6 bodova
Prosla sezona 28 utakmica , ova 26.
Moderator/ica: GracanicaAA
Svaka cast za izvjestaj, samo pisi drug. Obidjem i ja sedmicno jednom dvaput akd stignem ali vidim da si ti svaki dan tamo
Svaka cast za izvjestaj, samo pisi drug. Obidjem i ja sedmicno jednom dvaput akd stignem ali vidim da si ti svaki dan tamo
Ma tesko, savez bas jede **** kad su u pitanju ti prenosi. Ja ne znam jel se meni cini samo, ili je nekako bas tanak hype oko Jedinstva. Za puno manje stvari znalo je pljustati na sve strane.
I bolje je sto je manji hype za sada, nek se radi u miru. Mi kad god poletimo oporavljamo se 5 godinaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:55Ma tesko, savez bas jede **** kad su u pitanju ti prenosi. Ja ne znam jel se meni cini samo, ili je nekako bas tanak hype oko Jedinstva. Za puno manje stvari znalo je pljustati na sve strane.
Pored rezultata iz Olova mi smo napokon krenuli naprijed u svakom smislu, treba pumpati atmosferu maksimalno, valjda ce krenuti kad povezemo jos par dobrih rezultata.
Ne bi valjalo da se to odrazi na posjetu, i paznju klubu. Nevjerovatno je kako smo to odrzali kroz ove godine, o tome se doktarat moze napisati.harden je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:00I bolje je sto je manji hype za sada, nek se radi u miru. Mi kad god poletimo oporavljamo se 5 godinaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:55Ma tesko, savez bas jede **** kad su u pitanju ti prenosi. Ja ne znam jel se meni cini samo, ili je nekako bas tanak hype oko Jedinstva. Za puno manje stvari znalo je pljustati na sve strane.
Pored rezultata iz Olova mi smo napokon krenuli naprijed u svakom smislu, treba pumpati atmosferu maksimalno, valjda ce krenuti kad povezemo jos par dobrih rezultata.
Najbolje da pricamo ovako, fakat nam ne treba nikakav pritisak i bespotreban let.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 avg 2025, 00:04Reci ti meni sta cemo ako momci donesu tricu i iz Konjica. Hocemo i dalje pricati ovako, ili![]()
![]()
Ja se ne krijem iza nickova, kao vi pojedinci, koji nemaju m...
Koliko spinujes dodje meni da ti sakrijem nick da ne zna narod ko si
Ma samo se POMAKNEŠ malo i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.