, 19:33

Levin je napisao/la:
28 avg 2025, 18:01

slika

slika
Huso?

Irfo nisi ti za moderatora suplje bacas svojim navijacima i udice za spinove
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 28 avg 2025, 19:47

Jesta ovo 2 radnika na tribini i kaze radi se.Nacekacemo se mi dok bude gotovo.Dakle Slogu napast sa istih 11 ko protiv Zrinjskog.Dzemko mojne greske pravit ko Coric.Mojne vracat Krpica i Radovca ni za živu glavu.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 28 avg 2025, 19:58

NoDi80 je napisao/la:
28 avg 2025, 19:33
Levin je napisao/la:
28 avg 2025, 18:01

slika

slika
Huso?

Irfo nisi ti za moderatora suplje bacas svojim navijacima i udice za spinove
Nodi opozicionar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 28 avg 2025, 20:06

Alipasino je napisao/la:
28 avg 2025, 19:47
Jesta ovo 2 radnika na tribini i kaze radi se.Nacekacemo se mi dok bude gotovo.Dakle Slogu napast sa istih 11 ko protiv Zrinjskog.Dzemko mojne greske pravit ko Coric.Mojne vracat Krpica i Radovca ni za živu glavu.
Nerealno je izvesti isti sastav protiv Zrinjskog i protiv Sloge, dvije potpuno razlicite utakmice. Ne mozes izvesti isti sastav kad se branis i igras na kontre i kad ganjas rezultat.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 19 gostiju.