Jesam,iznenadjen sam da ce novim avionima raditi na MAT-u..VensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2025, 22:31Jesi vidio da ide A321neo sa 239 sjedišta ?harry_90 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 15:31Meni je samo cudno sto su citav aerodrom dali Wizzu da radi na njemu,trebali su makar uvesti jos jednu do dvije aviokompanije radi konkurencije,ovako mi sve smrdi da ce ovi uzeti subvencije i ako nestane para da ce se lagano pokupiti sa aerodroma,jos nisu potpisali nikakav ugovor,vec ide prica da ce se Wizz zadrzati dugo godina![]()
Ma Zwizzair u zadnje 3 godine nije normalan , ludilo poteza imaju .
Ne sumnjam da ce avioni biti puni,jer Tuzla ne sluzi samo za domace putnike,vec sa njega idu putnici iz Hrvatske i Srbije,uzet ce dosta od Banja Luke putnika,za Sarajevo jedan mali dio koji je bio prinudjen tamo da ide..
Uredili su dosta aerodrom,ubrzo treba da pocne postavljanje rasvjete na centralnoj pisti,tako da ce aerodrom dobro funkcionisati u kasnim vecernjim satima i kada je period magle..
Ovdje sam ja davno nagovjestio da sam imao info da ce se aerodrom podici,jes da se malo oduzilo al jbg,tako da isti izvor mi je rekao da se nece ostati samo na Wizzu..