FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Neznanje itekako.
Neznanje koliko ste zavalili klub mater vam yebem
Neznanje koliko ste zavalili klub mater vam yebem
Jel moguce da se i dalje javljaju iz prosle uprave, katastrofa ko se sve smatra navijacem Slobode fuj. Ovaj grad ne zasluzuje nista dobro pa ni Slobodu i da jedva cekam da napustim drzavu jer sa ovakvim se vise ne moze zivit...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Znao na kraju krajeva po cijim instrukcijama talison ovo radi. Znamo ko je forsiro njegov dolazak i sigurno ovo on nije sam pokrenuo, vec su mu mentori nas intelektualac i dijabetes
Volim tebe, više od sebe
Na žalost svaki dug koji postoji se mora platiti. Ko je već napravio o tome se može diskutirati. Svaki dug koji postoji je potencijalno zaj.ebancija u najavi, naročito jer gofna iz prethodnog saziva ima informacije te nas može zaj.ebavati kada hoće.
Onako slučajno da se sjetim najmilijih nosonji i kompaniji, sve im se vratilo kada najmanje budu očekivali. I svakom ko oštri quratz preko Slobode
Onako slučajno da se sjetim najmilijih nosonji i kompaniji, sve im se vratilo kada najmanje budu očekivali. I svakom ko oštri quratz preko Slobode
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
SAZNAJEMO:
Bivši fudbaler Slobode, Talisson pokušava naplatiti novac koji mu Sloboda nije dužna.
Potpisan je sporazumni raskid ugovora uz potpis Talissona da nema daljnih potraživanja, ukoliko se to ispostavi tačnim Talisson bi mogao snositi posljedice.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ispade samo Sloboda u cijeloj BiH,u svim ligama ima jedina duzna igracima,u ostalim klubovima sve med i mlijeko!
Zna se čija je Sloboda zlatna koka, i ko od nje crpi sve ove godine. Ali, eto, to je najbolja vlast na svijetu, a uz to i izbor naroda
Zadnja izmjena: Power10, dana/u 28 avg 2025, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Bas vala. Zeljo duzan i Bogu i narodu. Haman i vise od nas, ali nikad rijeci ne napisu o tome. Isto tako i ostali klubovi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od 1992. do danas svi žele da nas nema.
SDA u ratu je htjela ugasiti. Savez uvijek bio SDA, pa nas karali kako god su znali i mogli.
A lokalni SDP na čelu sa Džasminom i raznim Hakalama je uništavao, i uništava i dalje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jel rijesen acin dug prema onom brazilcu ili su nasli dokaz da je sporazuman raskid?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.