FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 28 avg 2025, 11:35

Tatamata1946 je napisao/la:
28 avg 2025, 11:04
Kiksali smo protiv Radnika i Sloge. Protiv Borca ne znam sta ste ocekivali, da cemo pobijediti?! Visok rezultat nije realno stanje desavanja na terenu. Bespotrebno stvaramo atmosferu kao da ispadamo iz lige. Trebamo se trznuti svi i navijaci i igraci i krenuti naprijed
U 4 utakmice imamo 4 boda, tj samo je posusje gore od nas. U 4 utakmice smo primili 12 golova, sto ti dodje da smo primili najvise od svih ekipa, poredjenja radi rudar koji je tek usao u ligu je primio manje golova od nas. Znaci ne stvara se bezveze atmosfera kao da ispadamo iz lige vec su to cinjenice da smo u 4 utakmice najgora ekipa lige. Ja nemam nikakva ocekivanja kao ni ranije sto nisam imao, jedina iskreno uzdanica mi je bio Zoran Zekic da mozemo iznenaditi pored borca ali posto je otisao i kad smo vratili Husrefa, Corica i kompaniju tu mi je bio kraj svim nadanjim da ce biti bolje.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 28 avg 2025, 11:38

Je l' ovom Pejiću što nam sudi sad u petak Husref jeb'o majku kad je Igman fasovo onaj crveni rano?

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 28 avg 2025, 11:40

Husref je posmatraču suđenja, Admiru Šehoviću sve na kamaru.
Tog više nema izgleda :)

Gdje onaj Hyper ublehaš, ne **** kaže niko nikog na treningu ni 2%, ja sad u gradu Ljajić, Ristovski, Banić, Turda, Bralić, Mamas, skupa lagano šetnjica, uživanje, druženje.
Prave klanove sigurno, nema šta drugo. Mahala na aparatima.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 avg 2025, 11:43

Jel nam sudio ovaj pejic? Jbt gdje ih vise nalaze, gledaj bojnika jelica sudi skretnicarima, cudi me da ga nama nisu dodjelili, mrtve im

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2025, 11:49

_weella_ je napisao/la:
28 avg 2025, 11:40

Gdje onaj Hyper ublehaš, ne **** kaže niko nikog na treningu ni 2%, ja sad u gradu Ljajić, Ristovski, Banić, Turda, Bralić, Mamas, skupa lagano šetnjica, uživanje, druženje.
Al mu je Pejic iskljucio igraca u 22. minuti.

Ma ja, lagano gospoda setka i uziva, nema veze sto njih 6 zaradi za mjesec ko komplet opcina Novi Grad za godinu, a petarde neke pucaju u ligi, predzadnji na tabeli. Treniraj pizzda ti materina, sto kaze onaj stari.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 28 avg 2025, 11:50

Al moš mislit Frano Jelić i dalje aktivno sudi, pa on je prošle sezone barem dva puta morao otići u zatvor da je normalna država i Savez.
Prvo za našu utakmicu u Banja Luci a onda za onu ruku u Mostaru.

Al ne, ohlade te fol 5-6 kola i onda ide nagrada, narednih 10 svako si delegiran.
I onda meni neko dođe i kaže, ma šta mogu sudije, kad si dobar. ccc
Da ne mogu sudije ništa, ne bi se ovakve igranke s delegiranjem pravile, sve bogalj do bogalja sudi i što neće da ukrade, neznalica. Bolje bi slijep bez VAR-a sudio.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 avg 2025, 11:55

Zato ovog sudiju iz Sarajeva guraju u Var hahah kakav kriminal sta je ovo,jedna greska protiv Borca nahebo si do kraja,batali karijeru, vazno je da je Top dobio odlicne ocijene,u prevodu kriminal se isplati, bravo za ovu kvazi drzavu.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 avg 2025, 11:56

ubipara je napisao/la:
28 avg 2025, 11:35
Tatamata1946 je napisao/la:
28 avg 2025, 11:04
Kiksali smo protiv Radnika i Sloge. Protiv Borca ne znam sta ste ocekivali, da cemo pobijediti?! Visok rezultat nije realno stanje desavanja na terenu. Bespotrebno stvaramo atmosferu kao da ispadamo iz lige. Trebamo se trznuti svi i navijaci i igraci i krenuti naprijed
U 4 utakmice imamo 4 boda, tj samo je posusje gore od nas. U 4 utakmice smo primili 12 golova, sto ti dodje da smo primili najvise od svih ekipa, poredjenja radi rudar koji je tek usao u ligu je primio manje golova od nas. Znaci ne stvara se bezveze atmosfera kao da ispadamo iz lige vec su to cinjenice da smo u 4 utakmice najgora ekipa lige. Ja nemam nikakva ocekivanja kao ni ranije sto nisam imao, jedina iskreno uzdanica mi je bio Zoran Zekic da mozemo iznenaditi pored borca ali posto je otisao i kad smo vratili Husrefa, Corica i kompaniju tu mi je bio kraj svim nadanjim da ce biti bolje.
Zekicu na dusu ide vecina tih golova. Trebao je otici na kraju sezone prije priprema. Ali iscupacemo se abd iz neugodne situacije u kojoj nas je ostavio nakon Radnika

