FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

UPS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la UPS » 21 apr 2011, 00:26

Bianconeri1988 je napisao/la:Da li ćete i sada reći kako Barca nije igrala sa punom snagom?
Većina igru Barce smatra savršenom, kratki pasovi, puno dodavanja itd...Jedini problem je što se takva igra protiv Reala nije pokazala produktivnom barem u posljednje 2 utakmice...

Mourinho je i večeras nadmudrio Guardiolu isto kao u 1/2 CL prošle sezone, ukoliko Guardiola nešto ne skonta bojim se da će ga Mourinho opet izbaciti jer svakako momentum i samopouzdanje je trenutno na strani Reala.
Kad je Barca zaigrala 'punom snagom' vi preko centra niste mogli preci ;)

Fakat ne kontam na cemu vi gajite optimizam u CL? Da nece mourinho ovaj put hrabro zaigrati sa 6 stopera??? Ili ce klasicni mesari i batinasi pepe, ramos, marcelo i carvalo dobiti neke posebne zadatke??? Pa Barca je vec uzela vrijedniju titulu od Reala! CL su dvije tekme, ako ga Messi zabije u Madridu nema vise bunkera ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 apr 2011, 00:28

Saurman je napisao/la:Barcelona u drugom poluvremnu dosta bolja ali realizacija nije bila na nivou a za to treba zahvaliti izvrsnom Cassilas-u..Villa najlošiji pojedinac večeras totalno indisponiran,večeras se vidilo koliko je falio Puyol..inače sjajna tekma u 1/2 CL očekujem još vatre sa obje strane.. :)
Izvini, a ko je druga strana? :idea: :idea:

Barca je jedna strana, to je sigurno

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2011, 00:28

...sad s jos vecim nestrpljenjem cekam meceve u LP-a...nadam se da cemo ih tu izbaciti... :)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2011, 00:29

Nail for Real je napisao/la:Oslobodite tu negativnu energiju, hajde :lol: !
pa sta si mogao ocekivati od njih :lol:

opet ugrist cu se za jezik pa reci da ipak ovdje i ima onih normalnih koji odmah lijepo i kulturno dosli cestitai ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 21 apr 2011, 00:29

samo mi nije jasno odakle je pepe ? jel dobar ? pecinski covjel. ne pismen je siurno. mozda i ne prica, samo ono k'o zivotinje. al opet nije sve tako crno. drago mi je sto niko nije nogu slomio, pa namjerno udaraju. sta pepe treba uradit da dobije crveni ?? slomit svije ruke i tri noge, i pet puta laktom udarit. isto kao kad psa pustis, pa ono da se istrci za loptom.

PEPE CIGAN
ps cestitke na pobjedi
Zadnja izmjena: kivi, dana/u 21 apr 2011, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2011, 00:30

Čestitke realu...nek su vala i oni nešto osvojili od vremena Zidaneovog voleja...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 apr 2011, 00:31

Cuj onog idiota kaze nije bio opsajd,opsajd cist ko suza,,nije veliki ali ga je bilo 1000% .
Pepe odlicno odigrao,zuti ali se onda smirio i odigrao profesionalno...Odigrali smo takticki dobro i zatvorili smo gdje ste najjaci
Zasluzena pobjeda kako god! Nemojte srat :)

i opet da ponovim pepe pored faula za zuti nikakav tezi start nije imao...kontas KIVI ?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 apr 2011, 00:31

UPS je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Da li ćete i sada reći kako Barca nije igrala sa punom snagom?
Većina igru Barce smatra savršenom, kratki pasovi, puno dodavanja itd...Jedini problem je što se takva igra protiv Reala nije pokazala produktivnom barem u posljednje 2 utakmice...

Mourinho je i večeras nadmudrio Guardiolu isto kao u 1/2 CL prošle sezone, ukoliko Guardiola nešto ne skonta bojim se da će ga Mourinho opet izbaciti jer svakako momentum i samopouzdanje je trenutno na strani Reala.
Kad je Barca zaigrala 'punom snagom' vi preko centra niste mogli preci ;)

Fakat ne kontam na cemu vi gajite optimizam u CL? Da nece mourinho ovaj put hrabro zaigrati sa 6 stopera??? Ili ce klasicni mesari i batinasi pepe, ramos, marcelo i carvalo dobiti neke posebne zadatke??? Pa Barca je vec uzela vrijedniju titulu od Reala! CL su dvije tekme, ako ga Messi zabije u Madridu nema vise bunkera ;)
Ja ne navijam za Real, a ni za Barcu, ne gotivim ni jednu ekipu uz Inter i Bayern to su mi najmrže ekipe, samo sam iznio svoje mišljenje...Danas se gleda samo rezultat, a ne igra, u historiji će biti zapisano samo to da je Real osvojio Kup kralja, a na koji način to je skroz nebitno, ko je imao koje zadatke, koliko defanzivaca je igralo i ostali detalji su skroz nebitni...

