Srećom nisu.

Bez sumnje Benfica mu je najbolji klub koji može imati u ovom dijelu karijere. Iduća stanica je top klub - ako Bog da.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Srećom nisu.
Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
S gustom cemo gledati LP ove sezone.
Ko sve od nasih igra LP, Dedic, Sunjic, Kolasinac?
I u LE cemo imati fin broj igraca, ko ima volje nek ih nabroji kad se zaokruze sve ucesnici.
Ima u LK Bilbija i još par ovih iz Zrinjskog.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:36Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
I u LE cemo imati fin broj igraca, ko ima volje nek ih nabroji kad se zaokruze sve ucesnici.
LE: Alajbegovic, Memic, Malic, Demirovic.
LK: Dzeko, Radeljic, Zlomislic, Menalo, Jankovic (potencijalno nas). Ovi zadnji pod uslovom da Rijeka ispadne od Paoka.
Barisic isto LE, Gigovic takodjer ako prodju veceras.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:36Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
LK: Dzeko, Radeljic, Zlomislic, Menalo, Jankovic (potencijalno nas). Ovi zadnji pod uslovom da Rijeka ispadne od Paoka.
Tacno, ovo sam iz glave pisaoSindikat12 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 07:11Barisic isto LE, Gigovic takodjer ako prodju veceras.DamirT je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:36Bajraktarevic takodjer.Beduin je napisao/la: ↑27 avg 2025, 23:27Svaka cast Dedicu. I oni koju su sumnjali u ovaj transfer i njegovu odluku su sigurno promijenili misljenje.
Tahirovic LK ako prodju veceras.
Ja sam priželjkivao utakmice protiv velikana, a pogotovo protiv Real Madrida. Koliko se sjećam utakmica protiv Portugala u junu 2023. godine ga je upravo prodala u Benficu, ako sam dobro povezao. Biće mu ovo vrhunski test da se jasno vidi gdje je u odnosu na najbolje. Ova Benfica se meni baš sviđa kao ekipa i mislim da mogu sigurno proći grupu.
Nije tacno, ovo je raspored.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 00:45Raspored izlazi tek u subotu, to gore nije raspored već redoslijed po potovima.