Ogroman pritisak je na igračima Sarajeva sada, kao i na stručnom timu...
Ja im nebi bio u koži sutra ako slučajno kiksaju

Ogroman pritisak je na igračima Sarajeva sada, kao i na stručnom timu...
Nama se smijali nakon Radnika 1:1Combattente87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:15Ogroman pritisak je na igračima Sarajeva sada, kao i na stručnom timu...
Ja im nebi bio u koži sutra ako slučajno kiksajumislim da bi usljedio totalni raspad sistema...
Iako i Sarajevo i Rudar su do sad primili najviše golova,sutra očekujem tvrdu utakmicu. Rudar če se zatvoriti kao protiv Posušja,pa ako izdrže prvih po sata , sve je moguće. Mada,Sarajevo po imenima je extra ekipa i mora im se otvoriti jednom. Neće valjda baš sutraCombattente87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:15Ogroman pritisak je na igračima Sarajeva sada, kao i na stručnom timu...
Ja im nebi bio u koži sutra ako slučajno kiksajumislim da bi usljedio totalni raspad sistema...
Maroon1946 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:21Zeljo ako dobije Slogu za vikend sigurno nece osvojiti titulu kao sto nisu od 2012/13 hahah
Trebaju jos nesto u montazi zavrsit
Aha izvini, nisam upucen kad su uspostavljeni odnosi i koje se utakmice racunaju, a koje nisuVorovus je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:57Relativizujes jer racunas utakmice GOSK-a iz njihovog prvog mandata u PL 2011-2013 dok odnosi jos nisu bili uspostavljeni, kao i ovu zadnju utakmicu iz maja ove godine koja nije imala rezultatski znacaj.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 18:04vs Zrinjski 18 utakmica 2pobjede i remi
vs Borac 14 utakmica 2 pobjede i remi
vs Zeljo 18 utakmica 4 pobjede(1 prijateljska) i remi
vs Sarajevo 16 utakmica 3 pobjede i 2 remija
wow..velika razlika. Bola pricas o klubu koji je ikona prve lige federacije. Mi analiziramo ovde zasto oni ne uzimaju bodove Zrinjskom.
Onda isto velez nece da uzima Zrinjskom bodove zadnjih 15 utakmica..imaju isti ucinak ko GOSK.
Otkad je skracena liga (2016/17) do maja ove godine odigrali ste 10 utakmica u PL i svih 10 je dobio Zrinjski 30/30 bodova
U istom periodu vs Borac 25/30 bodova
U istom periodu vs Sarajevo 23/33 boda
U istom periodu vs Zeljeznicar 22/33 boda
Dakle, GOSK je zbirno Borcu, Sarajevu i Zeljeznicaru otkinuo 26 bodova, dok istovremeno Zrinjskom nisu ni bod. Da, velika razlika. Velez vas je dobio 3:0, prije 5 utakmica, usred sezone.
Ma šta kažeš?!Hrammm1921 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:28Joj ovako su govoroli i pred Velez i Posusje , pa je bilo boom ticulica, da ne govorim protiv Zrinjskog
Sloga ako je iskarala fks, ne mora znaciti da ce i nas.. Sarajevo ka ra ko stigne
Vjerovatno te životne frustracije ubiše, svjestan si i sam da vam se uskoro sprema cvajtaCombattente87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:15Ogroman pritisak je na igračima Sarajeva sada, kao i na stručnom timu...
Kada je to uskoro ? reci nam da se pripremimo za cvajtuN3R3D je napisao/la: ↑28 avg 2025, 13:08Vjerovatno te životne frustracije ubiše, svjestan si i sam da vam se uskoro sprema cvajtaCombattente87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:15Ogroman pritisak je na igračima Sarajeva sada, kao i na stručnom timu...
![]()
Eno ga i jug na gradskom se krenuo praviti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.