Nisu ni poceli, ugasili se.
Profil KK Zeljeznicar je od danas ŽKK Bosna.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisu ni poceli, ugasili se.
Nerealno ovo, dva ljevaka stopera. Ne znamo za Karamarka i Adzema kada mogu biti tu. Konings tesko na 10...
Najezih se.Admir Adzeme volim te ja voli te Adzeme Joint Unija.Prvi sam ga kudio,svasta pisao,al ovo je za mene bas tezak intervju.Vidi se na njemu da mu se sve sabralo.Obraduj nas Ado pa se pospemo pepelom.
Hocemo i moramo
To je bilo prije skoro godinu dana...
Najbitnije je da se zna ko kosi, ko vodu nosi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:32Na pitanje : " da li odstranjivanje iz ekipe igrača,može napraviti nove klanove"
Adžem odgovara: "sad sam siguran da nema klanova, klanova nema, ja sam 24h sa ekipom i to najbolje vidim"..
Mislim da je ovdje sve jasno što se tiče Krpića i Radovca..
Ako su oni stvarno bili neke "truhle jabuke", on je prvi trener koji je reagovao na to i sklonio ih iz ekipe, što smo svi sto puta rekli, reci taj i taj je i imat ćeš podršku od navijača.
Ne treba ni zanemariti da otkako nisu više u ekipi, mi pošamarasmo obje strane Mostara.
Rano je za zaključke, ali od mene definitivno podrška, ako je vidio da su oni ti ,koji koče proces jačanja timskog duha u ekipi, samim tim i rezultata na terenu.
Pa ovo je slicna situacija od prosle sezone, mi ganjamo Evropu dodje Badzsk najavi da se trebamo boriti za titulu, sto apsolutno nema smisla. Ako je Adzem otkrio da su trule jabuke, svaka mu cast na tome i ne treba ih vracati. Da smo pri kakvim parama pa i ugovor odmah raskinuti.
To svakako. Ne treba se praviti lud, jasno je naglasio o kome se radi i ne treba ih prizivati nazad. Ako je moguce, dogovoriti raskid ugovora, ako ne onda im dati trening dva puta dnevno i yebi ihavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:32Na pitanje : " da li odstranjivanje iz ekipe igrača,može napraviti nove klanove"
Adžem odgovara: "sad sam siguran da nema klanova, klanova nema, ja sam 24h sa ekipom i to najbolje vidim"..
Ako su oni stvarno bili neke "truhle jabuke", on je prvi trener koji je reagovao na to i sklonio ih iz ekipe, što smo svi sto puta rekli, reci taj i taj je i imat ćeš podršku od navijača.
Ne treba ni zanemariti da otkako nisu više u ekipi, mi pošamarasmo obje strane Mostara.
Rano je za zaključke, ali od mene definitivno podrška, ako je vidio da su oni ti ,koji koče proces jačanja timskog duha u ekipi, samim tim i rezultata na terenu.
Svi smo ga kudili na pocetku (s pravom rekao bih), ali poceo je da pravi i dobre poteze sto treba i pohvaliti. Nadam se vecoj uigranosti i kolektivnosti ekipe i ulasku investitora u septembru.avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:32Na pitanje : " da li odstranjivanje iz ekipe igrača,može napraviti nove klanove"
ma izgleda da svaki veznjak koji ima kakav takav kvalitet nas salta ko levate, a ako ce zadnji dan prelaznog roka dovest nekog samo da popravni brojno stanje onda bolje do zime mozda i ne dovodit ima tu sad i mali Gojak njega pocet polako probavat, vidjet sa Radovcem moze li se ikako izgladit da bude u rotaciji, ako ne zahvalit mu se i to je to.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:32Na pitanje : " da li odstranjivanje iz ekipe igrača,može napraviti nove klanove"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.