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 28 avg 2025, 11:58

luckystrike je napisao/la:
25 avg 2025, 15:48
slika
Neko se sa nama pravo dobro zaj3bava.

Sram i stid da vas bude.
slika
šta šta je, je*em ti

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2025, 12:11

28 avg 2025, 11:58
25 avg 2025, 15:48
slika
Neko se sa nama pravo dobro zaj3bava.

Sram i stid da vas bude.
slika
Furas me da su ovo objavili hahaahahaha

O majku vam yebem vise provokatorsku. Yebem ti Ismire mrtve.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 28 avg 2025, 12:12

napoleon72 je napisao/la:
28 avg 2025, 11:49
_weella_ je napisao/la:

Al mu je Pejic iskljucio igraca u 22. minuti.

Ma ja, lagano gospoda setka i uziva, nema veze sto njih 6 zaradi za mjesec ko komplet opcina Novi Grad za godinu, a petarde neke pucaju u ligi, predzadnji na tabeli. Treniraj pizzda ti materina, sto kaze onaj stari.
Ma ja treba ih zakljucat na stadionu i ne dati im da žive

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 28 avg 2025, 12:20

Ovdje se prica o toj petardi kako smo primili a zaboravlja se da bi pod drugim okolnostima vjerovatno uzeli makar bod ali abd na kraju sezone sve cemo pojest sto smo possrali
Ko ne dodje na Kosevo a moze doci i nije opravdano sprijecen sad protiv Rudara ne mora dolaziti nikad

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 28 avg 2025, 12:21

_weella_ je napisao/la:

Ma med i mlijeko je :mrgreen:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 28 avg 2025, 12:24

Husrefe ne pravi se pametan sa izjavama, nego suti i radi. Jbt zekic i ti njega

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 28 avg 2025, 12:27

Vec sam pisao da je Sarajevo idealan klub za Husrefa, kao što je Husref idealan trener za Sarajevo.
S jedne strane imaš Musemića koji podsjeća na random penzionera u tramvaju, kojeg ne smiješ ni u jednom trenutku pogledati u oči, jer odmah nalaze vadi i pokazuje ti ih, a usput priča kako je bilo u njegovo vrijeme, kako mlađi ništa ne znaju I kako bi on to puno bolje poslužio i uredio. Kad ga, recimo, pustiš da sve uredi i posloži, onda se hvata za krsta i prsa i šišti ko pretis lonac, a ti uz njega moraš hodati sa defibrilatorom.
S druge strane imaš Mirvica koji je milioner i zaradio je silne novce, ali u Americi. Ono što je dobro u Americi, ne znači da je automatski dobro i u Bosni. Svako podneblje ima svoje karakteristike i zakonitosti. U Americi Mirvic radi kao crv, jer ga taj američki surovi kapitalizam i konzumerizam goni da ne stoji, u suprotnom će propasti, a ovdje sve njegove mane i kompleksi dolaze do izražaja. U klubu on pokazuje svoje pravo ja, jer se okruzio poltronima i poslusnicima, koji klimaju na sve njegove odluke, uopste ne dovodeci u pitanje njegov aitoritet. Sto bi rekao jedan pjesnik: Kad poltronisanjem zaljevaš njivu - najbolje uspijevaju diktatori. Svo njegovo dosadašnje ponašanje i vođenje kluba ukazuje na njegov realni karakter, a taj je diktatorski. Sve ono što nije mogao u Americi, ovdje moze. Zato i donosi odluke bez imalo konstruktivne kritičke opozicije, jer je do sada uvjeren da je najbolji i najpametniji. Naravno, kao i svaki diktator, sve svoje propuste nadoknađuje novcem, u ovom slučaju transferima, u dlaku isto kao što diktatori prave raznorazne sletove, manifestacije i slične pizdarije koje služe samo za mazanje očiju narodu.
S treće strane imamo navijače, popularne Horde Zla kojih nije najviše, ali su najglasniji, najorganizovaniji i najagresvniji. Oni, pod maskom stalne brige za klub, najviše štete klubu , nešto kao oni mahniti branitelji u Hrvatskoj. Oni jedini znaju kako I koliko se voli klub i oni su navijački kompas i svjetionik. Svi oni koji ne misle tako, oni su "plavi" kerovi, ubačeni elementi, mrzitelji kluba i sl.
Tako, kad sve lijepo postavis i uvežes, dobiješ jedan nakaradni i nakrivo nasađeni klub kao što je trenutno FK Sarajevo: Matorog i bolesnog poslušnika na kormilu, diktatora za kapetana i dovoljno glasne bukače kojima su vremena na vrijeme ubaciš u grlo ono što gomila traži.
Naravno, kad to sve pođe u tri peezdematerine, onda se ruši do temelja, jer nigdje ni na vidiku nema kreativne opozicije koja može uskočiti u vakuum nastao odlaskom diktatora.
Masu je primjera po svijetu ovoga o čemu pišem,nije ih neophodno posebno navoditi.

