AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nova meta Nkunku iz Chelsija.
Jos samo da Sulejmana Krpica zatražimo i to je to
Jos samo da Sulejmana Krpica zatražimo i to je to
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mislim na jedan prelazni rok, ne mislim na ere Kineza i prelazne rokove od 23-25, joj likaAdi33 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:19Druze loše ti pratis Milan. U Eri Kineza potrošenih 200 mil, onda sezona 23/25 potrošenih preko 130 mil eura. Da dalje ne nabrajam 6-7 igraca za sada, a potrošenih 110 mil. Prostor računicom prosjek 15 ak mil po igraču. Ako oduzmemo 1/3 Jasharijevog transfera to je jos mizernije po igraču.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:05Realno, ja se ne sjećam da ste ikad više potrošili, koliko ste novih igrača doveli 7-8?
Samo ste fulili po meni sa Ričijem i Jašarijem, realno srednja žalost igrači, ne donose značajnu prevagu na terenu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ne kontam rasprodase krila, zar stvarno misle igrat 3-5-2?
Ali za tu formaciju nam treba jos stoper i 2 napadaca.
Plus ako odu Salemaekers i Jimenez trebsju i dva wing beka.
Ali za tu formaciju nam treba jos stoper i 2 napadaca.
Plus ako odu Salemaekers i Jimenez trebsju i dva wing beka.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma trosilo se jasta, bilo je mercata kada se puno ulagalo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:05Realno, ja se ne sjećam da ste ikad više potrošili, koliko ste novih igrača doveli 7-8?milanist je napisao/la: ↑27 avg 2025, 11:54Ode beli i Chuk. Dobru lovu su uzeli ovo ljeto. Sramota je sta uradise i koliko malo potrosise.Chukwueze to Fulham is a deal worth a total of €25M. Fulham and Milan are in constant contact to define the deal
Prodade sei Okafor, niko ni ne pomislja da tu lovu ulozi i dovede novof igraca.
Fuuuj smece kapitalisticko
Samo ste fulili po meni sa Ričijem i Jašarijem, realno srednja žalost igrači, ne donose značajnu prevagu na terenu
Ovdje sam prvenstveno mislio na to koliko su para uzeli od prodaje a koliko ulozili ovo ljeto.
Tijjani otisao za 70tak M, pa Thiaw 40, Theo 25, Okafor 20, Royal 10tak, pare od Kalulua, Pobega otisao, Morata....
Pominje se prodaja Musaha za 25-30 te Chuka. Nije da nema para
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma kad se troši neka hala gori, još 30 miliona za Vlahovića i to je tomilanist je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:49Ma trosilo se jasta, bilo je mercata kada se puno ulagalo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:05Realno, ja se ne sjećam da ste ikad više potrošili, koliko ste novih igrača doveli 7-8?
Ovdje sam prvenstveno mislio na to koliko su para uzeli od prodaje a koliko ulozili ovo ljeto.
Tijjani otisao za 70tak M, pa Thiaw 40, Theo 25, Okafor 20, Royal 10tak, pare od Kalulua, Pobega otisao, Morata....
Pominje se prodaja Musaha za 25-30 te Chuka. Nije da nema para![]()

MANIJACI JUG 1987
15M i da pazarimo, vi ga ionako morate goniti 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Druze al ti stvarno pojma nemaš. Za jedan prelazni rok su Kinezi skrsili na Kessiea, Contija, Hakana, Andre Silvi, Kalinica, Bonucija, Borinija, Bigliu, Donarumu (brata), i ostale 200 + mil.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:24Mislim na jedan prelazni rok, ne mislim na ere Kineza i prelazne rokove od 23-25, joj likaAdi33 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:19Druze loše ti pratis Milan. U Eri Kineza potrošenih 200 mil, onda sezona 23/25 potrošenih preko 130 mil eura. Da dalje ne nabrajam 6-7 igraca za sada, a potrošenih 110 mil. Prostor računicom prosjek 15 ak mil po igraču. Ako oduzmemo 1/3 Jasharijevog transfera to je jos mizernije po igraču.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑27 avg 2025, 20:05
Realno, ja se ne sjećam da ste ikad više potrošili, koliko ste novih igrača doveli 7-8?
