AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Cassano2024
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Cassano2024 » 26 avg 2025, 13:35

Gledam sad opet detalje sa utakmice, ne mogu da vjerujem šta je Kone promašio, ni zašto je uopšte smirivao loptu. Zvekni je brate pa šta bude, bar bi izgledalo bolje. Dybala opet pokazao klasu. Malo mu treba da iskreira nešto. Ferguson loša realizacija.
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 avg 2025, 23:31

Tyrique George (19), sada prvo ime za poziciju lijevog krila. Ne znam mnogo o momku, ali u svakom slučaju sretno. Dečko je mlad, Englez - čitaj profit. Čak mi više nije bilo ni bitno ko će doći na tu poziciju, važno mi je bilo samo da to nije Sancho. Mjesec dana ponižavanja, nevjerovatno. Na kraju mu Massara otišao na noge i opet nas čovjek odbije. Mrš.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 28 avg 2025, 08:22

To je neki talentovani klinac za koga ipak nećemi imati para. Pokušali smo na foru Frankfurta da kupimo talenat na kome ćemo profitirati, ali ne ide to baš tako, Chelsea cijeni svoje igrače.

Inače, juče je karijeru završio jedan od mojih omiljenih romanista, Alessandro Florenzi. Volio sam tog momka i njegovu energiju rimskog dječaka. Šteta je kako smo ga otjerali iz kluba. Nakon nekoliko lošijih partija digli smo ruke. 280 utakmica, 28 golova i 32 asistencija za ovog momka u crvenom dresu. 20 godina je bio u klkubu. Hvala za sve Flo. Nikada neću zaboraviti onu proslavu gola kada si otišao na tribinu da pozdraviš svoju baku. :bow:
Commando Ultrà Curva Sud

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 avg 2025, 16:45

Ziolkowski ✔
Tsimikas ✔
Tyrique George ⌛

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 29 avg 2025, 20:50

Sportski direktor Milana izjavio da rade na razmjeni Dovbyk - Gimenez. On je imao brutalne sezone u Holandiji, ali u Milanu, onako - ništa posebno. Meni se Dovbyk stvarno sviđa, ali očigledno da Gasperini ne voli igrače koji nisu u potpunosti involvirani u svakoj fazi napada, Artem je nekako statičan. Prihvatio bih ovo, isključivo ako je riječ o čistoj zamjeni, nikakve posudbe kao što je bio slučaj sa Salemakersom.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 avg 2025, 22:46

Sad valja preživit reprezentacije i povrede....
nema potpisa

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 sep 2025, 16:47

Bez novog krila jbg, Massara se stvarno nije pokazao.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 01 sep 2025, 20:31

Pozdrav svima... Nedavno naletio na ovaj forum, rijetko gdje mozes napisati nesto u vezi Rome a vidim da ste dosta aktivni pa cu se i ja pridruziti i napisati tu i tamo nešto... Da se dotaknem mercata.. Doveden je Gasperini, obecavali su mu sve i svašta a na kraju bude morao raditi s onim što ima, govorio je neki dan da mu treba 5 igraca, bas me zanima njegova reakcija, šteta jer je baš krenuo dobro....
E sad dali je do Amerikanaca, ffp-a ili Masare kojeg su najurili u Rennesu nakon jedne sezone samo....
Prvo se cijeli 6 mjesec govorilo o onom O raillyu na kraju nista, Lucumi se spominjao a dovedena su dva stopera koja nisu bas za eksperimente ako se bude borilo za 4 mjesto, Umjesto Riosa koj se pokazao fantastican i Benfici doveden je marokanac, doduse zadnjih 10 tekmi Lensa bio je najbolje ocjenjeni igrac... Drugi napadac se spominjao, mjesec dana natezanja sa Shancom, na kraju bez ljevog krila, samo s jednim napadacem, s 3 veznjaka na dva fronta bude zanimljovo..Bit ce jako tesko na 2 fronta al šta je tu je... Po meni jako tesko mozemo do 4 mjesta s ovim kadrom.. Jos africki kup nacija,Dybala dok se ozljedi, Baely isto vise ozljeden nego sto igra...
Kakva su vasa ocekivanja za sezonu, sada se zna roster barem do zime...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 02 sep 2025, 14:37

Surreal je napisao/la:
29 avg 2025, 20:50
Sportski direktor Milana izjavio da rade na razmjeni Dovbyk - Gimenez. On je imao brutalne sezone u Holandiji, ali u Milanu, onako - ništa posebno. Meni se Dovbyk stvarno sviđa, ali očigledno da Gasperini ne voli igrače koji nisu u potpunosti involvirani u svakoj fazi napada, Artem je nekako statičan. Prihvatio bih ovo, isključivo ako je riječ o čistoj zamjeni, nikakve posudbe kao što je bio slučaj sa Salemakersom.
Onda neka ga koristi kada moramo da napadnemo. Ja mislim da imamo dobru ekipu za prvih 4 pozicije, mada se Milan dobro pojača u dva zadnja dana. Vjerujem u El Šaravija i mislim da i Dybala može na toj poziciji da odigra, pa upravo je i pokazao. Zadovoljan sam sa 6 bodova, ljepota neka dođe kasnije. Soule postaje najbitniji igrač, a od Fergusona očekujem tek spektakl. Dybala je doktor i tu se nema šta dodati. Kone zvijer. Nadam se samo da ne izgubimo nekoga na ovim repka utakmicama. Trebalo bi Bailey da se vrati nakon pauze. Tsimikas nadam se da će biti pojačanje.

Delvechio dobro došao. I ja sam nekad pre pola godine naletio na forum, mislio sam da su aktivniji, ali lijeni su :D .
Commando Ultrà Curva Sud

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 03 sep 2025, 01:46

Na kraju sam Gasp je jako zadovoljan s mercatom i kaže da su zajedno stopirali dolaske svih ovih klocova s kojima se povezivalo nakon **** Sanche.... Kaze da bude radio s Dovbykom,Pelegrinijem i Baldanzijem i vratio ih u zivot.... Kvalitete ima sigurno za 4 mjesto, mozda i peto bude vodilo u l.p. Treba srece i zdravlja.Veseli me da smo Pisu dobili, ako budemo te davljenike dobijali kao lani Claudio imamo izgledne sanse za L.p a i konkurencija je žestoka
Jedva cekam derbije jer godinama vec se buksamo i kalkuliramo protiv najacih, to bude novost...
Ugl sretno nam a sam Gasp je rekao da prve sezone ne ocekujemo scudetto...
Ostaje za vidjeti kako se bude igralo u E.l.. Nek ponovi predzadnju sezonu u Atalanti i svi sretni :)
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 04 sep 2025, 14:54

Ja bih volio da Dybala počinje utakmice, da se na njemu bazira igra, da razigrava i ima free role na terenu. Takvog majstora imamo i držimo ga na klupi većinu utakmice.
Commando Ultrà Curva Sud

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 06 sep 2025, 11:51

Dybala moze maksimum odigrati jedno poluvrijeme tako da mislim da je ovo sasvim dovoljno sto je odigrao protiv Pise.Imali smo srecu u toj tekmi al nekako smo dobili.Mislim da ce ovo biti dobro sa Gasperinijem i da mozemo biti u 4 pozicije.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 08 sep 2025, 12:57

Nakon sto su zadnja 2 derbya bila igrana u 20:45, bilo je pizdarhija i ove god se bude igralo u 12 i 30... Imamo sad 2 tekme u 12 i 30 Toruno i Lazio, to bi trebalo se dobit obje i onda da krene ludilo u gradu...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.