Mirvic, ako ima ista u glavi, mora se prvo okružiti onima koji misle suprotno od njega. Ne u smislu da se nateže sa njima kao ona dva jarca na brvnu iz one basne , nego sa obrazovanim ljudima koji će znati i smjeti reci mu da griješi i gdje griješi. Također, kao svojevrstan vlasnik kluba, ne smije se petljati niti u izbor igrača, a niti trenera.
Drugo, treneri svih kategorija moraju biti mlađi ljudi, koji će svojom energijom i znanjem donijeti svježi vjetar i nove ciljeve klub, drugačije ako ništa.
Ako ćemo praviti neke paralele, otac/babo, ako zeli dobro svojoj djeci, prevashodno ih mora naučiti samostalnosti, a to se najbolje uči obrazovanjem. Dijete mora biti samostalno, a ne tvoj rob čitav život.
Tako i Mirvic mora napraviti strukturu kluba u kojoj će treneri svih kategorija biti samostalni u odlučivanju. Pa tako, ako se i desi neki problem struktura se neće početi urusavati, odnosno implodirati, samo zato što je babo otišao...

Na ovaj način, Sarajevo podsjeća na autobus iz Ko To Tamo Peva. Malograđanski oportunizam i kompleksi ga vode ravno u tragediju.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 28 avg 2025, 12:28

Husrefu ne trebaju ovakve izjave al nikako. Trener kojeg si naslijedio na klupi se nikad ne pljuje to nema nigdje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 avg 2025, 12:30

Mrs u pm oyebino matora. Bivole. Ti si jedini covjek koji je u Evropi uspio 0:8 izgubit, jedini u historiji kluba koji je u dva gradska derbija 8 komada primio. Ti nekom pricas o primljenim golovima, triput te kao trenera najveceg kluba u drzavi protivnici ispracaju s pet komada. MRS
GRMI SA SJEVERA!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 avg 2025, 12:31

Ma nije nista lose rekao.Cak sta vise htjeo je reci da nije ni do Zekica ni njegovog sistema nego nesto drugo u odbrani ne valja sto nije formacija

Naslov izvucen maksimalno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 28 avg 2025, 12:34

NajvecaRadosti je napisao/la:
28 avg 2025, 12:31
Ma nije nista lose rekao.Cak sta vise htjeo je reci da nije ni do Zekica ni njegovog sistema nego nesto drugo u odbrani ne valja sto nije formacija

Naslov izvucen maksimalno.
Nije bitno uopste nema sta uzimati Zekica u usta. Svaki trener kaze za prethodnika makar bio najgori na svijetu tipa hvala mu radio je dobar posao, okrecemo se buducnosti, ekipa treba da se navikne na mene bla bla. Uglavnom baci neku floskulu i cao. To su osnovni maniri u fudbalu. Nisam neko ko vaga svaku rijec, ali mu ovo nije trebalo.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 28 avg 2025, 12:35

Hordas1990 je napisao/la:
28 avg 2025, 12:28
Husrefu ne trebaju ovakve izjave al nikako. Trener kojeg si naslijedio na klupi se nikad ne pljuje to nema nigdje.
Pa po čemu ste zaključili da je pljuvao Zekića?
Kaže primili smo i sa 3 i sa 4 nazad golove, znači da nije ni do Zekića i njegove taktike već do individualnih grešaka igrača
Gdje je tu pljuvanje nekoga?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, WeekendOffender i 17 gostiju.