Prelazni rok 23/24 : Rajdners, Musa, Cukwueze, Pulisic, Rlc, Okafor = 132 mil.
Treba li crtati, ili možda pričam svabski
Navodno dogovoreni uslovi sa Nkunkoom, trajan transfer. Cifra 40 ak mil eura, toliko ćemo ponuditi Chelsiju. Jos klubovi da se dogovore.
Teško da ce se Rabiot dovesti, a sve zbog njegovih zahtjeva
Teško da ce se Rabiot dovesti, a sve zbog njegovih zahtjeva
Evo ga izgleda pao dogovor sa Nkunkuom. 
Izgleda da Veseli zapeo za Vlahovića kao mutav, pa minira ostale transfere. Očekivao sam patnju za gledanje ali ne baš da nas Cremona uči fudbalu. Isto tako ako su mislili mlade afirmisati Alegri je zadnji trener koji će mladim igračima dati šansu. Treba dva stopera od koji jedan ekstra dobar. Treba još jedan napadač, mada moja zafrkancija se izgleda obistinila, Leao i Pulišić će mu igrati drugog napadača. Teško da će na dobro ovo izaći. Valjda uspije obezbijediti se CL za iduću godinu, sve drugo je ekstra uspjeh
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Leao povremeno u špicu bi imalo neke logike da je ostao Okafor. Ovako si ostao bez najjačeg oružja u posljednih nekoliko sezona - ubojite lijeve strane. Zaista ne znam šta je Allegri zamislio i šta mu se mota po glavi, fakat ne kontam na šta će sve ovo izaći.
Rade na vise frontova :
Prema pisanju Moretta :
Dovbyka zele na posudbu
Nkunku blizu
Akanjia pomno prate kao stopera.
Prema pisanju Di Marzia :
Rabiot ne zeli u Milan
Vlahovic ce odraditi sa Juveom ugovor do kraja
Prema pisanju Moretta :
Dovbyka zele na posudbu
Nkunku blizu
Akanjia pomno prate kao stopera.
Prema pisanju Di Marzia :
Rabiot ne zeli u Milan
Vlahovic ce odraditi sa Juveom ugovor do kraja
Akanji i Nkunku su već ozbiljnija imena koja su nam potrebna u ovom trenutku. Dosta je više nekakvih Hardera i ostalih poluanonimusa.

Zadnja izmjena: galia95, dana/u 28 avg 2025, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
- crvenocrni
- Kontakt:
Ove će Como ostavit minimum 10ak bodova na kraju sezone, da ne spominjem Inter, Napoli, Juve, itd...
- Beduin
- Kontakt:
I ako dovedu Nkunkua to znaci da u napad guras njega i Leao, a ponajboljeg igraca Pulisica na klupu ili da ga gurne iza napadaca umjesto RLC.
Nije tek tako rasprodao pojedina krila i nije doveo zamjenu im. Formacije je ocita sa 2 napadaca. A wing bekove nije doveo kao ni stopere.
Otici ce Alegri prije nego smo i predvidjali, glavu dajem eto.
Nije tek tako rasprodao pojedina krila i nije doveo zamjenu im. Formacije je ocita sa 2 napadaca. A wing bekove nije doveo kao ni stopere.