Messi će vjerovatno gol zabiti, ali pod uslovom da ne igra Pepe, jer Pepe mu ne da da diše, trebaš priznati...A i sumnjam da će Mourinho bilo šta promjeniti, Mourinho igra da ne primi gol, a ne da zabije, to svako zna...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 apr 2011, 00:32

jbg "pobjedio" je anti fudbal ali nema veze bice sladje gledati ih kako ispadaju iz lp abd...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 apr 2011, 00:33

kivi je napisao/la:samo mi nije jasno odakle je pepe ? jel dobar ? pecinski covjel. ne pismen je siurno. mozda i ne prica, samo ono k'o zivotinje. al opet nije sve tako crno. drago mi je sto niko nije nogu slomio, pa namjerno udaraju. sta pepe treba uradit da dobije crveni ?? slomit svije ruke i tri noge, i pet puta laktom udarit. isto kao kad psa pustis, pa ono da se istrci za loptom.
E to je na zalost Real danas. Osim ronalda, jedini igraci vrijedni pomena su im mesari. U svakom, ali bas svakom duelu idu laktovima, udaraju po nogama.... jadno

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 21 apr 2011, 00:33

kivi je napisao/la:samo mi nije jasno odakle je pepe ? jel dobar ? pecinski covjel. ne pismen je siurno. mozda i ne prica, samo ono k'o zivotinje. al opet nije sve tako crno. drago mi je sto niko nije nogu slomio, pa namjerno udaraju. sta pepe treba uradit da dobije crveni ?? slomit svije ruke i tri noge, i pet puta laktom udarit. isto kao kad psa pustis, pa ono da se istrci za loptom.

Glavno da ti jesi. :mrgreen: Valja ovo ponovit' i usput malog Piuqeja nauciti kako se igra nogomet.
Zadnja izmjena: fahrenheit, dana/u 21 apr 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Like a krme in Teheran."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 apr 2011, 00:33

U Realu su vrijedni spomena mesari i Ronaldo u Barceloni Xavi Messi i sudije..
Celik!3,2,2.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 21 apr 2011, 00:34

a realnost je da nas murinjo guzi i to je to... ja sam BARCELONISTA, al **** nas u zdrav mozak. poludio sam i ja, al ima pravo, samo mi je zao sto je jedan takav majmun se pojavio u FUDBALU, pa mi pokvario 4 klasika :)

valjda ce bolje biti u CL :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 apr 2011, 00:34

Momci glavu gore - idemo dalje ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2011, 00:34

AllGunsBlazing je napisao/la:U Realu su vrijedni spomena mesari i Ronaldo u Barceloni Xavi Messi i sudije..
...a u Arsenalu nitko nije vrijedan spomena osim fabregasa kojeg ste uzeli od nas... ;)

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 21 apr 2011, 00:35

The Special One- shvatate katalonci!?
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2011, 00:35

scudetto je napisao/la:jbg "pobjedio" je anti fudbal ali nema veze bice sladje gledati ih kako ispadaju iz lp abd...
"Talijani" dosli pripovjedati o antifudbalu...da nije smijesno bilo bi zalosno :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 apr 2011, 00:36

Mulder je napisao/la:The Special One- shvatate katalonci!?
ne shvatamo !!!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2011, 00:36

Na intoniranje himne huk sa tribina Barcinih tifoza.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 00:38

Dok je sa jedne strane Barcelona htjela igrati fudbal, sa druge je strane Real isao na zglob protivnickog igraca, jbg valja im igrati jos dvije utakmice i za uhar im je da jos nekoga povrijede :evil:
Sramota, Mourinho je jako zajeban "igrac" i ne bira sredstva kad treba doci do cilja, bit ce zajebano polufinale CL, ne zbog toga sto Real kvalitetom moze parirati Barceloni, vec upravo zbog ovih prljavih stvari koje samo krase Mourinha i ekipe koje on vodi.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.