Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Za povijesnu utakmicu Lige prvaka u Cazinu slaba posjeta, sigurno 30% sjedala je ostalo slobodno, po svemu sudeći visoke cijene za Cazin.
Ventilacija i klimatizacija u dvoranu nula bodova, ne pamtim kad sam se ovako skuhao, sreća do mene i iza mene niko nije sjedio.
Vuvuzele su definitivno pokvarile atmosferu, mislio sam da ću od istih moždani dobiti. Onaj ko je dopustio ovo nema pojma od života realno.
Rutinska pobjeda, iako u prvom poluvremenu je na momente izgledalo da će utakmica otići u drugom smjeru, dosta igrača Bubamare van prave forme, pet imena na klupi bukvalno ne dobiju ni minut u ozbiljnim utakmicama, dok je gost imao širi roster igrača. Golman gostiju baš dobar, ali na kraju i više nego zaslužena pobjeda Bubamare.
Ventilacija i klimatizacija u dvoranu nula bodova, ne pamtim kad sam se ovako skuhao, sreća do mene i iza mene niko nije sjedio.
Vuvuzele su definitivno pokvarile atmosferu, mislio sam da ću od istih moždani dobiti. Onaj ko je dopustio ovo nema pojma od života realno.
Rutinska pobjeda, iako u prvom poluvremenu je na momente izgledalo da će utakmica otići u drugom smjeru, dosta igrača Bubamare van prave forme, pet imena na klupi bukvalno ne dobiju ni minut u ozbiljnim utakmicama, dok je gost imao širi roster igrača. Golman gostiju baš dobar, ali na kraju i više nego zaslužena pobjeda Bubamare.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Zašto da dobije kaznu?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Kakva je ekipa što Bubamara igra sa njima u trećem kolu?
realtivno jučer je bio najteži protvnik na papiru, ove preostale dvije bi trebale biti lakše pobjede, ali lopta je vazda okrugla bila i što je najgore od svega lopta je ku rva
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ma nimalo dobra Bgm. Tesko da se moze nesto vise napraviti.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Bit će Vitez opet zanimljiv ove sezone, sreća pa sam blizu, jedva čekam
SARAJEVO SIAMO NOI <3
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja mislim da je vrijeme da konacno izbore PL BiH.
Hmmm koliko blizu, sad sam uvkeren da te znam s turnira

hahaha, možda se i znamo, pola sata sam do viteza... jel gledaš ili igraš turnire?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
27.9 kreće liga. Do tad ce bit jos transfera. U ponedeljak je prozivka u većini klubova.
Neznam zasto tako pesimisticno, nisu oni po meni bas nesto bolji. Do Okotobra ce i Buba biti spremnija i sigurno da ce vise igraca imati na raspolaganju a Mislim da nasih navijaca nece falit
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Moje misljenje da nemaju sanse. Sad bi potpisao da grijesim i da doguraju sto dalje.

Od novih jedino Ziga Ceh da se oporavi, sumnjam da ce koga dovesti.
Gledam haha
Samo mi reci da si golman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.