Otici ce Alegri prije nego smo i predvidjali, glavu dajem eto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nkunku se vjerovatno dovodi kao zamjena za krila koja su otišla ili ce otici ( Okafor, Nkunku) jer se radi na mogućem dovodjenju Dovbyka na posudbu. Ne mora značiti da ce Milan igrati striktno u formaciji 3 5 2, vec ce se možda preseliti za 4 2 3 1 ili 4 3 3 , pogotovo ako se ne dovede stoper. Kad sam kod stopera. Jucer je Ter kontaktirao Bayern u vezi Kim Ming Jaea ali rečeno je da nije na prodaju. Takodjer, i Akanji je u poticaju. Jucer se pominjao i Comuzo ali od sinog ga hoće i Atalanta. Na kraju, do ponedjeljka do 20 h je jos ostalo malo vremena, kako ce realizovati odlaske/dolaske ( Musah, Cukwueze, Nkunku, Dovbyk, možda Rabiot i Vlahovic, Akandji ili neki drugi stoper) ostaje da vidimo. S brda s dola a sve iz razloga jer Furlani ne da novac i jer su se lomila koplja 45 dana za Jasharija.
Ostaje da vidimo
Ostaje da vidimo
Adi33 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:37Nkunku se vjerovatno dovodi kao zamjena za krila koja su otišla ili ce otici ( Okafor, Cukwueze) jer se radi na mogućem dovodjenju Dovbyka na posudbu. Ne mora značiti da ce Milan igrati striktno u formaciji 3 5 2, vec ce se možda preseliti za 4 2 3 1 ili 4 3 3 , pogotovo ako se ne dovede stoper. Kad sam kod stopera. Jucer je Ter kontaktirao Bayern u vezi Kim Ming Jaea ali rečeno je da nije na prodaju. Takodjer, i Akanji je u poticaju. Jucer se pominjao i Comuzo ali od sinog ga hoće i Atalanta. Na kraju, do ponedjeljka do 20 h je jos ostalo malo vremena, kako ce realizovati odlaske/dolaske ( Musah, Cukwueze, Nkunku, Dovbyk, možda Rabiot i Vlahovic, Akandji ili neki drugi stoper) ostaje da vidimo. S brda s dola a sve iz razloga jer Furlani ne da novac i jer su se lomila koplja 45 dana za Jasharija.
Ostaje da vidimo
- Beduin
- Kontakt:
Dok se mediji vrte oko nekog Hardera i slicnih, Nkunku iskoci iz pastete i skoro pa je nas. Vazda s Chelsea imamo dobru saradnju pa ne bi ni ovdje trebalo biti prepreke.
Nkunku je razvalio u Bundesligi, vjerovatno ste ga tad mnogi pratili. Nije se nesto snasao u Chelsea, ali kao i mnogi tamo kad odu, bas cudan klub koji enormno trosi pare.
Ne vidim ja Nkunkua na krilu nikako, odlican je i kao drugi napadac ili iza napadaca da asistira jer dobro to radi. Okretan i brz napadac, meni jako zanimljiv transfer ako se ostvari.
Cisto sumnjam da ce dirati nase bekove jer nema vremena za kupovinu novih i boljih, osim ako nemaju vec nesto u planu kao i Nkunku, a da ne znamo. Vise prizeljkujem jakog stopera i da makar Adlija ili Benacera posalju negdje i rasterete budzet.
Nkunku je razvalio u Bundesligi, vjerovatno ste ga tad mnogi pratili. Nije se nesto snasao u Chelsea, ali kao i mnogi tamo kad odu, bas cudan klub koji enormno trosi pare.
Ne vidim ja Nkunkua na krilu nikako, odlican je i kao drugi napadac ili iza napadaca da asistira jer dobro to radi. Okretan i brz napadac, meni jako zanimljiv transfer ako se ostvari.
Cisto sumnjam da ce dirati nase bekove jer nema vremena za kupovinu novih i boljih, osim ako nemaju vec nesto u planu kao i Nkunku, a da ne znamo. Vise prizeljkujem jakog stopera i da makar Adlija ili Benacera posalju negdje i rasterete budzet.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moze Nkunku, imamo neki balona ostalo posle proslave superkupa, pa nek duva momcina 
Dobro nam dosao𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! AC Milan agree deal to sign Christopher Nkunku from Chelsea
Fee worth €37m fix plus €5m in add-ons and sell-on clause included, five year deal ready for Nkunku.
The two clubs are exchanging documents with next step planned for travel, medical, contract signing…
…exclusive story confirmed and deal agreed.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.